-
درخواست کامپوننت برای دسترسی محدود نویسنده ها به تصاویر
سلام دوستان
من سایت خبری دارم میخواستم به خود کاربران اجازه گذاشتن خبر رو بدم. ولی نمیخوام بتونن در هر فولدری عکس بگذارن فقط بتونن یجا عکس رو آپلود کنند در مطلب استفاده کنن تا خودم موقع انتشار جابه جا کنم و در فولدر مربوطه قرار بدم.
آیا کامپوننت پلاگین یا ماژولی میشناسین برای این کار؟
پیشاپیش ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-16-2012 06:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
soheilz
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
من سایت خبری دارم میخواستم به خود کاربران اجازه گذاشتن خبر رو بدم. ولی نمیخوام بتونن در هر فولدری عکس بگذارن فقط بتونن یجا عکس رو آپلود کنند در مطلب استفاده کنن تا خودم موقع انتشار جابه جا کنم و در فولدر مربوطه قرار بدم.
آیا کامپوننت پلاگین یا ماژولی میشناسین برای این کار؟
پیشاپیش ممنون
با سلام
یک راه ساده برای حل این موضوع دارید
در تنظیمات کلی وبسایتتون تمام افراد ثبت نام کننده رو روی نویسنده قرار بدید.
حال همه اونها بعد از ورود به سایت، در منوی کاربریشون یک گزینه ارسال مطلب خواهند داشت و در همان ویرایشگری که براشون باز میشه امکان آپلود تصاویر رو دارند و چیزی رو هم نمیتونن پاک بکنند.
فکر میکنم راه حل مناسبی باشه برای تمام سایت هایی که میخواهند از طریق کاربران سایتشون رو بروز کنند.
موفق باشید.
-
-
ممنون از شما این کار رو کردم ولی مشکل اینجاست که نمیشه هر روز تمام فولدر ها رو چک کرد تا ببینم چه تصویری توسط کاربران اضافه شده مسلماً بعضی تصاویر کاربران باید از سایت حذف بشه اگر یه فولدر خاص باشه مدیریتش خیلی آسان تر خواهد بود ( در ضمن بعضی از تصاویر و فایل ها در قسمت رسانه ها هست که بهتره هر کاربری از وجودشون با خبر نشه)
-
-
کسی نبود که جواب این سوال رو بدونه؟
این برای من هم خیلی مهمه، به شدت بهش احتیاج دارم!
-
-
اگه بشه یجورایی مجوز آپلود عکسو از طریق ادیتور حذف کنید با یه اسکریپت آپلود سنتر جدا مشکلو شمارو حل میکنه
-
-
میشه دکمه تصاویر رو غیر فعال کرد ولی نمیدونم چطور میشه آپلود و ساخت که فقط عکس بتونن آپلود کنن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)