-
acymailing تنظیمات
سلام
باتوجه به اینکه من تازه واردم زیاد کمک می خوام ازتون
من acymailing رو با موفقیت نصب کردم. لیست ایمیلها هم وارد شد. وقتی می خوام خبرنامه بفرستم در ظاهر همه چی OK هست و شروع می کنه به ارسال.. ولی حتی ایمیل ها اسپم هم نمیشه یعنی ارسال میشه ولی چیزی دریافت نمیشه.. من الان گیج شدم.. به نظرتون تنظیماتش ایراد داره یا مشکل چیز دیگه ایه؟!؟!
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-12-2012 08:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
Mailer Method را در تنظیمات تغییر دهید.
PHP Mail Function را امتحان کنید و اگر نشد smtp.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 02-12-2012 در ساعت 09:00 AM
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آخه وقتی تو تنظیمات acymailing رو smtp ست می کنم ازم یوزر پسورد میخواد که از سایت جوملا بگیرم!! دارم یه جارو اشتباه می کنم .نه؟
-
-
بازم مرسی.
PHP Mail Function که میذارم میگه نمیشه از این آدرس استفاده کنه:/usr/sbin/sendmail
در مورد smtp هم دوتا گزینه SMTP Server SMTP.com هست که یکیش احتیاج داره اکانت بگیرم. اون یکی هم باید یوزر و پسورد و پورت و اینا وارد کنم!!
چیکار کنم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
kimyyya
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بازم مرسی.
PHP Mail Function که میذارم میگه نمیشه از این آدرس استفاده کنه:/usr/sbin/sendmail
در مورد smtp هم دوتا گزینه SMTP Server SMTP.com هست که یکیش احتیاج داره اکانت بگیرم. اون یکی هم باید یوزر و پسورد و پورت و اینا وارد کنم!!
چیکار کنم؟
در مورد تنظیم smtp [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مطالعه کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
گزینه Elastic Email را انتخاب کنید و پورت رو 25 انتخاب کنید. ایمیل و پسورد آن را که در پنل هاست خود ایجاد کرده اید را وارد کنید.
-
-
-
-
من عذر میخوام. به جای گزینه Elastic Email ، گزینه SMTP Server را انتخاب کنید و تنظیماتی که گفتم را انجام دهید. (چون در محیط فارسی چک کرده بودم و کامپوننت انگلیسی بود جای گزینه ها جابجا شده بود)
آدرس سرور رو هم باید از اطلاعات هاستتون مشاهده کنی و در این قسمت درج کنی.
ویرایش توسط jalal_iranian : 02-13-2012 در ساعت 02:53 PM
-
-
ببینید من همه این کارها رو کردم.دفعه اول سند شد ولی دفعات بعد در ظاهر میگه ایمیل با موفقیت ارسال شد. ولی چیزی دریافت نمیشه... امکان داره این نسخه acymailing که نصب کردم مشکل داشته باشه؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)