سلام ، من یه همچین اسلایدری میخوام ، منو سمت راست عکس اسلایدر رو عوض میکنه ، و زیر عکس هم در داخل اسلایدر توضیحات نشون میده! مرسی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام ، من یه همچین اسلایدری میخوام ، منو سمت راست عکس اسلایدر رو عوض میکنه ، و زیر عکس هم در داخل اسلایدر توضیحات نشون میده! مرسی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
از این ماژول هم برای نمایش مطالب و هم تصاویر میشه استفاده کردم. من خودم از این استفاده کردم و به نظرم خوب بود.
این یکی مخصوص تصویره. انتخاب تصویرش از کنار نیست ولی اگه دموشو ببینی خوشت میاد
extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/images-slideshow/sliding-images/13464
اینا رو هم میتونی چک کنی
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 02-16-2012 در ساعت 10:00 PM
دوست عزیز میشه بگید تنظیماتش رو کجا باید انجام بدم؟ چطوری میتونم ازش استفاده کنم؟ مرسی.
این افزونه ها معمولا ماژول هستند و شما بعد از نصب میتونید به مدیریت ماژولها بروید و ماژول نصب شده را انتخاب کنید و تنظیمات را انجام دهید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)