-
مشکل در نصب جوملا در مرحله 4 با نرم افزار xampp
من بلاخره تونستم جوملا رو نصب کنم اما تو مرحله 4 این خطا رو نشون داد بگین چیکار کنم؟ لطفا نگین از نرم افزار دیگه ای استفاده کن فقط تو همین نرم افزار کمک کنین
مشكلي در ارتباط به پایگاه داده وجود دارد. پيام خطا نشان ميدهد كه : Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-09-2012 08:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
- لطفا هر موضوع را تنها در یک تاپیک مطرح کنید
- مشکل شما ممکن نبودن اتصال به دیتابیس است. این مورد ممکن است از نام کاربری اشتباه / پسورد اشتباه / فعال نبودن دیتابیس و ... ناشی شود
لذا برای حل مشکل خواهش میکنیم آموزش زیر را ببینید و طبق آن مرحله به مرحله پیش روید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته پیشنهاد ما استفاده از جوملا 2.5 است نه 1.5 چرا که بزودی پشتیبانی از 1.5 متوقف خواهد شد
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
دوست عزیز مشکلتون اینکه که اطلاعات دیتابیس رو صحیح وارد نمی کنند !
طبق فیلم آموزشی که در بخش امضای من هست عملیات ساخت دیتابیس و نصب جوملا رو انجام بدید اگه مشکلی داشتید بگید تا کمکتون کنم
======
پست بنده تقریبا همزمان با ارسال مدیر محترم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جناب آقای فیروزمندان رخ داده است !
لطفا مدیران محترم پست بنده را حذف کنند
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 03-09-2012 در ساعت 08:39 PM
-
-
به پپیر به پیغمبر قسم عین اون چیزی که تو فیلم هست عمل میکنم
-
-
لطفا مقاله چگونه مشکل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را حل کنیم را مطالعه بفرمایید
-
-
خیلی ممنون بیخیال 1.5 شدم 2.5.2رو نصب کردم با موفقیت نصب شد از همتون ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)