-
سایت من چند صفحه داره اما نمیدونم صفحه اول سایتم چطوری بالا میاد
با سلام من یه سایت دادم برا شرکتم درست کردن
بعد مدیریت cpanel و 3 تا از صفحات سایتو دادن که محتویات سایتمو پر کنم
هر وقتم ایمیل یا زنگ زدم که راهنمای کنن یا جواب ندادن یا پول خواستن
مجبور شدم بشنیم تحقیق کنم ببینم این سایت من چطوری درست شده که فهمیدم با جوملا کار کردن
یکی از صفحات سایتمو میخواستم تغییر بدم بالا نیومد یه جوملا دیگه برا اون صفحه نسب کردم
اما اون آقا که سایتو طراحی کرده فهمید اومد اولین صفحه سایتم یه صفحه گذاشته که میتونین خودتون ببینین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل اینجاست آیا من میتونم این صفحه اول سایتو عوض کنم چند بار به اینی که سایتو ساخته گفتم اینو بردار گوش نداده
2 ماه بیشتره سایت اینطوری مونده
آدرس صفحه های که از داخل این صفحه اول باز میشد اینان
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این سایتو که اگه باز کرد مشاهده میکنین 1سال بیشتره درست کرده تا حالام هیچ سودی برام نداشته
لطفا" راهنمایی کنین چیکار کنم
ویرایش توسط sina_beirami : 02-16-2012 در ساعت 10:55 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-16-2012 10:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
دوست عزیز شما به هاست دسترسی دارید ؟
توصیه می کنم اگر وقت کافی دارید . خودتان سایت تان را طراحی کنید . آموزش های کافی در انجمن هست و هر سوالی داشتید می توانید بپرسید دوستان پاسخ گو هستند .
در ضمن توصیه می کنم که یک هاست دیگر خریداری کنید . چون این هاست را اون شرکت بهش دسترسی داره و هر وقت که خواست دوباره اون صفحه را میذاره که این کار غیر قانونی هست .
با این حال حالا که شما متوجه شدید سایت تان با جوملا هست چرا خودتان شروع به طراحی نمی کنید ؟
موفق باشید
-
-
با سلام
پیشنهاد من اینکه اول از همه رمز های عبور رو تغییر دهید تا اگر هم کاری کردید به هدر نره
اینجور که به نظر میاد جوملا شما به پوشه door منتقل شده و در روت فایلی به نام index.htm قرار داده شده.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 02-17-2012 در ساعت 06:20 AM
-
-
ممنون که توجه کردین من به هاست دست رسی ندارم فقط یوزر و پسورد cpanel دارم
داخل cpanel سه تا پوشه هست که داخل هر پوشه یه جوملا نسب شده
اسم پوشه هام همنون اسمایی هستن که آخر سایت میان
من با داخل پوشه ها مشکل ندارم میخوام بدونم این صفحه اول تو سایت که این مسیر پوشه هارو نشون میده با یه جوملای دیگه ساخته شده
یعنی صفحه اول سایتم با یه جوملای دیگه مدیریت میشه
در مورد خرید هاست اطلاعات زیادی ندارم چون تا حالا با هاست کار نکردم ولی وقت کافی برا یاد گرفتن دارم و تمام تلاشمو میکنم
تمام رمزامو عوض کردم
من برا هر صفحه ام یه جوملا دارم 2تاش از کار افتاده ولی مدیریتشون کار میکنه سایتشون بالا نمیاد نمیدونم اشکالشون از کجاست
-
-
صفحه اول شما فقط یک فایل html ساده است به نام index.htm و جوملا نیست.
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)