شما پس ازاینکه عمل فوق را انجام دادید و سیو شد
دوباره نویسنده رو به حالت سابق برگردونید
حال یه اتفاق جالب میافته و اون اینکه دسترسی ویرایش برای نویسنده از بین رفته !
اینجوری نویسنده مطلب عوض نشده ولی دسترسی ناپدید شده !
(روش فوق رو کامل تست نکردم و مطمئن نیستم که همیشه جواب بده )

موفق باشید