سلام دوستان
من قالب ja teline iv رو از سی ام اس فارسی خریدم ولی نمیدونم کپی رایت رو از کجا پاک کنم .لطفا راهنمایی بفرمائید این دو مورد که با فلش مشخص کردم رو از چه مسیری پاک کنم .
ممنون
![]()

سلام دوستان
من قالب ja teline iv رو از سی ام اس فارسی خریدم ولی نمیدونم کپی رایت رو از کجا پاک کنم .لطفا راهنمایی بفرمائید این دو مورد که با فلش مشخص کردم رو از چه مسیری پاک کنم .
ممنون
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزيز اين قالب تجاريه و ما طبق قوانين انجمن نمي تونيم كمكي در اين مورد به شما بكنيم
لطفاً ازهمون سايتي كه خريديد درخواست پشتيباني كنيد
موفق باشيد
آقای safajuy صلاح میدونید بنده چون از کابران انجمن هستم راهنماییشون کنم ؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط sepastian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظور آقای صفاجوی این نیست که من کمک نمیکنم بقیه کاربران کمک کنند !
منظورشون این هست که نمیتونیم طبق قوانین (پشتیبانی قالبهای تجاری ممنوع) این انجمن به دوستمون جهت حذف کپی رایت قالب کمک کنیم!
ایشون قالب رو از cmsfarsi خریدند ! پس پشتیبانی با این تیم هست و اگه این تیم بهشون اجازه حذف کپی رایت رو بده با درخواست پشتیبانی کمکشون میکنند که کپی رایت رو بردارند
منم شرمندم طبق قوانین نمیتونم کمکتون کنم!
موفق و پیروز باشید
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز کاربر و غیر کاربر در اینجا مطرح نیست
بحث قوانین هست که برای همه هست و همه باید احترام بگذارند و رعایت کنند
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوستان من در سوئد زندگی میکنم و سی ام اس در این مورد منو کمک نکرد . سایت بزبان سوئدی هست این یه خط فقط فارسی هست و نمیدونم از کجا عوض و سوئدیش کنم
ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز سوالات جدید در تاپیک های جدید مطرح کنید لطفانوشته اصلی توسط Siam@k [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا اطلاعات کامل تری راجب cms و سایتی که تصمیم دارید ترجمه اش کنید ارائه بدید تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنند.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)