-
كامپوننت آزمون با امكان شركت كاربر در آزمونهاي خاص نه همه آزمونها
سلام دوستان
دنبال يك كامپوننت آزمون ميگردم كه مثلاً بتوان در آن پنج گروه آزمون ايجاد كرد كه در هر گروه چند آزمون وجود دارد و كاربر براي شركت در هر آزمون بايد لاگين كند تا در آزمونهاي يك گروه آزمون بتواند شركت كند ولي در گروه آزمون هاي ديگر نتواند وارد شود. كامپوننت joomtest را ديدم با اينكه ميتوان در آن گروه آزمون هاي مختلف ايجاد كرد ولي لاگين جداگانه ندارد و كاربر با يكبار لاگين ميتواند در آزمون همه گروه ها شركت كند.
ترجمه فارسي اش هم لازم نيست همان انگليسي باشد خوب است.
خيلي ممنون ميشوم كسي بنده را راهنمايي كند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-19-2012 02:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در صورتي كه كارتون وسيع عست و بايد برايهر كس آزمون خاصي رو برگذار كنيد بهتره كه از اسكريپت moodle استفاده كنيد واين اسكريپت رو به جوملاوصل كنيد
توي moodle مي تونيد آزمون براي افراد خاص تعيين كنيد. البته اين اسكريپت بيشتر برا آموزش مجازي استفاده ميشه
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
این کارو میتونید با فرم ساز انجام بدید فرم سازهایی مثل بریزینگ یا اسمارت .
اگر از جوملا 1.7 و بالاتر استفاده میکنید میتونید در مدیریت کاربران سطوح دسترسی مختلف نسبت به هر فرم طراحی شده ایجاد کنید.
من با اسمارت کار کردم به عقیده من بی نظیره اگر هم بتونید نسخه Gold رو تهیه کنید که دیگه شاهکاره اما اطلاع ندارم برای 1.7 و نسخه های جدیدتر بهینه شده یا خیر.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از payam.hayati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)