سلام دوستان
من یک صفحه دارم که یک کاربر خاص مثل استاد قراره فایل آپلود کنه که برای این کار با rsform فرم رو ایجاد کردم ولی نمی دونم چطوری دانلود کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستان
من یک صفحه دارم که یک کاربر خاص مثل استاد قراره فایل آپلود کنه که برای این کار با rsform فرم رو ایجاد کردم ولی نمی دونم چطوری دانلود کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!ممنون میشم راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
زمانی که شما فرمی ایجاد میکنید از طریق فیلد Destination می توانید مشخص کنید فایل ها کجا آپلود شوند که به صورت پیشفرض به صورت زیر است :
در این صورت آدرس فایل های شما sitename.com/components/com_rsform/uploads می باشدکد://<code>return JPATH_SITE.DS.'components'.DS.'com_rsform'.DS.'uploads'.DS;//</code>
یا علی
ممنون ولی من این مسیر رو می دونستم مشکل من اینه که چطوری کاربرم فایل آپلود شده رو دانلود کنه یعنی من چطوری فایل آپلودشده رو تو سایتم قرار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز با یک علامت سوال هم متوجه سوالی بودن جمله شما می شویم ! پس لطفا در حد معقول و به اندازی از علائم استفاده کنید
اطلاعات فرم معمولا توسط مدیریت سایت بازبینی می شود نه کاربر
آیا شما نیاز به کامپوننت دانلود و مدیریت فایل دارید که کاربرها امکان آپلود و دانلود فایل را داشته باشند ؟
ببخشید علامت سوال طولانی یک عادت قدیمیه!تکرار نمیشه
بله من میخوام که استاد بااستفاده از فرم نمونه سوال آپلود کنه و دانشجو بایک لینک دانلود کنه.
خودم از phokadownloadاستفاده میکنم ولی نمیخوام استاد وارد بخش مدیریت جوملابشه واز اونجا آپلود بکنه میخوام با فرم فایل رو آپلود کنه
ممنون میشم سریعتر راهنماییم بکنید
سلام
شما با کامپوننت فوکا دانلود می توانید بدون ورود به قسمت مدیریت سایت فایل آپلود کنید
مطلب زیر را مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)