سلام.
چطور میتونم مطالب سایتم رو جدول بندی کنم؟ برای این کار از word هم استفاده کردم، اما به محض اینکه جدول رو داخل جوملا paste میکنم ، جدولم خراب میشه با اینکه داخل word هیچ مشکلی نداره. ممنون میشم اگه بتونید هر چه سریعتر کمکم کنید.

سلام.
چطور میتونم مطالب سایتم رو جدول بندی کنم؟ برای این کار از word هم استفاده کردم، اما به محض اینکه جدول رو داخل جوملا paste میکنم ، جدولم خراب میشه با اینکه داخل word هیچ مشکلی نداره. ممنون میشم اگه بتونید هر چه سریعتر کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در خود جوملا با ویرایشگر tinyMCE می تونید جدولذ ایجاد کنید البته باید توجه کنید که امکگانات اون خیلی کمتر از برنامه های پردازش متن متل ورد است. برای این کار به مدیریت پلاگین ها رفته و و این پلاگینن رو پیدا کرده و حالت اون رو از پیشرفته به توسعه یافته تغییر بدید تا امکانات اضافی اون ظاهر بشه
--------------------------------
تاکید: من الان ارسال دیگه ای از شما در این باره دیدم
از ارسال های مشابه (هرز و اسپم) خود داری کنید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]!
ویرایش توسط sahama : 02-22-2012 در ساعت 07:56 AM
اگه منظورتون اینه که حالت گزینه نحوه عملکرد رو به توسعه یافته تغییر بدم، اونکه توسعه یافته نداره !
گزینه هاش فقط ایناس:
ساده
پیشرفته
وextended
اگه منظورتون اینه که حالت گزینه نحوه عملکرد رو به توسعه یافته تغییر بدم، اونکه توسعه یافته نداره !
گزینه هاش فقط ایناس:
ساده
پیشرفته
وextended
---
واااااااااااااااااااای یک دنیا ممنون درست شد.
آخه من extendedرو دیکشنری زده بودم ولی معنیش رو نوشت تمدید شده!!!!!!!!
در هر صورت خیلی خیلی ممنون
---
اگه بخوام پهنای سلول های جدول رو بیشتر کنم، چه کاری باید انجام بدم؟
ویرایش توسط mersad : 02-22-2012 در ساعت 10:30 AM دلیل: 3 پست شما یکی شد
توسعه یافته یعنی همون extended .
وست عزیز
به پاسخ دوستان و مدیران خوب دقت کنید !
از ارسال اسپم و تاپیک های تکراری جداً خود داری کنید
در غیر این صورت با شما طبق قوانین برخورد خواهد شد
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)