-
مشکل با معتبر سازی فرم ثبت نام
سلام دوستان
من برای فرم ثبت نام جوملای خودم چند تا فیلد اضافه کردم که فایل های زیر رو ویرایش کردم و فیلد ها رو توی جدول jos_user دیتابس رو هم ساختم
کد:
/components/com_user/views/register/tmpl/default.php
/components/com_user/views/user/tmpl/form.php
/administrator/components/com_users/views/user/tmpl/form.php
/libraries/joomla/database/table/user.php
الان ثبت نام به درستی با اون مقدار هایی که توی فرم ثبت نام وارد میشه انجام میشه و هیچ مشکلی در ثبت اطلاعات ندارم فقط معتبر سازی فرم ثبت نام به مشکل بر میخوره که معتبر سازی انجام نمیشه و فیلد هایی رو که در این فایل
کد:
/components/com_user/views/register/tmpl/default.php
class="inputbox required" قرار دادم هیچ عملی اتفاق نمیافته و اگه اون فیلدی که اضافه کردم خالی باشه بازم ثبت نام انجام میشه
در ضمن وقتی پسورد ها یکسان نباشن صفحه ارور خود جوملا با عنوان PASSWORD DO NOT MATCH نشون میده
فکر کنم فقط فیلد های خود جوملا معتبر سازی میشن الان و فیلد هایی که اضافه شدن معتبر سازی نمیشن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-29-2012 06:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید در فایل
فیلدی که میخواهید حتما وارد شود را
کد:
<input class="inputbox required" type="text" id="FName" name="FName" size="40" value="<?php echo $this->escape($this->user->get('FName'));?>">
را به این صورت وارد میکردید شما خودتان هم میتوانید با یک if چک کنید ببنید کاربر انرا وارد کرده یا نه به این صورت :
کد:
if ($this->user->get('FName') < 1 )
return 'plz fill FName field';
-
-
بنده در فایل
کد:
کلاس رو هم required قرار دادم ولی جواب نگرفتم میخواستم حتی الامکان بدون کد نویسی کارشو درست کنم . در مرحله بعد اگه نشد یه Validation form با جاوا اسکریپت بنویسم براش
-
-

نوشته اصلی توسط
r.dehshahri
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بنده در فایل
کد:
کلاس رو هم required قرار دادم ولی جواب نگرفتم میخواستم حتی الامکان بدون کد نویسی کارشو درست کنم . در مرحله بعد اگه نشد یه Validation form با جاوا اسکریپت بنویسم براش
اون کلاسی که شما ازش استفاده کردید فقط یک ستاره میندازه کناره فیلدتون همین و هیچ data validation ای انجام نمیده
اگر میتونید در جاوا اسکریپ validation این فیلد رو هم انجام بدید اگر نه
عرض کردم به چه صورت در php و این کار رو انجام بدید.
-
-
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
-
-
سلام
استفاده از کامپوننت cb می تونه یه راه حل ساده و کم دردسر تر باشه. تمام خواسته های شما در گرفتن اطلاعات و معتبر سازی اون ها رو هم برطرف می کنه.
یا علی
-
-
ممکنه بیشتر راهنمایی کنید این data validation خود جوملا از کجا انجام میشه ؟
من دیدم وقتی که توی ثبت نام فیلدی رو خالی میگزاریم رنگ لیبل و خود فیلد قرمز رنگ میشه و حتی اگه عضویت رو کلیک کنیم پیغام خطا رو نشون میده
اگه بخوام از دستور شرطی که شما گفتین استفاده کنم و داخلش از جاوا اسکریپت استفاده کنم اون رو باید توی کدوم فایل بنویسم مثلاً اگر یوزر فیلد کد ملی خودش رو وارد نکرده بود بهش یک پیغام نشون بده اگه ممکنه یکم بیشتر راهنمایی کنید
ویرایش توسط r.dehshahri : 02-22-2012 در ساعت 12:31 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)