-
افزونه خبری که خروجی آن در چند صفحه باشد
سلام دوستان
یه مشکل اساسی که فکر کنم مشکل خیلیهای دیگه هم باشه
من اینترنت رو زیر و رو کردم نتونستم یه افزونه خبری پیدا کنم که قابلیت نمایش خبرها رو در چند صفحه داشته باشه.مثلا ماژول AidaNews2 اگه من 100 تا خبر داشته باشم همه رو میخواد تو یه صفحه نشون بده در صورتی که من میخام مثلا 10 تا 10 تا نشون بده و در پایین صفحه بشکل زیر باشه :
بعدی 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 قبلی
امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-24-2012 01:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
این افزونه ها بسیار هستند ولی اکثراً همه تجاری هستند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
ممنون از اینکه جواب دادید
دوست عزیز آیا نمونه ای که رایگان باشه سراغ ندارید . راستش خیلی گیرم.
-
-
سلام
اگه منظورتون رو دست متوجه شده باشم همچين امكاني جزو پيش فرض هاي جوملاست. اين سايت رو ببينيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون به اين شكله؟
موفق باشيد
-
-
دوست عزیز سایتی که آدرسشو دادید قطع است.من یه باره دیگه توضیح میدم.
من یه افزونه ای میخوام که باهاش بتونم ابار سایتو نمایش بدم.مثلا من یه بخش بنام جوانان درست میکنم و توی اون 2تا زیر مجموعه بنامهای تحصیل و ورزش میزارم.حالا واسه تحصیل مثلا 50تا خبر میزارم و همینطور واسه ورزش مثلا 60 تا خبر
حالا من با یه افزونه ای مثل Aidanews2 یا Global News میخوام این اخبارو نشون بدم منتها بصورتی که وقتی من در منوهام روی تحصیل کلیک میکنم همه 50تا خبر را یکجا نشون نده بلکه مثلا 10 تا 10 تا نشون بده و من بتونم با Navigation به صفحهت بعدی یا قبلی اخبار برم یه چیزی مثل صفحه جستجوی گوگل که زیزش شماره های 1 2 3 4 .... و دکمه های Next و Per هست.
2 ماژول aida و GlobalNews همه اخبارو تو یه صفحه نشون میده(منظورم از همه اخبار،خلاصه و تیتر اخباره) و این موضوع وقتی تعداداخبار زیاد باشه اصلا جالب نیست.میخوام مثلا خلاصه 10 خبر اول رو بزاره و وقتی من روی دکمه Next کلیک کنم خلاصه اخبار 11 تا 20 رو نشون بده و همین طور الی آخر
متشکرم
-
-
سلام
سایت جوملا فارسی رو ببینید
آیا منظور شما دقیقا به همین صورت است ؟
مقدمه آخرین 5 خبر نمایش داده میشه
و سپس با استفاده از امکان Pagination شماره صفحات مختلف لود می شه
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)