با سلام دوستان من از کامپوننت نظر دهی jcomment توی سایتم استفاده می کنم برای اینکه کاربران بتونند برای خودشون آواتار استفاده کنند ودر کنار کامنتهاشون نشون بده باید چیکار کنم.

با سلام دوستان من از کامپوننت نظر دهی jcomment توی سایتم استفاده می کنم برای اینکه کاربران بتونند برای خودشون آواتار استفاده کنند ودر کنار کامنتهاشون نشون بده باید چیکار کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اين پلاگين رو نصب كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
خیلی ممنون از جوابتون
میشه بفرمایید چه جوری باید باهاش کار کنم. چه جوری و کجا کاربر باید عکسش را آپلود کنه
ممنون از لطفتون
دوست عزيز آموزش ها در بخش دانشنامه قرار مي گيرند و در حال حاضر آموزشي براي اين پلاگين موجود نيست. علتش هم سادگي اين پلاگينه
شما پلاگين رو نصب كنيد و فعال كنيد و در تنظيمات تعيين كنيد كه آواتارها از چه سيستمي فراخوني بشه
موفق باشيد
باسلام
میشه دوباره پلاگین رو دوباره آپلود و یا لینک دیگه ای قرار بدبد و یا حداقل اسم پلاگین رو بگید . چون لینک خرابه و قابل دانلود نیست. باتشکر
سلام
تست شد لینک مشکل نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اسم افزونه :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Compatibility
در برای آموزش هم در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]جستجو کنید
سلام
ممنونم .تونستم پلاگین رو پیدا کنم ولی دوستمون در پست قبلی توضیح خیلی خوبی دادن (در تنظيمات تعيين كنيد كه آواتارها از چه سيستمي فراخوني بشه)
میشه لطف کنید و بگید که بهترین سیستم که آواتار ها از اونجا فراخوانی بشن چی هستش ؟ خیلی ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)