سلام!
من تاحالا با جوملا 1.5 کار میکردم، حالا که می خوام ارتقاش بدم باید منتظر میگریتروش بمونم یا اینکه میشه خودم ورژن 2.5 رو نصب کنم؟
آخه تا چند روز دیگه پروژه طراحی سایت دارم که باید تحویلش بدم
چقدر زمان میبره تا میگریتورش بیاد؟

سلام!
من تاحالا با جوملا 1.5 کار میکردم، حالا که می خوام ارتقاش بدم باید منتظر میگریتروش بمونم یا اینکه میشه خودم ورژن 2.5 رو نصب کنم؟
آخه تا چند روز دیگه پروژه طراحی سایت دارم که باید تحویلش بدم
چقدر زمان میبره تا میگریتورش بیاد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از کامپوننت Jupgrade استفاده کنید و سایت رو به نسخه 2.5 ارتقا بدید.
آموزش در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست.
موفق باشید
من به سایت دانشنامه / قسمت جوملا / ارتقا جوملا رفتم، اما کامپوننت Jupgrade رو پیدا نکردم!
فقط تو صفحش نوشته: این رده در حال حاضر حاوی هیچ صفحه یا پرونده*ای نیست.
میشه واضح تر بگید که از کجا میتونم دانلودش کنم؟
ویرایش توسط eli00 : 02-25-2012 در ساعت 06:07 AM
درود
از مقاله زیر کمک بگیرید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
منظور دوستمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بود( قسمت مربوط به Jupgrade )
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]جوملا 1.7 به 2.5
سلام
آموزش ارتقا تا چند ساعت دیگر در بخش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر خواهد شد.
لطفا تا آن لحظه صبور باشید
یا علی
درود
جناب فیروزمندان در مورد قالب هم در دانشنامه قرار می دهید ؟
من آخر نفهمیدم باید چیکار کنم!
برم به این آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]یا صبور باشم؟!!!
ویرایش توسط eli00 : 02-25-2012 در ساعت 06:44 AM
سلام
امروز خیر، ابتدا موارد ضروری را در دانشنامه منتشر خواهیم کرد و سپس به این موارد خواهیم پرداخت.
البته برای قالب از آموزش ارتقا قالب 1.5 به 1.7 می توانید استفاده کنید.
یا علی
سلاممن آخر نفهمید باید چیکار کنم!
برم به این آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]یا صبور باشم؟!!!
برای فراگیری از آموزش که دوستان لینک دادن استفاده کنید. این آموزش مهاجرت از نسخه 1.5 به 1.7 رو شامل میشه که برای 2.5 هم سازگار هست.
برای انجام فرآیند مهاجرت باید JUpgrade رو نصب کنید که در آموزش کامل توضیح داده شده.
خب صبور هم باشید تا بتونید این فرآیند رو بدرستی انجام بدید.
در پناه حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)