-
ارتقا به جوملا 2.5 از مسیری دیگر
درود
بنده یک سایت با جوملا 1.5 داشتم ،قصد کردم که آنرا به جوملا 2.5 آپدیت کنم پس از کلی کلنجار رفتن و طبق آموزشهای آپدیت جوملا پیش رفتن در نهایت آنجوری که من میخواستم آپدیت نشد و کلی دردسر جدید به بار آورد که مرا از بروزرسانی منصرف کرد.
اما بالاخره باید اینکار انجام شود..
حالا یک سوال دارم در قالب چند خط توضیح....
ببینید من دو تا دامین دارم که روی هم فوروارد هستند،پس از اینکه آنها را از حالت فوروارد خارج کردم روی یکی از آنها جوملا 2.5 نصب کردم و چون مطالب سایت قبلی در حد متوسط بود توانستم همه چیز را از اول طراحی کنم...مجموعه ها،کامپوننتها،ماژول ها ،قالب و ....
حالا من دو تا سایت دارم یکی 1.5 و یکی 2.5 اما با محتویات یکسان که بصورت دستی انجام شده نه با کامپوننت خاصی...
سوال اول: آیا میتوانم کل سایت را که با جوملا 2.5 طراحی شده در مسیر دامین اول کپی کنم و محتویات سایت قبلی با جوملا 1.5 را پاک کنم؟ ( چون میخواهم سایت با دامین اول بالا بیاید)...یعنی تمام محتویات سایت قبلی را با سایت جدید توسط کپی کردن کل فولدر جوملا 2.5 جایگزین کنم؟
سوال دوم : اگر اینکار را کنم دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت؟
سوال سوم: آیا قبل از انجام اینکار لازم است کاری انجام دهم؟
سپاس از اینکه مرا راهنمایی میکنید..
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-13-2012 03:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
به طور کلی شما میتونید مسیر جوملا خود را تغییر دهید. فقط در فایل کانفیگ مسیر پوشه ها رو اصلاح کنید.
یا علی
-
-
درود
امکانش هست کمی بیشتر توضیح بدید....
منظورتون از تغییر مسیر دقیقا چیست؟
مسیر چه پوشه هایی باید اصلاح بشه؟
ببخشید سوال پیچ میکنم میخوام خرابکاری و دوباره کاری نشه...
با سپاس

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
به طور کلی شما میتونید مسیر جوملا خود را تغییر دهید. فقط در فایل کانفیگ مسیر پوشه ها رو اصلاح کنید.
یا علی
-
-
سلام
کل جوملا 1.5 رو بک آپ گرفته و حذف کنید
کل فایل های 2.5 رو انتقال بدین
دیتابیس جدید ساخته و دیتابیس 2.5 رو در آن ایمپورت کنید
نکته : هنگام ساختن دیتابیس جدید دقت کنید یوزر مرتبط به دیتابیس کاملا مشابه یوزری باشد که در هاست قبلی ساختید
سایت 2.5 شما منتقل شد
موفق باشید
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود و سپاس از اینکه پاسخ دادید.
هر دو تا سایت رو یک هاست هستند ، آیا باز هم لازمه یک یوزر جدید بسازم؟ یا اینکه نیازی نیست و فقط فایلها رو انتقال بدم؟
سپاس

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
کل جوملا 1.5 رو بک آپ گرفته و حذف کنید
کل فایل های 2.5 رو انتقال بدین
دیتابیس جدید ساخته و دیتابیس 2.5 رو در آن ایمپورت کنید
نکته : هنگام ساختن دیتابیس جدید دقت کنید یوزر مرتبط به دیتابیس کاملا مشابه یوزری باشد که در هاست قبلی ساختید
سایت 2.5 شما منتقل شد
موفق باشید
-
-
سلام
لطفا بیشتر توضیح بدین و موقعیت جوملا ها و دیتابیس انها رو در هاست تشریح کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)