سلام
من اين 2.5.1 جوملا فارسي رو نصب كردم .چرا اطلاعات نمونه اتوماتيك نصب ميشه؟؟؟؟؟؟؟
چه طوري بايد پاك كرد؟
به صورت دستي يكي يكي همه رو پاك كردم
ولي اين جمله (جوملا فارسي مزين به امير كبير) از روي تب وبسايتم پاك نميشه ممنون ميشم كمكم كنيد

سلام
من اين 2.5.1 جوملا فارسي رو نصب كردم .چرا اطلاعات نمونه اتوماتيك نصب ميشه؟؟؟؟؟؟؟
چه طوري بايد پاك كرد؟
به صورت دستي يكي يكي همه رو پاك كردم
ولي اين جمله (جوملا فارسي مزين به امير كبير) از روي تب وبسايتم پاك نميشه ممنون ميشم كمكم كنيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
قبل از نصب به پوشهبروید و از فایل sample_data.sql هر چیزی میخواهید پاک کنید.joomla_root\installation\sql\mysql\sample_data.sql
عکس امیرکبیر هم در آدرسقرار دارد./Joomla_root/images/stories/amirkabir.png
دمت گرم .ولي sample_data.sql بيچاره كه توش هيچي نيست!!!!!!! چيشو پاك كنم؟نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط rezajoomla [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در پست اول نوشتید که همه رو پاک کردید.
حذف اون جمله هم :
منوها > منوی اصلی > انتخاب های نمایش صفحه
در پناه حق
مرسي ممنونمنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب بود ، اگه موقع نصب اطلاعات نمونه سوال ميكرد
جوملا 2.5 جديد يك مقدار بهينه تر شده. شايد بهتره بگم كه تغييرات داديم توش.
براي نمايش برخي موارد مثل ماژول حديث و نحوه ي كار كردش نصب اطلاعات نمونه الزامي بود.
هر چند حذف اون زمان زيادي نمي بره. كلاً اپن سورس به اين معناست كه شما بتونيد تغيير ايجادكنيد
موفق باشيد
آقا من شرمندم ولی انتخاب های نمایش صفحه کجاست دقیقا؟!نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)