دوست عزیز من کلی گشتم و جی کامنت پیدا کردم که برای جوملا 2.5 کار میده و فارسی هم هست.اگر میخوای که برات بفرستم

دوست عزیز من کلی گشتم و جی کامنت پیدا کردم که برای جوملا 2.5 کار میده و فارسی هم هست.اگر میخوای که برات بفرستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ترجمه ي Jcomment توسط اعضاي همين تيم انجام شده و در سورس قرار داده شده.
اما براي چينش فارسي آماده نبوده و چند تا مشكل هم توش پيدا شده كه بعد از رفع مشكل انتشار پيدا مي كنه
جي كامنت(=jcomment) به مراتب امكانات بهتري دارهآیا کارایی و امکانات این کامپوننت بیشتره یا
موفق باشيد
مفتخریم اعلام کنیم تیم جوملا فارسی زبان فارسی را برای این کامپوننت در سایت اصلی کامپوننت فوق منتشر کرده است ! (نزدیک به دو هفته هست!)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از نصب این کامپوننت تنها کافیست بسته فارسی ساز (زبان) آنرا بر روی جوملا نصب کنید تا بخش مدیریتی نیز فارسی شود.
تمام ماژولهای این کامپوننت (هر 4 تا) نیز توسط جوملا فارسی ترجمه شده و پس از نصب این ماژولها شما با محیط فارسی این ماژولها روبرو خواهید شد.
بسته خاص جوملا فارسی نیز از این کامپوننت منتشر خواهد شد ! اخبار جوملا فارسی را دنبال کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
از کجا باید فارسی سازش رو دریافت و نصب کرد!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
یه دمویی چیزی کسی نصب نکرده ببینیم چجوری از آب درمیاد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط ad110 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
(دموی سایت سازنده)
علاقه مندی ها (Bookmarks)