-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
برای اینکار بهترین راه اینه که در انجمنشون پستی بزنید و در همین جا اعلام کنید که همه دوستانی که مشکل دارند در زیر اون تاپیک درخواست کنند.
این تیم قطعا با مشاهده تعداد افرادی که چنین مشکلی دارند حتما در صدد حل مشکل بر خواهند آمد.
ایمیل تاثیر کمتری خواهد داشت.
یا علی
شرکت Yootheme انجمن نداره
فقط یه سیستم پرسش و پاسخ داره که اونم فقط برای اعضاست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-18-2012 01:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این موضوع را در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح کنید
و لینک تاپیکش رو در ادامه قرار بدید و از بقیه دوستانی که مشکل مشابه دارند درخواست کنید که در ادامه همان تاپیک مشکل را بنویسند .
انشالله من هم با بالا رفتن تعداد پست در تاپیک مذکور براشون ایمیل می زنم.
امیدوارم بتونیم نتیجه بگیریم
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام مجدد
علت اين تاريخ هاي استفاده شده در K2 و zoo و سير كامپوننت ها اين هستش كه تاريخ جديد جوملا 2.5 بصورت طولاني نوشته ميشه. بطوري كه از كادر بيرون ميزنه. اونها هم اومدن و از تاريخ خودشون استفاده كردند و اين مشكلات رو بوجود آورده
هدف من اين بود كه ديگه تاريخ بصورتدستي وارد نشه و اتوماتيك سوييچ كنه روي جلالي.
من آخرين نسخه ش رو كه نصب كرده بودم معلوم بود كه اين كامپوننت ناقض هست هنوز(ترجمه نشدن خيلي از استرينگ ها گوياي اين قضيه بود)
موردي هم كه گفتم بايد تغيير بديد فقط توي اين دوتا فايل نيست. هرجايي كه شما فكر كنيد تاريخ داره اين مورد تكرار شده.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
این تاپیک برای خیلی وقت پیشه و من اونو دوباره اوردمش بالا که به مشکلش رسیدگی کنیم
بینید بحثی که قبلا پیش رفتیم تا اونجا رسید که مشکل از خود کامپوننت بود و اینکه فایلی به نام default.php وجود داره که باید ویرایش بشه و همونطوری که قبلا هم گقتیم این کامپوننت در جوملا 1.5 مشکلی نداره
وقتی که من فایلهای default.php مخصوص جوملا 1.5 و 2.5 کامپوننت zoo رو بررسی کردم دیدم تفاوتهای زیادی بینشون وجود داره و این نتیجه رو گرفتیم که مشکل از کامپوننت
ولی دو روز پیش شرکت YooTheme ورژن جدید از این کامپوننت رو منتشر کرد ، یعنی ورژن 2.5.17 و نکته جالب اون اینه که حالا فایلهای default.php نسخه 1.5 و 2.5 دقیقا مثل همدیگه هستن و هیچ تفاوتی با هم ندارن و نکته جالبتر اینکه باز هم نسخه 1.5 با تاریخ هیچ مشکلی نداره و 2.5 همچنان مشکل داره
حالا اینجا یه سوال پیش میاد که آیا هنوز هم مشکل از کامپوننته ؟؟؟!!!
-
-
سلام
اينكه شما اين دو فايل رو بررسي كرديد و هر دو فايل يكي بودند دليلي براين كه مشكل از تاريخ جوملا بودهنداره
سؤال من اين هست كه آيا تاريخ در بخش عضويت كاربران شمسيه؟
آيا تاريخ توي مطالب جوملا شمسيه؟
آيا تاريخ توي بعضي از كامپوننت هامثل jomsocial شمسيه؟
پاسخ اين سؤالات مثبته
بنا بر اين دوتا نتيجه ميشه برداشت كرد:
1)كامپوننت zoo ايراد داره و هسته بدون مشكل هست
2)كامپوننت zoo مشكل نداره و هسته جوملا ايراد داره!!
zoo نسخه ي جديدش رو تست نكردم. اگر مشكلش رو باتصوير نشون بديد بهتر مي تونيم تشخيص بديم كه اشكال از كجاست.
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
اينكه شما اين دو فايل رو بررسي كرديد و هر دو فايل يكي بودند دليلي براين كه مشكل از تاريخ جوملا بودهنداره
سؤال من اين هست كه آيا تاريخ در بخش عضويت كاربران شمسيه؟
آيا تاريخ توي مطالب جوملا شمسيه؟
آيا تاريخ توي بعضي از كامپوننت هامثل jomsocial شمسيه؟
پاسخ اين سؤالات مثبته
بنا بر اين دوتا نتيجه ميشه برداشت كرد:
1)كامپوننت zoo ايراد داره و هسته بدون مشكل هست
2)كامپوننت zoo مشكل نداره و هسته جوملا ايراد داره!!
zoo نسخه ي جديدش رو تست نكردم. اگر مشكلش رو باتصوير نشون بديد بهتر مي تونيم تشخيص بديم كه اشكال از كجاست.
موفق باشيد
سلام
آقای صفاجوی من قصد تخریب زحماتتون رو ندارم ، شما چرا اینقدر سریع جبهه میگیرید ؟ من فقط قصد دارم مشکل رفع بشه
نیازی به تصویر مشکل zoo نیست ، مشکلش دقیقا مثل همون اول یعنی همون عکسهایی که صفحه اول گذاشتم .
یه سوال : اگه اشتباه نکنم تاریخ جلالی جوملا 1.6 به بعد دو تا فایل جاوا هستش ؟ درسته ؟ توی جوملا 1.5 از جاوا استفاده نشده بود نه ؟
یه مساله دیگه : شما یه چیزی رو دقت کردید ؟ توی خود جوملا وقتی یه مطلب رو ایجاد میکنید و یه تاریخ انتشار رو براش تعیین میکنید ( به شمسی ) تا اینجای کار درست ولی وقتی روی دکمه ذخیره و یا ذخیره و بستن کلیک میکنید روی تاریخ دقت کنید ! تبدیل میشه به میلادی !!! البته درسته که به شمسی ذخیره میشه ولی چرا وقتی روی دکمه ذخیره کلیک میکنیم یه دفعه تبدیل میشه به میلادی ؟ شاید مشکل کامپوننت ها هم همین باشه . هنگام ذخیره تاریخ خود به خود تبدیل میشه و مثلا خراب میشه ! نمیدونم شاید !!!
به هر حال از توجهتون ممنون
-
-
سلام
بحث جبهه گيري نيست. كلاً مااين مشكل رو توي جوملا 2.5 داشتيم. افراد زيادي گفتند كه تقويم ايراد داره. ولي ما اثبات كرديم كه در موارد پيش فرض مشكلي نبوده
تاريخ جوملا براي اون حالت جاوااسكريپت فقط براي تغيير شكل ساختاري اون تقويم هستش. به فايل php هم داريم كه اون وظيفه ي تغيير فايل اي غير جاوا رو داره
در مورد اين چيزي كه گفتيد درسته. موقع ذخيره كردناول بصورت ميلادي در مياد و بعد شمسي ميشه. ما نمي تونيم توي جداول ديتابيسمون تاريخي رو به صورت شمسي وارد كنيم(البته كار نشد نداره و شما مي تونيد تابع شمسي رو روي هاسستون نصب كنيد و از جوملاي انگليسي استفاده كنيد بدون اينكه پلاگيني نصب كنيد تاريخ شما شمسيه)
تاريخ ها به ميلادي ذخيره ميشن و اون فايل جاوا وظيفه ش اينه كه شمايل ميلادي رو بهشمسي تبديل كنه.توي 1.5 اين سازگاري بيشتر بود ولي توي 1.6 به بعد اين سازگاري با تقويم ها كم شده و يك مشكلاتي رو بوجود مياره. نمونه ش همين K2 هست كه حتماً بايد روي دكمه ي امروز كليك كني تا تاريخ درست رو نمايش بده و خودش اتوماتيك تغيير نميده!
با اين حال ما پيگير اين مشكلات هستيم.
در ضمن نسخه ي جديد K2 مشكلش رو حل كرده و من مشكلي توي اون نديدم(فعلاً). با يك ريپورت خودشون متوجه شدند كه كارشون كجاش ايراد داره. ولي zoo رو نمي دونم چرا اينقدر تعلل مي كنه توي اين كارا
-
-
سلام
بازم این تاپیک رو اوردم بالا تا به سری باگ های جدیدی که با تاریخ برخورد کردم رو بگم
من یه جوملا 2.5.4 ( نسخه امیر کبیر ) رو از همینجا یعنی جوملا فارسی دانلود و بر روی لوکال هاست نصب کردم . حالا یه چیزی رو توجه کردید ؟ وقتی که جوملا رو نصب میکنید یه سری مطالب پیشفرض در باره امیر کبیر توی مدیریت مطالب وجود داره و اگه به تاریخ مطلب "زندگی نامه امیر کبیر" توجه کنید میبینید که تاریخ بصورت عجیبی درج شده ، یعنی مثل همون مشکل زوو خودمون . به عکس زیر توجه کنید :
البته اینم بگم وقتی اون مطلب رو ویرایش کنید میتونید تاریخ رو تصحیح کنید ، ولی چیزی که میخوام بگم اینه که این مشکل قبلا در مطالب جوملا هم وجود داشته و ممکنه الان تاریخ برای com_content سالم باشه ولی برای com_zoo نه . شاید ، نمیدونم !!!
باگ دومی که من بهش برخوردم جالبه . یکی ازمطالب پیشفرض جوملا فارسی رو ویرایش کنید . مثلا مطلب "اقدامات و رخدادها" . خب حالا به قسمت تاریخ نگاه کنید : عکس زیر رو ببینید :
تا اینجای کار که خوبه . حالا در همون صفحه ویرایش مطلب بدون اینکه مطلب رو ذخیره کنید کلید F5 رو یکبار بزنید . یعنی صفحه رو یکبار رفرش کنید . حالا عکس زیر رو ببینید :
جالبه نه ؟ یه جور باگ به نظر میرسه ! جالبه که اینم بدونید دقیقا همین مشکل توی کامپوننت JoomSport وجود داره . یعنی تاریخ مثلا مسابقات لیگ بعد از ذخیره به همین صورت درمیاد . من این مثال رو با کامپوننت خود جوملا ( محتوا ) مثال زدم تا این شبهه بوجود نیاد که مشکل از کامپوننت .
انشاالله در آینده توی همین تاپیک مشکل دقیق و کامل JoomSport رو با تصاویر میزارم .
بازم تاکید میکنم که من قصد تخریب ندارم و مدیران عزیز ناراحت نشن . من فقط میخوام این مشکل برطرف بشه و انشاالله یک تاریخ بی نقص مثل جوملا 1.5 داشته باشیم
ممنون بابت مطاله این مطالب .
-
-
سلام
در مورد تاريخ مطلب امير كبير اين مشكل براي نسخه ي 2.5.1 و 2.5.2 وجود داشته ولي الان مرتفع شده
اون مطلب هم از اون موقع مونده و تغييري نكرده!
در مورد دومي هم بررسي خواهيم كرد. اگر يادتون باشه قبلاض هم گفتم كه تقويم شمسي روي ميلادي خوب فوكوس نمي كنه!
همه ي افزونه ها اين مشكل رو دارند . بايد آپتايمز بشن.
به هر حال ما اين مورد رو بررسي خواهيم كرد و در اسرع وقت اطلاع خواهيم داد
ممنون از شما به خاطر وقتي كه گذاشتيد براي اشكال يابي
موفق باشيد
-
-
در مورد تاريخ مطلب امير كبير اين مشكل براي نسخه ي 2.5.1 و 2.5.2 وجود داشته ولي الان مرتفع شده
اون مطلب هم از اون موقع مونده و تغييري نكرده!
بله میدونم ، فقط به عنوان مثال گفتم . یعنی منظورم این بود که این مشکل درج تاریخ بصورت عجب مثلا 773 و ... بین همه اینا به یک شکل هستش .
در مورد دومي هم بررسي خواهيم كرد. اگر يادتون باشه قبلاض هم گفتم كه تقويم شمسي روي ميلادي خوب فوكوس نمي كنه!
همه ي افزونه ها اين مشكل رو دارند . بايد آپتايمز بشن.
البته امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو از این مثال ها برسونم . اینکه وسط ویرایش مطلب اگه کلید f5 و یا همون رفرش رو بزنیم و تاریخ به هم میریزه مهم نیست ، مهم اونجاست که این یه جور باگه و احتمالا مشکلی که در کامپوننت های مثل zoo و K2 و JoomSort داریم به این مورد ربط داره . چون هیچوقت هیچکس نیازی نداره تا وسط ویرایش مطلب کلید F5 رو بزنه
.
به هر حال ما اين مورد رو بررسي خواهيم كرد و در اسرع وقت اطلاع خواهيم داد
ممنون از شما به خاطر وقتي كه گذاشتيد براي اشكال يابي
خیلی خیلی ممنونم آقای صفاجوی عزیز . واقعا ممنونم .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)