سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 103

موضوع: مشکل با تاریخ جلالی جوملا

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام
    مشكل تاريخ همونطوركه توي انتشار جوملای فارسي گفته شد مربوط به جوملاست. علت اين هم عدم فوكوس صحيح جاوا اسكريپت روي calender هست و براي اينكار راه حل هايي به سايت اصليجوملا گزارش شده. درصورتي كه اين كار توسط تيم جوملا انجام بشه مشكل تقويم درتمام افزونه ها حل خواهد شد
    درضمن فايلي هم كه گذاشتيد پسورد مي خواد. هرچندنيازي به اين calender ها نيست!

موفق باشيد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

3. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 31 بار در 24 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    مشكل تاريخ همونطوركه توي انتشار جوملای فارسي گفته شد مربوط به جوملاست. علت اين هم عدم فوكوس صحيح جاوا اسكريپت روي calender هست و براي اينكار راه حل هايي به سايت اصليجوملا گزارش شده. درصورتي كه اين كار توسط تيم جوملا انجام بشه مشكل تقويم درتمام افزونه ها حل خواهد شد
    درضمن فايلي هم كه گذاشتيد پسورد مي خواد. هرچندنيازي به اين calender ها نيست!

موفق باشيد
    دم شما گرم آقای صفاجوی عزیز که پاسخ دادید
    دیگه داشتم نا امید میشم که کسی توی این تاپیک به من پاسخ بده

یعنی به نظرتون جوملا این مشکل رو حل میکنه ؟ آخه اونطوری که اون یارو توی انجمن گفتگو Joomla صحبت میکرد به نظر میرسید هیچ اهمیتی براش نداره .
    نسخه جدید جوملا کی منتشر میشه ؟ یعنی 2.5.7 ؟ اگه قرار باشه درست بشه توی نسخه بعدی درست میشه . و اگه توی نسخه بعدی درست نشه کلا دیگه نباید به درست شدنش امیدی داشت درسته ؟

درباره اون لینک هم شرمنده من پسوردی روش نزاشتم اون سایت آپلود از خودش پسورد گزاشته که اصلا نمیدونم چی هست . فایل روی مدیافایر براتون آپ کردم
    آقای صفاجوی عزیز اگه دانلود کنید و نگاهی بهش بندازید بد نیست . ممنون میشم
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

بازم یه دنیا ممنون از شما دوست عزیز

دوستان یه سوال
    آیا این مشکل در جوملا نسخه 3 حل شده ؟
    راستش الان جوملا 3 آلفا 1 منتشر شده ولی برای دانلود عمومی نیست و فقط گسترش دهندگان میتونن دانلود کنن .
    حالا میخواستم بدونم آیا این مشکل تاریخ در نسخه 3 حل نشده ؟

ممنون

سلام
    جوملا 3.0 آلفا 1 رو دانلود و بر روی لوکال نصب کردم .
    خب اول اینکه هیچ تغییری من که توش ندیدم ، یعنی انگار همون جوملا 2.5 ــه ؟؟؟!!!
    بعد از نصب جوملا 3.0 پکیج فارسی ساز fa-IR_joomla_lang_full_2.5.6v2 رو روش نصب کردم و خوشبختانه نصب و فعال شد .
    ولی خب همونطوری که انتظارش هم میرفت نه ZOO روش نصب شد و نه K2 !
    ولی حالا من اینو میخوام بگم که بعد از نصب فارسی ساز رفتم توی قسمت مطالب و یه مطلب جدید ایجاد کردم و دقیقا همون تستی که توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نوشتم رو روش انجام دادم و متاسفانه همچنان مشکل پابرجاست !!! و به احتمال 99.99 درصد در جوملا 3.0 مشکل در K2 و zoo و Joomsport و... هم همچنان وجود داره .
    دوستان تروخدا یکی یه کاری بکنه چون اگه همینطوری پیش بره جوملا 3.0 که خوبه فکر کنم تا جوملا 30.0 هم ما این مشکل رو داشته باشیم .
    ممنون از توجهتون

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال
    سلام

مصطفی عزیز
    همانطور که قبلا هم گفتیم و حتی در انجمن جوملا ارگ هم اعلام شد این مشکل از سمت جوملا نیست که اقدام به حل آن در بسته ها کنیم.

مشکل باید از طریق کامپوننت مذکور حل بشه

یا علی

نقل قول نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

مصطفی عزیز
    همانطور که قبلا هم گفتیم و حتی در انجمن جوملا ارگ هم اعلام شد این مشکل از سمت جوملا نیست که اقدام به حل آن در بسته ها کنیم.

مشکل باید از طریق کامپوننت مذکور حل بشه

یا علی
    آقای فیروزمندان عزیز ، شما رو بخدا بعد از 7 صفحه التماس اینطوری ردمون نکن

ببینید دوستان من تا اینجا تونستم این چیز ها رو بفهمم :

در جوملا 1.6 به بعد برای تقویم جلالی دو نوع فایل وجود داشت . 1- فایل localise که در پوشه زبان موجوده . 2- یه سری فایل جاوا که مربوط میشه به اون پنجره تقویم

1- در پوشه fa-IR در قسمت language سایت فایلی وجود داره به نام fa-IR.localise.php که کار اصلی تاریخ جلالی رو این انجام میده . و کار این فایل اینه که با استفاده از یه سری فرمول ضرب و جمع و تفریق مثلا تاریخ 03-08-2012 رو به 13-05-1391 تبدیل میکنه . خب حالا دقیقا مشکل zoo هم همینجاست . وقتی در zoo میخوایم یه آیتم جدید ایجاد کنیم تاریخ بصورت پیشفرض جلالیه و بعد از ذخیره کردن ، فایل localise میاد کارش رو انجام میده . حالا بزارید یه مثال بزنم از 2012 عدد 1391 رو کم کنید : جواب میشه 621 و حالا از 1391 عدد 621 رو کم کنید : جواب میشه 770 . میبینید !!!! یعنی دقیقا مشکلی که ما داریم . امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشید .

2- مشکل K2 و Joomsport مربوط میشه به فایلهای جاوا که فیکس کردنش فکر نمیکنم خیلی سخت باشه .

خب حالا سوال من اینجاست که در جوملا 1.5 به جای فایل localise یه فایل در پوشه زبان وجود داره با نام fa-IR.date.php که اون هم دقیقا مثل fa-IR.localise.php یه سری فرمول ضرب و جمع هستش ولی چرا در هیچ کامپوننتی بخصوص ZOO در جوملا 1.5 مشکل تاریخ نداره ؟؟؟؟!!!!! آیا در جوملا 1.5 به غیر از اون فایل fa-IR.date.php فایل دیگری هم برای تقویم جلالی وجود داره ؟

آقای فیروزمندان و آقای صفاجوی عزیز و تمامی عزیزانی که در جوملا فارسی فعالیت میکنید ، اگه امکانش هست من ازتون خواهش میکنم که منو راهنمایی کنید چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم . باور بفرمایید شدیدا احتیاج به جوملا 2.5 دارم .
    یک دنیا ممنون

میدونید چیه ؟ شاید مشکل K2 و JoomSport هم ربطی به اون فایلهای جاوا نداشته باشه . یعنی شاید که نه صد در صد ربطی به اون فایلهای جاوا نداره . یادتونه که توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چه مثالی زدم ؟ بیاد یکبار دیگه این کار رو انجام بدیم یه مطلب جدید ایجاد کنید و روی اون آیکن تقویم کلیک و گزینه امروز رو انتخاب کنید . خب باید توی تقویم نوشته شده باشه مثلا : 13-05-1391 خب حالا کلید f5 رو بزنید ، سال تبدیل شد به عددی مثل 773 و در اصل میدونید چه اتفاقی افتاد ؟ فرمول فایل localise بر روی تاریخ جلالی پیاده شد . در صورتی که این اتفاق در جوملا 1.5 نمی افتاد و انگار جوملا 1.5 میفهمید که فرمول fa-IR.date.php رو فقط باید روی تاریخ میلادی اعمال کنه . منظور من اینه که شاید یه دستوری در فایل fa-IR.localise.php جا افتاده باشه .
    دوستان راستش من از پی اچ پی هیچی سر در نمیارم ولی دوستانی که در این امر استاد هستن امکانش هست که یکبار فایلهای fa-IR.localise.php جوملا 2.5 و fa-IR.date.php جوملا 1.5 رو با هم مقایسه کنید . شاید نکته ای از قلم افتاده باشه

بازم خیلی خیلی خیلی ممنون

دوستان باور کنید که هر چی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر مطمئن میشم که مشکل همونیه که گفتم .
    ببینید الان در صفحه مطلب جدید وقتی که یکبار صفحه رو رفرش میکنید سال به 773 تغییر میکنه و اگه دوباره رفرش کنید سال یه عدد منفی میشه !!! میدونید یعنی چی ؟ یعنی فرمول fa-IR.localise.php که باید فقط بر روی میلادی اعمال بشه دائم بر روی تاریخ اعمال میشه ( چه شمسی و چه میلادی ) و دقیقا مشکل تمامی کامپوننت ها هم همینه . یعنی بصورت روشن تر بخوام اینو بگم حاصل نتیجه فرمولی که در فایل fa-IR.localise.php وجود داره بر روی هر عددی که در تاریخ باشه اعمال میشه .
    حالا دقیقا مشکل در K2 اینجاست که در صفحه آیتم جدید با کلیک بر روی هر قسمتی صفحه بصورت آجاکسی ( اگه اشتباه نکنم ) رفرش میشه و این رفرش باعث تغییر مداوم تاریخ میشه .
    در زوو هم یه چنین مشکلی هست . یعنی وقتی که تاریخ میلادی باشه بعد از ذخیره فرمول fa-IR.localise.php بدرستی کارش رو میکنه و تاریخ میشه شمسی ولی وقتی که تاریخ شمسی هستش بعد از ذخیره میشه یه چیزی مثل 773 یا 770 یا یه چنین چیزی .
    ولی توی جوملا 1.5 یه چنین اتفاقی نمیوفتاد . در جوملا 1.5 فکر کنم تمام تاریخ ها در دیتابیس بصورت میلادی ذخیره میشه ولی ما در سایت و مدیریت سایت اونا رو شمسی میبینیم . یعنی سیستم تاریخ جلالی جوملا 1.5 هم مثل 2.5 میمونه فقط با این تفاوت که جوملا 1.5 انگار میفهمید که تاریخ میلادی رو باید به شمسی تغییر بده و وقتی که شمسی بود دیگه کاریش نداشت .

مدیران عزیز باور بفرمایید این فرضیه درسته . بعد از انتشار جوملا نسخه 1.6.4 من با این تاریخ خیلی ور رفتم و نهاینا هم به این نتیجه رسیدم .

منتظر محبتتون هستم

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام مصطفی جان
    من یه پیشنهاددارم!
    شما زبان مدیریت رو انگلیسی کنید و زبان سایت رو فارسی بذارید. توی این حالت تست کنید و یک مطلب ارسال کنید
    اینجوری توی محیط کاربری تقویم به خوبی کانورت میشه و چیزی توش دخالت نداره. البته یک پیشنهاد بود.
    موارد خیلی زیادی می تونن توی این کار متأثر باشن. من خودم به شخصه مشکل رو توی عدم فوکوس مناسب فایل جاوا اسکریپت می بینم.
    این مشکل رو پیگیر هستیم و براش یک راه حل بهتر پیدار می کنیم. تا اطلاع ثانویی ازهمین روشی که گفتم استفاده کنید

موفق باشید

12. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام مصطفی جان
    من یه پیشنهاددارم!
    شما زبان مدیریت رو انگلیسی کنید و زبان سایت رو فارسی بذارید. توی این حالت تست کنید و یک مطلب ارسال کنید
    اینجوری توی محیط کاربری تقویم به خوبی کانورت میشه و چیزی توش دخالت نداره. البته یک پیشنهاد بود.
    موارد خیلی زیادی می تونن توی این کار متأثر باشن. من خودم به شخصه مشکل رو توی عدم فوکوس مناسب فایل جاوا اسکریپت می بینم.
    این مشکل رو پیگیر هستیم و براش یک راه حل بهتر پیدار می کنیم. تا اطلاع ثانویی ازهمین روشی که گفتم استفاده کنید

موفق باشید
    راستش اول فکر میکردم که با حذف فایل fa-IR.localise.php از محل administrator/language/fa-IR تاریخ بخش مدیریت میلادی میشه و بخش کاربری همچنان جلالی میمونه ولی اینطور نیست . اصلا بودن و یا نبود فایل fa-IR.localise.php در پوشه administrator/language/fa-IR هیچ تفاوتی نداره .
    اگه بخوام کل مدیریت رو به زبان انگلیسی تغییر بدم اینکار مثل یجور خودکشی میمونه . آخه حسابشو بکنید که من تمام افزونه های سایتم رو RTL کردم و حالا اگه بخوام بصورت LTR ازشون استفاده کنم خیلی سخته و در ضمن چون من در سایتم یه سری مقالات هم مینویسم توی ادیتور هم به مشکل بر میخورم .

اتفاقا صحبت از اون فایلهای جاوا شد . من اول تصور میکردم اون فایلهای جاوا فقط برای پنجره تاریخ هستن ولی الان که دقیقتر نگاه کردم اینطوری که متوجه شدم فایل calendar-setup.js مربوط میشه به پنجره تاریخ و فایل calendar.js مربوط به خود تاریخه ! درسته ؟ اگه درست گفته باشم خب بله احتمال داره یه جای مشکل توی همین باشه . جالبه که در جوملا 1.5 این دو تا فایل هم وجود داره ولی با نشانی متفاوت . در جوملا 1.5 آدرس این دو فایل اینجاست : media/system/js ولی در با این تفاوت که فایل calendar-setup.js در جوملا 2.5 فارسی هستش ولی در جوملا 1.5 همش انگلیسی . نمیدونم شاید هم اصلا این دو فایل فقط نامشون با هم شبیه و کارایی هاشون متفاوت باشه .

در کل ممنون آقای صفاجوی عزیز که پاسخ دادید

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین