-
سلام
دوستان چند تا سوال دارم و ممنون میشم اگه پاسخ بدید :
1- در پکیج جوملا 1.5 فارسی دقیقا چه فایلهایی ویرایش شده تا تاریخ بصورت جلالی در اومده ؟
2- آیا در پکیج جوملا 2.5 فارسی فایلهای زیر برای جلالی سازی تاریخ استفاده شده :
media/fa-IR/js/calendar.js
media/fa-IR/js/calendar-setup.js
language/fa-IR/fa-IR.localise.php
administrator/language/fa-IR/fa-IR.localise.php
آیا فقط همین فایلها هستند یا فایلهای دیگه ای هم ویرایش و یا افزوده شدند ؟
3- فایل fa-IR.localise.php در قسمت مدیریت در پوشه زبانها برای چیه ؟ چون با حذف اون هم هیچ تغییری در تاریخ دیده نمیشه !
4- تاریخ جلالی زوو در جوملا 2.5 فاجعست . هر قسمتی که مربوط به تاریخ میشه یه جورایی باگ لنده ، با این وضعیت صلاح میدونید که من سایتم رو از 1.5 به 2.5 آپدیت کنم ؟ چون دیگه راه برگشتی نداره !!!
5- راستی میخواستم سایتم رو بروزرسانی بکنم . یعنی قالب و افزونه ها و یه سری قابلیت های جدید ولی الان واقعا نمیدونم باید سراغ قالبها و افزونه های 1.5 برم و یا 2.5 ، آیا به نظرتون تا یکی دو هفته آینده ممکنه که این مشکل حل بشه ؟
6- آیا افزونه ای داریم که بشه در جوملا 1.5 سطوح کاربری مثل 2.5 داشت ؟
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-06-2012 01:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز !
این مشکلها مربوط به افزونه ها هست ! افزونه ها باید از سیستم تاریخ تغییر یافته در 2.5 استفاده کنند! تا جوملا 2.5 فارسی از توابع تاریخ جلالی در بسته ترجمه استفاده کند ! در غیر اینصورت با ایراد مواجه خواهد شد !
تعداد زیادی از سوالات شما در ارسال قبل در ارسالهای قبلی پاسخ داده شده است. و همچنین برخی از آنها باید در تاپیکهای جداگانه مطرح شود ! من احساس میکنم این تاپیک داره خلاف قوانین پیش میره و در صورتی که مطمئن شوم تاپیک قفل خواهد شد ! 
نه مشکل از جوملا هست و نه از بسته فارسی ساز و ... !
در افزونه ها باید اصلاح شود. انشاالله اگر افزونه های فوق در بخش افزونه های جوملا فارسی منتشر شوند سعی میکنیم این مشکلات را برطرف کنیم ! اگر فایل ترجمه زبان این کامپوننتها را دارید اینجا قرار دهید تا روند اینکار را سرعت ببخشید. در صورتی که خودتان ترجمه کردید اعلام فرمایید و اگر از جایی دانلود کردید ارسال نکنید ! 
مطمئناً با نام خودتان افزونه ترجمه شده منتشر خواهد شد ! 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز !
این مشکلها مربوط به افزونه ها هست ! افزونه ها باید از سیستم تاریخ تغییر یافته در 2.5 استفاده کنند! تا جوملا 2.5 فارسی از توابع تاریخ جلالی در بسته ترجمه استفاده کند ! در غیر اینصورت با ایراد مواجه خواهد شد !
تعداد زیادی از سوالات شما در ارسال قبل در ارسالهای قبلی پاسخ داده شده است. و همچنین برخی از آنها باید در تاپیکهای جداگانه مطرح شود ! من احساس میکنم این تاپیک داره خلاف قوانین پیش میره و در صورتی که مطمئن شوم تاپیک قفل خواهد شد !
نه مشکل از جوملا هست و نه از بسته فارسی ساز و ... !
در افزونه ها باید اصلاح شود. انشاالله اگر افزونه های فوق در بخش افزونه های جوملا فارسی منتشر شوند سعی میکنیم این مشکلات را برطرف کنیم ! اگر فایل ترجمه زبان این کامپوننتها را دارید اینجا قرار دهید تا روند اینکار را سرعت ببخشید. در صورتی که خودتان ترجمه کردید اعلام فرمایید و اگر از جایی دانلود کردید ارسال نکنید !
مطمئناً با نام خودتان افزونه ترجمه شده منتشر خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
توی این تاپیک هیچ گونه تخلفی صورت نگرفته و اتفاقا بحث خیلی خوب و سازنده ای هم داره پیش میره
همونطوری هم که بارها و بارها گفتم : قصد من تعمیر هستش و نه تخریب !!!
اینکه شما نمیتونی کمکی بکنی دلیل نمیشه که تاپیک رو ببندی !
-
-
-
-
توی چند تا پست قبل یه عکسی رو قراردادم ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) و گفتم که این مشکل یه جورایی توی کامپوننت مطالب جوملا هم وجود داشته و بعد دوستان گفتند که این مشکل در نسخه های بعدی برطرف شده . اما الان میخوام بگم که این مشکل در کامپوننت مطالب جوملا چطور برطرف شده : خب ببینید وقتی که میخواید یه مطلبی رو ایجاد کنید در قسمت تاریخ ایجاد مثلا امروز رو انتخاب میکنید : 17-05-1391 و به محض اینکه بر روی دکمه ذخیره کلیک میکنید یه نگاهی به تاریخ بندازید . تاریخ تبدیل میشه به : 07-08-2012 ، یعنی میلادی . یعنی یه جایی یه دستوری به تاریخ داده شده تا هنگام ذخیره تاریخ میلادی بشه . اما در اصل میلادی نمیشه و فقط تاریخ 621 سال میاد جلو ، بطور واضح تر معکوس فایل localise اعمال میشه و تاریخ میلادی میشه و بعد از ذخیره شدن همونطوری که انتظارش هم میره تاریخ بصورت صحیح شمسی نمایش داده میشه ( چه قدر پیچیده شدا
) . خب مشکل اینجاست که این شیوه ما رو با تمامی کامپوننت هایی که ازتابع JDate استفاده میکنن با مشکل مواجه میکنه ! چون این روش ممکنه مثلا به درد com_content بخوره ولی اینکار مارو با com_k2 و یا com_zoo و... صد در صد به مشکل مواجه میکنه . حالا اینکه میگم معکوس localise اعمال میشه برای این حرفم هم دلیل دارم . لطفا یه بار این کار رو انجام بدید : یه مطلب جدید ایجاد کنید و تاریخ ایجاد رو امروز بزنید . 17-05-1391 و صفحه رو رفرش کنید تا سال بشه 773 و بعد بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید و به تاریخ نگاه کنید . سال عدد 1394 رو ذخیره میکنه . یعنی برای تقویم میلادی مفهومی نداره و فقط یه فرمولی که اونم اضافه کردن عدد 621 به سال باشه رو انجام میده : 773 + 621 مساوی 1394 . چند وقت پیش یه تاپیکی باز شده بود و مشکل تاریخ K2 مطرح شد و کاربران میگفتند که بعد از ذخیره تاریخشون 1394 هستش . ببینید همه این مشکل ها با هم مرتبط هستند .
توی پست بعد توضیحات تکمیلی رو مینویسم ...
-
-
خب حالا این مشکلات سه تا دلیل میتونه داشته باشه :
1 - مشکل در خود افزونه ها باشه
2- مشکل در هسته جوملا باشه
3- مشکل در شمسی سازی تاریخ باشه
اگه الان بخوام هر این سه تا دلیل رو بررسی کنیم از اولی شروع میکنم :
1- با مثالهایی که در پستها قبل زدم و همشون با خود جوملا بود و شباهت این مشکلات با مشکلات تاریخ در افزونه ها و اینکه این افزونه ها در جوملا 1.5 مشکلی نداشتن و شباهت کدهای فراخوانی تاریخشون با نسخه 1.5 پس به این نتیجه رسیدم که احتمال وجود مشکل از خود افزونه ها صفره .
2- خب هسته جوملا که دیگه خیلی تخصصی هستش و من کوچکتر از اونم هستم که بخوام درموردش نظر بدم ولی وقتی که جداول _content دیتابیس های هر دو نسخه یعنی 1.5 و 2.5 رو نگاه کردم دیدم تاریخ آیتم های هر دو بصورت میلادی ذخیره میشه و فقط در نمایش بصورت جلالی هستن ! یعنی فکر کنم ساختار هر دو یکی باشه . ولی من هرگز نمیتونم راجع به هسته نظر صد در صدی بدم ...
3- فقط میمونه همین بخش
. ( جسارت منو میبخشید ولی باور کنید دیگه چیز دیگه ای نمیمونه )
---------------------------------------------------------------------------------
لازم اینجا هم یه نکته ای رو بگم :
اینکه شما ( تیم جوملا فارسی ) جوملا رو فارسی کردید ، برای فارسی زبانان بهینه سازی کردید ، تاریخش رو تا اینجا شمسی کردید ، افزونه ها رو فارسی میکنید ، در دانشنامه جوملا مطالب مهم و آموزشهای کلیدی مینویسید ، در انجمن جوملا فارسی به مشکلات کاربران رسیدگی میکنید ، اینا یعنی همش لطف در حق ما و هیچ گونه وظیفه ای نیست ! من این قسمت مطلب رو نوشتم تا سوء تفاهم نشه که ( Mostafa3D ) مثلا مثل طلبکارا اومده توی این انجمن و ارث باباشو میخواد
. من خودم هم یه سایت در زمینه تخصص خودم ( گرافیک سه بعدی و انیمیشن ) راه اندازی کردم و بصورت رایگان خدمات به کاربرا میدم . مثل آموزش ، مطالب و مقالات ، مجلات و کتابها و در انجمن گفتگو به مشکلاتی که کاربرا دارن تا اونجایی که بتونم پاسخ میدم و هرگز توقع ندارم که کسی بیاد و طوری وانمود کنه که انگار مثلا وظیفه منه که بهش کمک کنم . پس خواهشا از این پست های من ناراحت نشید و منو ببخشید .
توی این شبها ما رو هم دعا کنید
خداحافظ
-
-
دوست عزیز لطفاً از زدن پستهای پشت سر هم بپرهیزید ! همین موضوع میتونه دلیلی باشه برای عدم توجه به قوانین شما ! هرچند دلایل زیادی هست که من بتونم این تاپیک رو حتی دیلیت کنم ! امیدوارم توجه کنید که باید به قوانین احترام بگذارید !
ضمناً یکبار دیگه پست قبلی بنده را بخوانید و اینبار بهتر به نوشته من نگاه کنبد !
بنده هیچ ادعایی از سواد ندارم. چه شما بفرمایید بنده با سوادم و چه بفرمایید بیسواد هستم ! من همینم که هستم و به خودم افتخار میکنم
پس ... .
این مشکل فقط به دلیل تابع اشتباه استفاده شده توسط افزونه ها هست ! و راه حلش خیلی ساده هست که باید در هر افزونه این مورد برطرف شود ! اگر افزونه ای رو ما ترجمه کنیم بدون شک این موارد را نیز اصلاح خواهیم کرد. اما فعلاً قصد نداریم این افزونه ها را در دستور کار قرار دهیم و دلیل آن هم عدم استفاده عمومی این افزونه ها هست !
ساختار تاریخ در جوملا 2.5 تغییر کرده که افزونه های مختلف از قبیل همین مواردی که بیان کردید هنوز اصلاح نکرده اند و از ساختار جوملا 1.5 همچنان بهره میبرند ! و در بسته زبان و فارسی ساز تابع قبلی اعمال نشده است !
بطور مثال میتوانید راه حلی که برای انجمن ساز کوننا در انجمن بیان شده را مطالعه کنید تا ببینید که پست قبل از این ارسال توسط شما کاملاً غیر کارشناسی و غلط هست ! 
امیدوارم اینبار سعی نکنید با فرافکنی تاپیک را ادامه دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز لطفاً از زدن پستهای پشت سر هم بپرهیزید ! همین موضوع میتونه دلیلی باشه برای عدم توجه به قوانین شما ! هرچند دلایل زیادی هست که من بتونم این تاپیک رو حتی دیلیت کنم ! امیدوارم توجه کنید که باید به قوانین احترام بگذارید !
ضمناً یکبار دیگه پست قبلی بنده را بخوانید و اینبار بهتر به نوشته من نگاه کنبد !
بنده هیچ ادعایی از سواد ندارم. چه شما بفرمایید بنده با سوادم و چه بفرمایید بیسواد هستم ! من همینم که هستم و به خودم افتخار میکنم

پس ... .
این مشکل فقط به دلیل تابع اشتباه استفاده شده توسط افزونه ها هست ! و راه حلش خیلی ساده هست که باید در هر افزونه این مورد برطرف شود ! اگر افزونه ای رو ما ترجمه کنیم بدون شک این موارد را نیز اصلاح خواهیم کرد. اما فعلاً قصد نداریم این افزونه ها را در دستور کار قرار دهیم و دلیل آن هم عدم استفاده عمومی این افزونه ها هست !
ساختار تاریخ در جوملا 2.5 تغییر کرده که افزونه های مختلف از قبیل همین مواردی که بیان کردید هنوز اصلاح نکرده اند و از ساختار جوملا 1.5 همچنان بهره میبرند ! و در بسته زبان و فارسی ساز تابع قبلی اعمال نشده است !
بطور مثال میتوانید راه حلی که برای انجمن ساز کوننا در انجمن بیان شده را مطالعه کنید تا ببینید که پست قبل از این ارسال توسط شما کاملاً غیر کارشناسی و غلط هست !
امیدوارم اینبار سعی نکنید با فرافکنی تاپیک را ادامه دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
در صورتی پستهای پشت سر هم خلاف قوانین هستش که حالت Useless داشته باشن ولی اگه دقت کنی این سه پست بنده نه تنها Useless نیستن بله به همیدیگه ربط دارن . و یه مطلب دیگه اینکه این انجمن برای هر پست چهار تصویر محدود شده پس اگه تمام این پست ها رو توی یکی جا میدادم صد در صد ارسال نمیشد . شما مدیر هستی و اگه دوست داری میتونی این تاپیک رو پاک کنی !!!
بیسواد ؟؟؟!!! من به شما گفتم بیسواد ؟؟؟ اگه من یه چنین جسارتی به شما کردم که واقعا عذر میخوام . به هر حال یه چنین قصدی رو نداشتم ، ما هم به شما افتخار میکنیم .
درباره افزونه ها بزارید یه مثالی بزنم : فرض کنید ما هزار تا مهره داریم با یک پیچ و این پیچ به مهره ها نمیخوره . حالا به نظرتون بهتره مهره ها رو عوض کنیم و یا پیچ رو ؟!
به هر حال ممنون که پاسخ دادید
موفق باشید
-
-
سلام
من احساس می کنم در بعضی موارد خود جوملا هم ایراداتی پیدا می کنه که باید گزارش بشه. این مشکل نیازمند زمان هست. در بعضی موارد حتی بعداز رفرش صفحه همین موردی که دوستمون مصطفی گفتن اتفاق میفته. البته ایراد خیلی ریز و مویی هست و در شرایط استثنایی اتفاق میفته و کاملاً شانسی!
برای اینکه بدونیم زوو هم از این حالت شانسی ما پیروی می کنه یا نه شما به محیط مدیریت زوو برید ویک مطلب ایجاد کنید. به قسمت تقویمش برید و روی امروز یا today کلیک کنید. حالا ببینید چه تاریخی رومیزنه.
حالت ها:
1.اگرتاریخ رو به درستی زد و امروز رو نشون داد مشکل از همون حالت شانسی! هست که در حال پیگیری هست. برای همینم دو حالت وجود داره:
الف: تاریخ رو درست نشون بده و با رفرش دوباره عوض بشه که نشون میده افزونه یه جایی ناسازگاری داره
ب: تاریخ رودرست نشون بده و با رفرش(حداقل چند بار) تاریخ سر جاش بمونه. خب توی این حالت میشه گفت اشکال ازهر دو هست
2. اگرتاریخ کلاً غلط بود مشکل 100 درصد ازافزونه ست. شک نکنید
این مورد رو منروی چند نسخه از جوملا تست کردم. حتی باتغییر نسخه های فارسی هم این مورد روبررسی کردم. هرچقدر که نسخه ها به سمت بالامیره این اشکالات کمتر شده و خطاهای عدم فوکوس پایین اومده(تا حد زیادی)
در صورتی که خبری بشه و مشکل بصورت 100 درصدحل بشه قطعاً توی اخبار یااین تاپیک اعلام خواهد شد
موفق باشید
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
من احساس می کنم در بعضی موارد خود جوملا هم ایراداتی پیدا می کنه که باید گزارش بشه. این مشکل نیازمند زمان هست. در بعضی موارد حتی بعداز رفرش صفحه همین موردی که دوستمون مصطفی گفتن اتفاق میفته. البته ایراد خیلی ریز و مویی هست و در شرایط استثنایی اتفاق میفته و کاملاً شانسی!
برای اینکه بدونیم زوو هم از این حالت شانسی ما پیروی می کنه یا نه شما به محیط مدیریت زوو برید ویک مطلب ایجاد کنید. به قسمت تقویمش برید و روی امروز یا today کلیک کنید. حالا ببینید چه تاریخی رومیزنه.
حالت ها:
1.اگرتاریخ رو به درستی زد و امروز رو نشون داد مشکل از همون حالت شانسی! هست که در حال پیگیری هست. برای همینم دو حالت وجود داره:
الف: تاریخ رو درست نشون بده و با رفرش دوباره عوض بشه که نشون میده افزونه یه جایی ناسازگاری داره
ب: تاریخ رودرست نشون بده و با رفرش(حداقل چند بار) تاریخ سر جاش بمونه. خب توی این حالت میشه گفت اشکال ازهر دو هست
2. اگرتاریخ کلاً غلط بود مشکل 100 درصد ازافزونه ست. شک نکنید
این مورد رو منروی چند نسخه از جوملا تست کردم. حتی باتغییر نسخه های فارسی هم این مورد روبررسی کردم. هرچقدر که نسخه ها به سمت بالامیره این اشکالات کمتر شده و خطاهای عدم فوکوس پایین اومده(تا حد زیادی)
در صورتی که خبری بشه و مشکل بصورت 100 درصدحل بشه قطعاً توی اخبار یااین تاپیک اعلام خواهد شد
موفق باشید
ممنون از پاسخ و راهنمایی های شما آقای صفاجوی عزیز
ببینید در محیط زوو وقتی که روی آیتم جدید کلیک میکنیم و صفحه ساخت یک آیتم جدید که میاد در کادر تاریخ بصورت پیشفرض شمسی هستش ( مثلا نوشته : 18-05-1391 3:45:20 ) . توی تقویم زوو وقتی که روی دکمه امروز که البته اونجا نوشته Now کلیک میکنم تاریخ رو به میلادی انتخاب میکنه ( یعنی مینویسه : 08-08-2012 3:45:20 ) .
ولی رفرش رو توی زوو امتحان نکردم و شما به نکته جالبی اشاره کردید . حتما فردا رفرش رو در زوو امتحان میکنم و جوابشو در همینجا مینویسم .
راستی چند تا نکته جدید هم در باره ذخیره شدن تاریخ متوجه شدم که فردا با شرح کامل مینویسم که انشاالله بتونیم این مشکل رو برطرف کنیم .
بازم خیلی خیلی ممنون
ویرایش توسط Mostafa3D : 08-07-2012 در ساعت 11:20 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)