-
تست كردم و بازم مشكلي توش نبود
ميشه چنين كاري رو انجام داد ولي چرا كار خودمون رو اضافه كنيم وقتي ميشه تاريخ رو درست كرد؟
شما با اين كار تاريخ رو بر اساس استاندارد جوملا درست مي كنيد.
اين كار باعث ميشه كه شما در فارسي تاريخ شمسي و در انگليسي تاريخ ميلادي داشته باشيد و اگر زبان فرانسوي هم نصب كنيد تاريخ فرانسوي رو داشته باشيد!
بنا بر اين اين كار خيلي بنيادي تر از اينه كه فايل تقويم رو دستكاري كنيم. البته كار نشد نداره ولي نياز به زمان داره و زحمتش خيلي بيشتر از اينه
من مشكلي رو كه شما فرموديد رو با اين تغيير نداشتم
آخرين نسخه ي zoo و آخرين نسخه ي جوملا 2.5 رو نصب كنيد نبايد خطا بده
-----------------------
اما اینکه گفتید Jtext رو بدرستی ننوشته ، یه مقداری نگرانم کردید ، منظورتون از اینکه در آینده به مشکل بر میخورم چیه ؟ آخه این کامپوننت کار شرکت Yoo هست و خب دیگه همه با این شرکت آشنا هستن ، واقعا آدمهای نابغه ای دارن توش فعالیت می کنند . منظورتون از این نظر که ما داریم بصورت فارسی ازش استفاده میکنیم ؟
متأسفانه اين كامپوننت رو خيلي بي دقت ساختند. درسته افراد حرفه اي زياد داره ولي چارت دريت و حسابي نتونستن براش بنويسن. الان سايت هاي استفاده كننده از zoo به مراتب كمتر از k2 هستش.
شماتوي K2 امكانات و طبقه بندي هاي بيشتري داريد. سايت هايي مثل جگوار با K2 بالا اومدن! اين كامپوننت دوبار جايزه ي بهترين افزونه رودريافت كرده.
اين كامپوننت يه پلاگين براي ويدئو داره كه مشكل ويدئوي شما رو حل مي كنه
سيستم كامنت اختصاصي داره
قابل اتصال به جي دانلود هم هست. در ضمن فيلد اختصاصي داره كه نياز به افزونه ي دانلود رو كم مي كنه
فيلد سفارشي هم داره
150 تا افزونه يتجاري و غيرتجاري داره.
شركت هاي طراحي قالب اكثراً براي اين كامپوننت قالب مي زنن
به نظر شما zoo اينها رو داره؟
در كل من كه خيلي ازش راضي بودم
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
03-16-2012 05:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)