-

نوشته اصلی توسط
Mostafa3D
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه چیزی رو دقت کردید ؟
تمام سایتهایی که الان ادعای فارسی سازی جوملا رو دارن ، دقیقا از فایلهای شما کپی برمیدارن .
مثلا همین فایلهای جاوا تاریخشون رو که چک کردم دقیقا فایل تاریخ شماست و فایلها ini هم همینطور ، فقط اسم "جوملا فارسی" حذف شده و شده اسم خودشون .
سلام
بله متوجه این امر هستیم. اگر دقت کرده باشید همیشه این سایت ها نسخه های خود را بعد از انتشار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر می کنند چرا که ابتدا باید نسخه جدید را از سایت ما دانلود کرده و اقدام به تغییر کپی رایت کنند.
خوشبختانه از نسخه 1.7 اقداماتی جهت مشخص شدن نسخ حتی با تغییر کپی رایت انجام داده ایم که به آسانی مشخص می شود که نسخه منتشر شده توسط آنها در واقع [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است که حتی در بعضی اوقات با تغییرات ناشیانه باعث اختلال در کارکرد نسخه مورد نظر می شوند.
امیدواریم این گونه سایت ها معنی و مفهوم اپن سرس و قوانین GPL را درک کنند.
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
07-01-2012 03:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در انجمن وبسایت اصلی جوملا در همین رابطه یه تاپیکی رو ایجاد کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا الان یکی از مدیران جوملا داره پاسخ منو میده ، اگه هرکسی که تسلط کامل به زبان داره ممنون میشم که بیاد توی اون تاپیک و بتونه منظور منو بصورت روشن بیان کنه .
در کل این بحث داره به یه جاهایی میرسه
امیدوارم که آخرش نگن که نمیشه
ویرایش توسط Mostafa3D : 07-03-2012 در ساعت 11:27 AM
-
-
-
-
توی اون تاپیک اولش دوستمون داشت کمک میکرد ولی بعدش که دید مشکل عمیق تر این حرف هاست کلا خودشو کشید کنار
Please contact the developpers of these components.
The issue is not present in joomla core.
برای مثال با K2 هم اوردم ولی میگه برو با پشتیبانی کامپوننت هات حرف بزن به ما ربطی نداره
راستش وقتی میخواستم براش چند تا مثال با K2 بزنم این کامپوننت رو روی 2.5 نصب کردم ، واقعا مشکلا K2 با تاریخ جلالی که فاجعست !!! وقتی میخوای آیتم رو ایجاد کنی روی هر قسمتی که کلیک میکنی تاریخ عوض میشه و مثل رفرش کردن صفحه توی کامپوننت پیشفرض مطالب در جوملاست که[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]توضیح دادم . یعنی اینگار توی New Item در K2 صفحه دائم داره رفرش میشه یا یه چنین چیزی .
دوستان چی کار کنیم ؟؟؟!!! کلا بیخیال جوملا 2.5 بشیم ؟؟؟
-
-
این مشکل فقط برای این افزونه نیست، بسیاری از افزونه ها هم به این صورت هستند.
دلیلش این هست که موقع ذخیره سازی اطلاعات وقتی از کلاس JDate استفاده میشه، تاریخ رو به صورت شمسی درمیاره و به این صورت می خواهد در جدوال پایگاه داده ذخیره کند. ولی این تاریخ برای پایگاه داده تعریف نشده است و با 00-00-0000 00:00 یا NullDate ذخیره می شود.حال وقتی دوباره کلاس JDate برای نمایش همون تاریخ استفاده میشه، همون نتیجه ای رو نشون میده که در تصاویر نشون دادید.
در نتیجه قطعا این مشکل از بابت تیم جوملا فارسی نیست.
پیروز باشید
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
novinfard
این مشکل فقط برای این افزونه نیست، بسیاری از افزونه ها هم به این صورت هستند.
دلیلش این هست که موقع ذخیره سازی اطلاعات وقتی از کلاس JDate استفاده میشه، تاریخ رو به صورت شمسی درمیاره و به این صورت می خواهد در جدوال پایگاه داده ذخیره کند. ولی این تاریخ برای پایگاه داده تعریف نشده است و با 00-00-0000 00:00 یا NullDate ذخیره می شود.حال وقتی دوباره کلاس JDate برای نمایش همون تاریخ استفاده میشه، همون نتیجه ای رو نشون میده که در تصاویر نشون دادید.
در نتیجه قطعا این مشکل از بابت تیم جوملا فارسی نیست.
پیروز باشید
آره خب دقیقا خیلی از کامپوننت ها و ماژول ها در 1.6+ این مشکل رو دارن .
اگه مشکل از جوملا فارسی هم نباشه بازم ما ها ( کاربران جوملا ) هیج جایی جز اینجا نمیشناسیم که بیایم التماس کنیم
.
سایت اصلی جوملا و همینطور سایت های سازندگان کامپوننت ها که به کفششون حساب نمیکنن تاریخ جلالی رو . مثلا سایت جوملا رو که دیدید آخرش گفت به ما ربطی نداره . با پشتیبانی JoomSport هم صحبت کردم و آخرش گفت به ما ربطی نداره . پشتیبانی زوو که کلا جواب منو نمیدن .
حالا بازم زوو قابل تحمل تره . K2 که دیگه هیچی . یعنی کاربران K2 باید رسما قید جوملا 2.5 رو بزنن .
نمیدونم ولی ای کاش مدیران جوملا فارسی یه فکری بابت این مشکل میکردن
-
-
همین الان ZOO نسخه 2.6 منتشر شد
برای جوملا 2.5 رو تست کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست
-
-
مدیران عزیز جوملا فارسی
میدونم که با این تاپیک شدم سوهان مغزتون ، واقعا شرمندم ولی باور بفرمایید خیلی کارم گیره به خدا
روزی هزار بار به Yootheme و این تاپیک سرمیزنم
واقعا نیاز به جوملا 2.5 دارم . من از شما خواهش میکنم یه نیم نگاهی هم به این تایک بندازید
من قول میدم که از خجالتتون دربیام
به عنوان مثال میتونم پشتیبانی فارسی سازی تعدادی از کامپوننت های بخش "افزونه های جوملا فارسی" رو بعهده بگیرم و ساپورت کنم
کامپوننت هایی مثل :
ZOO
Kunena
Joomshoping
RSForm
و...
و یا مثلا روزی چند ساعت پشتیبانی کاربران انجمن جوملا فارسی رو بعده بگیرم و توی انجمن تا اونجایی که بتونم به کاربران تازه وارد کمک کنم
من واقعا منتظرم ..............
ممنون
-
-
-
-
سلام
یه مجموعه ای از جاوا اسکریپت های تاریخ رو توی اینترنت پیدا کردم و براتون آپلودش کردم
توی این پکیج جاوااسکریپت تاریخ جلالی هم وجود داره
مدیران عزیز لطفا یه نگاهی به این فایلها بندازید شاید بشه این مشکل رو رفع کردن
من یه دنیا ممنون میشم
بازم ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)