-
دوستان باور کنید که هر چی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر مطمئن میشم که مشکل همونیه که گفتم .
ببینید الان در صفحه مطلب جدید وقتی که یکبار صفحه رو رفرش میکنید سال به 773 تغییر میکنه و اگه دوباره رفرش کنید سال یه عدد منفی میشه !!! میدونید یعنی چی ؟ یعنی فرمول fa-IR.localise.php که باید فقط بر روی میلادی اعمال بشه دائم بر روی تاریخ اعمال میشه ( چه شمسی و چه میلادی ) و دقیقا مشکل تمامی کامپوننت ها هم همینه . یعنی بصورت روشن تر بخوام اینو بگم حاصل نتیجه فرمولی که در فایل fa-IR.localise.php وجود داره بر روی هر عددی که در تاریخ باشه اعمال میشه .
حالا دقیقا مشکل در K2 اینجاست که در صفحه آیتم جدید با کلیک بر روی هر قسمتی صفحه بصورت آجاکسی ( اگه اشتباه نکنم ) رفرش میشه و این رفرش باعث تغییر مداوم تاریخ میشه .
در زوو هم یه چنین مشکلی هست . یعنی وقتی که تاریخ میلادی باشه بعد از ذخیره فرمول fa-IR.localise.php بدرستی کارش رو میکنه و تاریخ میشه شمسی ولی وقتی که تاریخ شمسی هستش بعد از ذخیره میشه یه چیزی مثل 773 یا 770 یا یه چنین چیزی .
ولی توی جوملا 1.5 یه چنین اتفاقی نمیوفتاد . در جوملا 1.5 فکر کنم تمام تاریخ ها در دیتابیس بصورت میلادی ذخیره میشه ولی ما در سایت و مدیریت سایت اونا رو شمسی میبینیم . یعنی سیستم تاریخ جلالی جوملا 1.5 هم مثل 2.5 میمونه فقط با این تفاوت که جوملا 1.5 انگار میفهمید که تاریخ میلادی رو باید به شمسی تغییر بده و وقتی که شمسی بود دیگه کاریش نداشت .
مدیران عزیز باور بفرمایید این فرضیه درسته . بعد از انتشار جوملا نسخه 1.6.4 من با این تاریخ خیلی ور رفتم و نهاینا هم به این نتیجه رسیدم .
منتظر محبتتون هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-04-2012 09:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)