سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 103

موضوع: مشکل با تاریخ جلالی جوملا

تشکر شده 31 بار در 24 ارسال
    سلام
    در زوو در صفحه آیتم جدید وقتی که رفرش میکنیم تاریخ همچنان شمسی هستش و هیچ تغییری نمیکنه

حالا بزارید یه سری مقایسه ها رو به ترتیب براتون بنویسم که شاید کمک کنه :

1 - زوو در جوملا 1.5 در صفحه آیتم جدید و در کارد تاریخ : 18-05-1391 و بعد از ذخیره تاریخ در بخش مدیریت و کاربری : 18-05-1391 و در پایگاه داده ها جدول zoo_item تاریخ : 08-08-2012 . یعنی کاملا صحیح .
    2 - زوو در جوملا 2.5 در صفحه آیتم جدید و در کارد تاریخ : 18-05-1391 و بعد از ذخیره تاریخ در بخش مدیریت و کاربری : 28-02-770 و در پایگاه داده ها جدول zoo_item تاریخ : 18-05-1391 . یعنی کاملا اشتباه !

3 - زوو در جوملا 1.5 در صفحه آیتم جدید و در کادر تاریخ ( البته با باز کردن تقویم و کلیک بر روی Now یعنی امروز ) : 08-08-2012 و بعد از ذخیره تاریخ در بخش مدیریت و کاربری : 18-05-1391 و در پایگاه داده ها جدول zoo_item تاریخ : 08-08-2012 . یعنی کاملا صحیح .
    4 - زوو در جوملا 2.5 در صفحه آیتم جدید و در کادر تاریخ ( البته با باز کردن تقویم و کلیک بر روی Now یعنی امروز ) : 08-08-2012 و بعد از ذخیره تاریخ در بخش مدیریت و کاربری : 18-05-1391 و در پایگاه داده ها جدول zoo_item تاریخ : 08-08-2012 . یعنی کاملا صحیح .

متوجه منظورم شدید ؟؟!!
    یعنی در جوملا 1.5 اگه در کادر تقویم تاریخ جلالی هم باشه ( توی هر کامپوننتی ) بعد از ذخیره تاریخ بصورت صحیح در جدول دیتابیس به صورت میلادی ذخیره میشه . ولی در جوملا 2.5 وقتی که در کادر تاریخ بصورت شمسی باشه در جداول دیتابیس هم به همون صورت ذخیره میشه و ممکنه این باعث بوجود اومدن این مشکلات شده باشه .

بازم ممنون از توجهتون
    ویرایش توسط Mostafa3D : 08-08-2012 در ساعت 12:00 PM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. کاربر مقابل از Mostafa3D عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

3. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

سلام
    جوملا 3.0 آلفا 2 هم بالاخره منتشر شد
    اول اینو بگم که معرکه شده
    خیلی ادمینش خوشگله
    من که حسابی باهاش حال کردم

اما مطلب اصلی اونم در مورد تاریخ اینکه بعد از نصب پکیج فارسی ساز جوملا 2.5 ، قسمت مدیریت تغریبا فارسی میشه و جلالی
    در قسمت ماژول ها وقتی تاریخ رو انتخاب میکنم و صفحه رو رفرش میکنم مثل جوملا 2.5 خراب نمیشه و تاریخ بصورت ثابت جلالی میمونه . این نشونه خوبیه یعنی احتمال داره توی بقیه کامپوننت ها هم درست شده باشه . اگه اینطوری شده باشه که دیگه معرکست .

آقای فیروزمندان و آقای صفاجوی آیا شما اطلاعی از اصلاح تاریخ در جوملا 3.0 دارید ؟ یعنی کاری روش انجام دادن یا نه ؟ آخه توی آلفا 1 مشکل هنوز وجود داشت ! یعنی برطرف شد ؟!

+ اصلاحیه :

اگه قالب جوملا 3.0 آلفا 2 رو روی قالب قبل تنظیم کنیم . ( یعنی همون قالب مدیریت جوملا 2.5 ) مشکل رفرش و تاریخ همچنان پابرجاست !!!
    با این حساب فکر نمیکنم تغییری در هسته در زمینه تاریخ بوجود اومده باشه !!! درسته ؟! در این صورت مشکل با Zoo و... هم باید همچنان پابرجا باشه . البته نمیشه اینقدر قطعی گفت و باید منتظر نسخه پایدار بود و بعد نسخه جوملا فارسی بعد ببینیم چی میشه .

ای کاش درست بشه

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

اگر خاطرتون باشه چند وقت پیش من خدمتتون عرض کردم که مشکل از کانفیلیکت تقویم هست که با یه چیزی تداخل داره.

گزارشات ما مبنی بر تصحیح این خطا گویا در نسخه ی 3 اعمال شده و 2.5 رو تغییری ندادن. گمان میره که همین تغییرات رو روی 2.5 هم اعمال کنن ولیکن زمانش معلوم نیست.

البته اگر جوملا 3 استیبل هم بیاد کماکان انبوهی از کاربران همون 2.5 رو استفاده می کنند و ارتقانمیدن. علتش هم lts بودن 2.5 هست.

برای کمک در این زمینه شما میتونید چند قالب مدیریت روی جوملا 2.5 نصب کنید. راکت تم وادمین پرایز رو بررسی کنید ببینید مواردی که فرمودید روی اینها هم صدق می کنه؟(این دو شرکت برای مدیریت جوملا قالب طراحی کردند)

موفق باشید

7. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سلام

من خیلی با جوملا کار نکردم (با سیستم های دیگه کار می کردم).یعنی تقریبا 3 هفته اما چیزی که متوجه شدم اینه که مشکل تاریخ مربوط به فایل زبانه.تو زیان en اصلا این مشکل وجود نداره.
    من فایل fa-IR.localise رو ویرایش کردم تونستم سال و ماه رو درست کنم اما میدونم روشم درست نیست.

در ضمن صحبت دوستان هم که گفتن تاریخ بعد از زدن کلید ذخیره میلادی میشه درسته من احتمال میدم مشکل این باشه که قبل از ذخیره تاریخ دوباره به میلادی تبدیل میشه و تاریخی که ما انتخاب می کنم فقط برای خود ما نمایش داده میشه.یعنی ما یه تاریخی رو انتخاب می کنیم که فایل زبان یا هرچی،اونو به میلادی تبدیل می کنه برای ذخیره که مشکل همینجاست.

من از نسخه های قبلی جوملا اطلاعی ندارم که فایل fa-IR.localise چطوری بوده.یعنی نمیدونم این فایل نسبت به نسخه های قبل از 1.6 تغییر کرده یا نه ولی به نظرم اگه بشه برای تاریخ جوملا کلا یه فایل جدا نوشت به نظرم بهتره.
    یعنی تاریخ با یه روش دیگه جلالی بشه نه این روش.نمیدونم منظورمو درست گفتم یا نه؟؟؟!!!

در هرحال من به شدت با تاریخ مشکل دارم چون از k2 استفاده می کنم.تو نسخه جومینا برای بار اول درست نشون میده ولی برای ویرایش مشکل دار میشه که مشکل 100% از فایل زبانه.
    نسخه جوملا فارسی هم که نصب کردم همینطور بود.

ولی برای سایت اصلیم از نسخه خود جوملا با فارسی ساز جوملا فارسی که استفاده می کنم کلا مشکل داره یعنی هم تاریخ مشکل داره هم وقتی مطلب ارسال میشه صفحه سفید میاد ولی مطلب ارسال شده!اروری هم ندیدم تو صفحه نمیدونم چطوره ولی زبان که en باشه این مشکلات نیست.

راهی هست تاریخ جلالی نباشه و همون تاریخ میلادی استفاده کنیم؟

fa-IR.localise رو با نسخه en جایگزین کردم فرقی نکرد!
    ویرایش توسط ebiramgs : 09-22-2012 در ساعت 02:00 PM

تشکر شده 369 بار در 258 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebiramgs [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    راهی هست تاریخ جلالی نباشه و همون تاریخ میلادی استفاده کنیم؟

fa-IR.localise رو با نسخه en جایگزین کردم فرقی نکرد!
    درود،

اگر منظور این هست که سایت فارسی ولی تاریخ میلادی باشه، بله.

1) فایل
    fa-IR.localise را حذف یا تغییر نام بدید.

2) در داخل media/fa-IR/js فایل ها را تغییر نام بدهید.

پیروز باشید

10. کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ممنون.

پس راه حلی برای مشکل k2 امثال اون نیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ebiramgs [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ممنون.

پس راه حلی برای مشکل k2 امثال اون نیست؟
    سلام،

تا اونجایی که من این افزونه ها رو دیدم، نظر من این هست:

مشکل از سمت جوملا نیست، مشکل از گسترش دهندگان افزونه ها است که دست به استفاده از توابع تاریخ جوملا در جایی بردند که نه نیازی هست، نه باید این کار انجام شود. به همین دلیل این مشکل در تمام تقویم های غیرمیلادی دیگر نیز ایجاد می گردد (به طور مثال همین مشکل k2 را برای تقویم عربی و رومی گوگل کنید!)
    اگر این کار در هر سیستم دیگری غیر از جوملا نیز انجام میشد، نتیجه ی مشابه داشت. ذخیره سازی تاریخ در اکثر افزونه ها(نه همه) به شکل فرمت استاندارد MySQL یعنی Y-m-d h:i:s یا به صورت time-stamp هست. برای این کار هم باید موقع ذخیره سازی از توابعی مانند date استفاده کرد که هیچ ارتباطی با کلاس Jdate جوملا ندارد و Jdate صرفا ابزاری جهت نمایش تاریخ است.
    jdate =>
    ورودی: تاریخ را بر اساس فرمت های موجود یا time-stamp بده.
    خروجی: شکل نمایشی را بر اساس فرمت دلخواه تحویل بگیر.

حال با اجرای فایل fa-IR.localiste این تبدیلات نمایشی در تقویم های مختلف انجام می پذیرد (از تقویم میلادی به تقویم دلخواه - شکل بالعکس تعریف نشده و ضروری هم نیست)

متاسفانه با کمال احترامی که به دوستان همکارم در K2 و برخی افزونه های مشابه دارم، ولی هر برنامه نویسی با مشاهده ی نسخه های مختلف این افزونه ها(خصوصا نسخه های سال 2011 به قبل) متوجه این موضوع شود که گسترش دهندگان این افزونه ها از لحاظ سطح فنی برنامه نویسی(نه تسلط بر فریم ورک جوملا) متوسط و به پایین هستند. دلیل این موضوع نیز انعطاف پذیر بودن جوملا است که جا برای تمام افراد با تمام سطوح دانش را فراهم آورده است.

13. کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

خب با این وجود اگه بشه سیستم تاریخ k2 رو به سیستم جوملا متصل کرد مشکل حله؟

البته برای من تازه کار با جوملا به نظر مشکل از فایل زبان بوجود اومده بود ولی اینطوری که شما میگید خیلی منطقی تره.چون خود جوملا همچین مشکلی نداره (من تا جایی که بررسی کردم مشکلی نبوده که دردسر ساز بشه).

حالا با اون روشی که گفته شده که توابع تاریخ k2 حذف بشه به نظرتون میشه مشکلو فعلا حل کرد تا راه حل کلی براش پیدا بشه؟(شرمنده اینقدر سوال می کنم!)

خب با این وجود اگه بشه سیستم تاریخ k2 رو به سیستم جوملا متصل کرد مشکل حله؟

البته برای من تازه کار با جوملا به نظر مشکل از فایل زبان بوجود اومده بود ولی اینطوری که شما میگید خیلی منطقی تره.چون خود جوملا همچین مشکلی نداره (من تا جایی که بررسی کردم مشکلی نبوده که دردسر ساز بشه).

حالا با اون روشی که گفته شده که توابع تاریخ k2 حذف بشه به نظرتون میشه مشکلو فعلا حل کرد تا راه حل کلی براش پیدا بشه؟(شرمنده اینقدر سوال می کنم!)
    راه حل این هست در جاهایی که استفاده صحیحی از تاریخ نشده است، خودمان دست به کار بشیم، چون بعید می دونم گسترش دهندگان دست به کار بشند! و سپس موارد را به تیم گسترش دهندگان افزونه ها بفرستیم تا شاید اون ها هم رعایت کنند. به بیان دقیق تر در قسمت هایی که به اشتباه از jdate استفاده شده، با تابع date خود php یا توابع مشابه جایگزین کنیم. البته یافتن این که کجا و چه طوری این تغییر باید انجام بشه، همیشه هم به همین سادگی نوشته ها نیست.(مثل تغییر calendar طبیعی جوملا)

البته مواردی هست که تاریخ باید کاملا با توجه به تقویم ها تغییر کنه، مثل افزونه های آرشیو و event و به طور کل افزونه هایی که تبدیلات از شمسی به میلادی دارند. منظور من در پاراگراف بالا، این دسته از افزونه ها نیست و گاهی نیاز هست بخش اعظمی از این افزونه ها برای تقویم های مختلف تغییر کنه و قابل اصلاح و سازگاری روی نسخه ی اصلی نیست.

16. کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین