سپاس از راه حل مفید شما برای این کامپوننت با ارزش. موفق باشیدنوشته اصلی توسط 8427111 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سپاس از راه حل مفید شما برای این کامپوننت با ارزش. موفق باشیدنوشته اصلی توسط 8427111 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
البته هنوز یه مشکل برای من داره. بطوریکه یکبار باید وارد مطلب ذخیره شده بشم و ذخیره و بستن رو کلیک کنم تا به تاریخ روز تبدیل بشه در غیر اینصورت در سایت نمایش داده نمیشه!
ممنوننوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه 2.5.6
هم مثل اینکه امده
اصلاحات انجام نشده؟
سلام
از روشي كه دوستمون گفتن استفاده كرديد؟ براي شما جواب نداد؟
موفق باشيد
خبری نشد؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
دوست عزیز سلام
من روش شما را تست کردم جواب داد.
ظاهرا مشکل فقط در فراخوانی در ترجمه ها بود.
یا حق.
خیر مشکلی نیست , با خیاله راحت ازش استفاده کنید .
دوست عزیز سلام
این احتمالا بخاطر ذخیره مطالب شما قبل از تغییرات بوده است.
یا حق.
سلامنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با روش ذکر شده بخشی از مشکلات مانند خطای 106 فایل رفع شد اما وقتی مطلب جدیدی با استفاده از ذخیره مستقیم، ایجاد می کنیم ارقام تاریخ هنگام ذخیره به هم میریزه و بعد از ذخیره مشاهده می کنیم که تاریخ به شمسی به چند سال بعد درج شده و اگر همین مطلب رو فقط یکبار باز و ذخیره مجدد کنیم تاریخ بروز و درست درج میشه.
ضمن تشکر از راه حل ابتکاری دوستمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط mgh494 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله
متاسفانه این مشکل الان وجود داره
بخصوص برای نویسنده ها
چون نویسنده ها از پنل k2 ارسال میکنند
تاریخها همه به سال 1394 فرستاده میشه!
ویرایش توسط ourpars : 07-01-2012 در ساعت 10:33 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)