دوست عزیز سلام
این احتمالا بخاطر ذخیره مطالب شما قبل از تغییرات بوده است.
یا حق.

دوست عزیز سلام
این احتمالا بخاطر ذخیره مطالب شما قبل از تغییرات بوده است.
یا حق.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلامنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با روش ذکر شده بخشی از مشکلات مانند خطای 106 فایل رفع شد اما وقتی مطلب جدیدی با استفاده از ذخیره مستقیم، ایجاد می کنیم ارقام تاریخ هنگام ذخیره به هم میریزه و بعد از ذخیره مشاهده می کنیم که تاریخ به شمسی به چند سال بعد درج شده و اگر همین مطلب رو فقط یکبار باز و ذخیره مجدد کنیم تاریخ بروز و درست درج میشه.
ضمن تشکر از راه حل ابتکاری دوستمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط mgh494 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله
متاسفانه این مشکل الان وجود داره
بخصوص برای نویسنده ها
چون نویسنده ها از پنل k2 ارسال میکنند
تاریخها همه به سال 1394 فرستاده میشه!
ویرایش توسط ourpars : 07-01-2012 در ساعت 10:33 PM
با سلام
اون روشی که قبلا گفتم یکم مشکل داره. اونم اینه که وقتی می خوایین یک مطلب جدید ایجاد کنین و یک مجموعه برای مطلب انتخاب میکنین تاریخ خراب میشه.
یه روش دیگه پیدا کردم که مشکل رو بر طرف میکنه.
تو فایل www\administrator\components\com_k2\views\item\vie w.html.php
دو خط زیر رو ویرایش کننین.
$lists['createdCalendar'] = JHTML::_( 'calendar', $created, 'created', 'created');
$lists['publish_up'] = JHTML::_( 'calendar', $item->publish_up, 'publish_up', 'publish_up');
به صورت
$lists['createdCalendar'] = JHTML::_( 'calendar', '', 'created', 'created');
$lists['publish_up'] = JHTML::_( 'calendar', '', 'publish_up', 'publish_up');
با این کار دیگه تاریخ روی تقویم نشون داده نمیشه و تاریخ درست میشه
فقط همون مشکل قبلی که با ویرایش مطلب تاریخ ایجاد و تاریخ ویرایش یکی میشه وجود داره.
این روش رو کامل تست کردم درسته و هیچ مشکل دیگه ای نداره.
یه مشکلی داشتم که اگه راهنمایی کنیین ممنون میشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مدیران عزیز جوملا فارسی . باور بفرمایید در تقویم جوملا 1.6+ یه مشکلی وجود داره . برای مشکلم با زوو توی انجمن جوملا یه پستی ( به زبان انگلیسی دست و پا شکسته ) ایجاد کردم که مدیران دارن جواب میدن . بد نیست شما هم یه نگاهی بندازید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نظر من همنوشته اصلی توسط Mostafa3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در تقویم فارسی باید یک اصلاحاتی انجام بشه و مشکل از تقویم فارسی هست..
تیم جوملا فارسی ...نظری در این باره ندارید؟ یا راه حلی؟ چند ماه واقعا درگیر این مشکل هستیم
![]()
از دوستان
اگر کسی این مشکل رو حل کرده و نمیخواد پابلیک کنه
و به صورت تجاری اگر همکاری میکنند
به من پی ام بدند
خبری نشد؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
سلام دوستان من امروز عضو انجمن شدم
امیدوارم اولین مطلبم واستون مفید واقع بشه
راه حل من برای این مشکل یه سری تغییر در فایلیست که جناب 8427111 به اون اشاره کرده یعنی این :
administrator\components\com_k2\views\item\view.ht ml.php
اول باید هر کدام از این 3تا خط زیر رو پیدا کنید و آنها را پاک کنید یا بهتر که کامنت بزنید:
$item->publish_up = JHTML::_('date', $item->publish_up, $dateFormat);
$item->publish_down = JHTML::_('date', $item->publish_down, $dateFormat);
$created = JHTML::_('date', $item->created, $dateFormat);
بعد باید خط زیر رو
$lists['createdCalendar'] = JHTML::_( 'calendar', $created, 'created', 'created');
به این تغییر بدید :
$lists['createdCalendar'] = JHTML::_( 'calendar', $item->created, 'created', 'created');
با این تغییرات من که دیگه مشکلی برام پیش نیومد امیدوارم بعد این هم پیش نیاد
دوستان می شه لینک اصلاح شده قرار بدید تا ما هم دانلود کنیم و استفاده کنیم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)