سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 86

موضوع: کامپوننت k2 و مشکل با توابع تاریخ

تشکر شده 411 بار در 390 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط miracle [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام دوستان من امروز عضو انجمن شدم
    امیدوارم اولین مطلبم واستون مفید واقع بشه
    راه حل من برای این مشکل یه سری تغییر در فایلیست که جناب 8427111 به اون اشاره کرده یعنی این :

administrator\components\com_k2\views\item\view.ht ml.php

اول باید هر کدام از این 3تا خط زیر رو پیدا کنید و آنها را پاک کنید یا بهتر که کامنت بزنید:

$item->publish_up = JHTML::_('date', $item->publish_up, $dateFormat);

$item->publish_down = JHTML::_('date', $item->publish_down, $dateFormat);

$created = JHTML::_('date', $item->created, $dateFormat);

بعد باید خط زیر رو

$lists['createdCalendar'] = JHTML::_( 'calendar', $created, 'created', 'created');

به این تغییر بدید :

$lists['createdCalendar'] = JHTML::_( 'calendar', $item->created, 'created', 'created');

با این تغییرات من که دیگه مشکلی برام پیش نیومد امیدوارم بعد این هم پیش نیاد
    دوست عزیز برای من هنوز مشکل هست
    بنده مواردی که شما فرمودین را انجام دادم اما باز موقع ذخیره مطلب تاریخ را میلادی می کنه مثلا میزنه 12-8-2012 و بعد که ذخیره میشه تاریخ را میزنه
    جمعه, 22 خرداد 1394

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 4 بار در 2 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دوست عزیز برای من هنوز مشکل هست
    بنده مواردی که شما فرمودین را انجام دادم اما باز موقع ذخیره مطلب تاریخ را میلادی می کنه مثلا میزنه 12-8-2012 و بعد که ذخیره میشه تاریخ را میزنه
    جمعه, 22 خرداد 1394
    بله نویدجان موقعی که من پست قبلیم رو گذاشتم اون راه حل رو فقط توی جوملای 1.7 بکارگرفتم اونجا همه چی حل شد اما وقتی توی جوملا 2.5 امتحان کردم همین مشکل شما واسم اتفاق افتاد یعنی تاریخ میرفت به سال 94 که با یه سری تغییرات دیگه تونستم تا حدودی مشکل جدید رو خنثی کنم

تشکر شده 411 بار در 390 ارسال
    خوب
    و اون تغییرات چی هست؟

البته من روش اول را نیز که دوست دیگه فرموده بودن و شما بعد تکمیل کردین را اجرا کردم و فیلدها خالی شد.
    ویرایش توسط navid.ok : 08-14-2012 در ساعت 11:22 AM

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    دوستان کسی مشکل این کامپوننت رو حل نکرده؟! فکر می کنم زمان زیادی گذشته باشه!

تشکر شده 25 بار در 22 ارسال
    سلام
    منم چند وقتیه که از این کامپوننت استفاده می کنم و هر از چند گاهی به یه مشکلی برمیخورم و مطرح می کنم و جوابی هم نمی گیرم (در کل فکر می کنم یکم ناشناخته هستش)
    و یکی از مشکلات هم همین تاریخش بود ، دقیقا یادم نیست کجا دیدم ، که گفته بود این روش رو استفاده کنیم
    وقتی زبان مدیریت رو انگلیسی می کنیم و ارسال مطلب و یا حتی ویرایش می کنیم ، تاریخ ها در سایت به حالت درست (خورشیدی) درج می شوند.

گفتم اینجا مطرح کنم شاید به درد رفقا بخوره

7. کاربر مقابل از hossein0241 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

کامپوننتهایی نظیر کا2 - کیوننا و ... متأسفانه هنوز از تابع تاریخ جوملا 1.5 استفاده میکنند و به همین خاطر از بسته تاریخ جلالی جوملا 2.5 دستور نمیگیرند و تاریخ را میلادی نمایش میدهند! این مورد باعث میشه تا در بخش مدیریت وقتی زبان سایت فارسی هست تداخل بوجود بیاد و در محاسبتان تاریخ اشکالی بوجود بیاره.

متأسفانه افرادی که ادعا میکنند مترجم این افزونه ها هستند هم فقط فکر میکنند ترجمه یعنی تبدیل کاراکترهای انگلیسی به فارسی و ... !

خود منتشر کنندگان هم توجهی به این موضوع نمیکنند و حاضر نیستند وقت صرف این موضوع کنند.

متأسفانه در انجمن بارها در ارتباط با اینچنین افزونه هایی بحث شده و یکیش هم کامپوننت زوو هست که کاربر فوق هم زیر بار نمیره که ایراد از خود افزونه ها هست !

جوملا فارسی اگر این افزونه ها را ترجمه کند و متشر کند مطمئناً تابع تاریخ را نیز اصلاح خواهد کرد تا کاربران این افزونه ها مشکلشان حل شود !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

9. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein0241 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    منم چند وقتیه که از این کامپوننت استفاده می کنم و هر از چند گاهی به یه مشکلی برمیخورم و مطرح می کنم و جوابی هم نمی گیرم (در کل فکر می کنم یکم ناشناخته هستش)
    و یکی از مشکلات هم همین تاریخش بود ، دقیقا یادم نیست کجا دیدم ، که گفته بود این روش رو استفاده کنیم
    وقتی زبان مدیریت رو انگلیسی می کنیم و ارسال مطلب و یا حتی ویرایش می کنیم ، تاریخ ها در سایت به حالت درست (خورشیدی) درج می شوند.

گفتم اینجا مطرح کنم شاید به درد رفقا بخوره
    والا من این کارو کردم ولی توی مدیریت به میلادی نشون میده. فقط توی خود سایت درست (به شمسی) نشون میده.
    ضمنن اگر قرار بود خودم باهاش کار کنم اصلن مشکلی نبود. بالاخره مدیریت رو باید فارسی تحویل بدیم به طرف دیگه!

متأسفانه افرادی که ادعا میکنند مترجم این افزونه ها هستند هم فقط فکر میکنند ترجمه یعنی تبدیل کاراکترهای انگلیسی به فارسی و ... !سلام.

مترجمش چه کسی هست؟ میشه مشکل رو مطرح کرد با ایشون؟!
    ویرایش توسط مهدی. : 09-11-2012 در ساعت 01:07 AM دلیل: یکی کردن ارسالها

تشکر شده 25 بار در 22 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط alirezazzz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    والا من این کارو کردم ولی توی مدیریت به میلادی نشون میده. فقط توی خود سایت درست (به شمسی) نشون میده.
    ضمنن اگر قرار بود خودم باهاش کار کنم اصلن مشکلی نبود. بالاخره مدیریت رو باید فارسی تحویل بدیم به طرف دیگه!

مترجمش چه کسی هست؟ میشه مشکل رو مطرح کرد با ایشون؟!
    [/b]
    بله فقط تو خود سایت منظورم بود

بله حق با شمائه

12. کاربر مقابل از hossein0241 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

دوستان داستان این کامپوننت قراره به کجا برسه؟!
    K2 از مهمترین افزونه های جوملا هست! ولی ما پارسی زبانان نمیتونیم ازش استفاده کنیم؟
    کسی هست که بتونه مشکل رو حل بکنه؟ کسی رو میشناسید آیا؟

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

پاسخ رو همکار بنده فرمودند:
    کامپوننتهایی نظیر کا2 - کیوننا و ... متأسفانه هنوز از تابع تاریخ جوملا 1.5 استفاده میکنند و به همین خاطر از بسته تاریخ جلالی جوملا 2.5 دستور نمیگیرند و تاریخ را میلادی نمایش میدهند! این مورد باعث میشه تا در بخش مدیریت وقتی زبان سایت فارسی هست تداخل بوجود بیاد و در محاسبتان تاریخ اشکالی بوجود بیاره.
    برای این سایت ها تقویم شمسی بی اهمییت هست و اون چیزی که این عزیزان تستمی کنند تاریخ میلادیه.

میشه افزونه رو بهینه کرد ولی باید صبر کنیم که در نسخه های بعدی خودشون این مشکل رو حل کنند
    در ضمن من الان یک سری افزونه رو تست کردم و کلیک بر روی امروز(پنجره ی پاپ آپ) تاریخ به شکل صحیح تغییر می کنه. تنها عیبش اینه که رفرش که می کنید صفحه رو مشکل پیدا می کنه

این مشکل قرار بود در نسخه های بعدی جوملا تصجیج بشه که تاریخ ها از توابعی یکسان خونده بشه تا کانفیلیکتی بین افزونه ها نباشه که هنوز خبری اعلام نشده

موفق باشید

15. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین