-
سلام دوستان
ازونجایی که من کامپوننت k2 رو ارزشمندترین کامپوننت جوملا میدونم و توی اکثر پروژه هام ازش استفاده کردم مشکل جدیدش مانع استفاده من ازین کامپوننت نشد، کاملا مشخصه عامل اصلی این مشکل عدم هماهنگی بین کامپوننت و خود جوملا 2.5 در شمسی کردن تاریخ مطالبه، در واقع به زبان آسونتر اینکه هم کامپوننت k2 و هم خود جوملا سعی میکنه تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنه، یعنی اینکه تاریخ میلادی دوبار به شمسی تبدیل میشه . بیشتر ازین مجالی برای توضیح نیست فقط این رو بگم من این مشکل رو برای خودم حل کردم و اگه دوستان مدتی صبر کنند تا وبسایت خودم رو راه اندازی کنم و اصل مشکل از طرف سازنده کامپوننت و یا جوملا حل نشد این کامپوننت رو روی سایتم قرار میدم، اما تا اون موقع اون دوستانی که بصورت تجاری ازین کامپوننت استفاده میکنند میتونند روی این نسخه ویرایش شده حساب کنند.
پیروز باشید
ویرایش توسط miracle : 09-21-2012 در ساعت 06:09 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از miracle عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
09-21-2012 05:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
miracle
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
ازونجایی که من کامپوننت k2 رو ارزشمندترین کامپوننت جوملا میدونم و توی اکثر پروژه هام ازش استفاده کردم مشکل جدیدش مانع استفاده من ازین کامپوننت نشد، کاملا مشخصه عامل اصلی این مشکل عدم هماهنگی بین کامپوننت و خود جوملا 2.5 در شمسی کردن تاریخ مطالبه، در واقع به زبان آسونتر اینکه هم کامپوننت k2 و هم خود جوملا سعی میکنه تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنه، یعنی اینکه تاریخ میلادی دوبار به شمسی تبدیل میشه . بیشتر ازین مجالی برای توضیح نیست فقط این رو بگم من این مشکل رو برای خودم حل کردم و اگه دوستان مدتی صبر کنند تا وبسایت خودم رو راه اندازی کنم و اصل مشکل از طرف سازنده کامپوننت و یا جوملا حل نشد این کامپوننت رو روی سایتم قرار میدم، اما تا اون موقع اون دوستانی که بصورت تجاری ازین کامپوننت استفاده میکنند میتونند روی این نسخه ویرایش شده حساب کنند.
پیروز باشید
خوب قربونت . بگو چجوری مشکل را حل کردی ! همه دعات میکنیم . خداییش من که دیگه کچل شدم از بس اسنور اونرو مشکل را مطرح کردم و جوابی نگرفتم !! راه هایی هم که هست هیچ کدوم اصولی و کاربردی نیستند واقعا
-
کاربر مقابل از hojjat_web عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
miracle
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
پیروز باشید
راه حل رو بفرمایید
ممنون میشیم
-
-
با سلام
تنها کاری که فعلا برای رفع این ایراد میشه انجام داد خالی گذاشتن توابع تاریخ در زمان ایجاد و ویرایش مطالب می باشد . بدینوسیله تاریخ مطالب از هسته خود جوملا بارگذاری خواهد شد . تنها سختی کار از یاد نبردن این روش در ویرایش ها می باشد .
-
-
سلام و درود
بنده هم با این افزونه مشکل داشتم بعد از جستجو و انتظار توسط یکی از دوستان که در انتها لینکش رو اضافه خواهم کرد تا حدودی این مشکل برطرف شده .
مراحل زیر رو انجام بدهید .
اول کد زیر را در فایل administrator->language->fa-IR->fa-IR.ini قرار دهید
DATE_FORMAT_LC5="Y/m/d H:i"
و بعد فایل های زیر را در مسیرهای زیر جایگزین کنید
view.html.php
administrator->components->com_k2->views->item
default.php
administrator->components->com_k2->views->item->tmpl
لینک دانلود فایل :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منبع
ویرایش توسط safajuy : 11-08-2012 در ساعت 09:32 AM
-
2 کاربر زیر از sib10 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
sib10
سلام و درود
بنده هم با این افزونه مشکل داشتم بعد از جستجو و انتظار توسط یکی از دوستان که در انتها لینکش رو اضافه خواهم کرد تا حدودی این مشکل برطرف شده .
مراحل زیر رو انجام بدهید .
و بعد فایل های زیر را در مسیرهای زیر جایگزین کنید
view.html.php
administrator->components->com_k2->views->item
default.php
administrator->components->com_k2->views->item->tmpl
لینک دانلود فایل :
منبع:
تست کردم عالی بود .. درست شد . برای بار اول تاریخ ایجاد مطلب رو بالا و پایین زد اما بعدش درست شد .
ویرایش توسط safajuy : 11-08-2012 در ساعت 09:32 AM
-
-
با
k2
2.6.1
من تست کردم
متاسفانه .. مشکل داره
-
-
سلام خدمت همه اساتید من این کار رو کردم مشکلم فعلا حل شده :
از مسیر زیر
administrator/components/com_k2/views/item
خط 82تا 87 رو پاک کنین
تو این خطها این مورد K2_DATE_FORMAT_CALENDAR وجود داره
یا علی
-
کاربر مقابل از محسن فراهانی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sib10
من فایل ها رو ندیدم، ولی می دونم انجام این کار اصولی نیست.
-
-
دوستان من یکی هم به مشکل ما برسه .
مشکل ما هم با کی 2 هستش . خودتون ببینید و قضاوت کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)