با
k2 v2.6.1 , جوملای 2.5.7 من تست کردم
خوشبختانه .. مشکلی نداره
و از دوست عزیزمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که این راه حل رو ارائه دادن بسیار تشکر می کنم.
موفق باشی.

با
k2 v2.6.1 , جوملای 2.5.7 من تست کردم
خوشبختانه .. مشکلی نداره
و از دوست عزیزمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که این راه حل رو ارائه دادن بسیار تشکر می کنم.
موفق باشی.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چطور درست کردی ؟نوشته اصلی توسط a621 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام به همه دوستان
نسخه ویرایش شده k2 فارسی با امکان آرشیو شمسی و انتخاب روز و همچنین رفع ایرادهای تاریخ شمسی رو میتونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید
امیدوارم با این نسخه ازین کامپوننت مشکل همه دوستان برطرف بشه
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط miracle : 12-21-2012 در ساعت 09:40 AM دلیل: رفع مشکل لینک
سلام به دوستان قدیمی :-)
میتونید این آدرس رو بررسی کنید، توضیح دادم به چه شکل باید اصلاحات انجام بشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین تو این روش فقط یک فایل اصلاح میشه، در حد چند خط کوچیک.
موفق و پیروز باشید
یا علی
حسین جان سلام
بسیار عالی بود.
در صورت امکان اگر این مقاله را هم در ویکی منتشر کنید ممنون میشم.
و اگر هم زمان کافی ندارید هماهنگ کنیم تا دوستان با نام شما این موضوع را در ویکی منتشر کنند.
با سپاس
سلامنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواهش میکنم، مشکلی نیست. متاسفانه من نمیتونم روی ویکی بگذارم، خودتون زحمتش رو بکشید.
ممنون
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)