سلام
میخوام یک قالب بسازم و موقعیت های مختلف بدم بهش. اما میخوام هر موقعیت یک ماژول خاص باشه. چون باید هر موقعیت به نحوی مختلف باشه فکر میکنم باید نام ماژول را در استایل قالب تعریف کنم
چطوری نام اصلی ماژول را پیدا کنم برای استایل قالب؟

سلام
میخوام یک قالب بسازم و موقعیت های مختلف بدم بهش. اما میخوام هر موقعیت یک ماژول خاص باشه. چون باید هر موقعیت به نحوی مختلف باشه فکر میکنم باید نام ماژول را در استایل قالب تعریف کنم
چطوری نام اصلی ماژول را پیدا کنم برای استایل قالب؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در جوملا را مطالعه بفرمایید
اونارو میدونم، منظور اصلیم اینه:وقتی قالبو درست میکنیم و به جوملا تبدیل میکنیم ( طبق اون آموزش ها )، ماژولی که اضافه میشه ( مثلا نظر سنجی ) هم گزینه های در هم ریخته هست، هم کادر دورش مثل کادر قالب نیست.برای حل مشکلش انگار توابع خاص خود جوملا داخل css باید نوشته بشههم لطف کنید توابع اصلی جوملا را بدین برای css هم نام اصلی ماژول ها از کجا باید پیدا میشه. با تشکر
ویرایش توسط a9876543210ag : 02-26-2012 در ساعت 04:38 PM
سلام
باید ببینید ماژول های دیگه از چه کلاسی استفاده می کنن!
برای تغییر کلاس ماژول در پارامتر های اصلی یا پیشرفته ماژول - نام کلاس رو وارد کنید
بیشتر قالب ها از کلاس _menu استفاده می کنند
امیدوارم مشکلتون حل بشه
موفق باشید
تا حدی متوجه شدم
فقط قسمت اصلی سوالو میشه بگید ؟
داخل document خود جوملا اصلی آموزش تبدیل html به جوملا را دیدم ( قالب ). فقط خیلی گیج شدم چون درست نفهمیدم جریان چیه ؟
وقتی یک قالب با Html,css نوشته شده، برای تبدیل به خود جوملا ایا باید نام استایل ها عوض بشه ؟
پیوست: داخل اون توضیحات جوملا که با عکس بود، قسمت هایی مثل فرم لاگین انگار دوباره css نویسی میشد!!!
سلام
سوالتون با مبحث این تاپیک یکسان نیست!
در یک تاپیک دیگه بیان کنید تا پاسخ بدیم
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)