-
بله..
من با Max Milbers هم كه صحبت ميكردم پيشنهاد ميداد از اين طريق به فارسي سازي اقدام بشه..
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط نسخه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو هم درياب كه اين نسخه پشتيباني از جوملا 2.5 رو هم اضافه كرده..
پيشنهاد كمك رو براتون دو هفته پيش ارسال كردم اما ج از شما نيومد..
درهر صورت موفق باشيد
تشكر از زحمتت دوست عزيز...
ویرایش توسط rezaee2 : 02-29-2012 در ساعت 10:44 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-29-2012 10:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
تشکر ولی من نمی دونستم
تشکر دوست عزیز من چند وقتی بود که برای ترجمه نیاز به کمک داشتم و ترجمه گروهی را دوست دارم ولی کسی کمک شایانی نکرد ...
و من پیامی از شما دریافت نکردم وگرنه خیلی دوست داشتم که با شما همکاری کنم ... ( الان هم یکسری از ترجمه هایش مانده است ( حدودا 6 درصد آن ) می توانید روی آنها کار کنید ....
و اینکه شرمنده من می خواستم ترجمه را به همان صفحه ای که شما در آن سایت اضافه کرده بودید اضافه کنم و قصد ساحت یک پروژه را نداشتم ولی چون نمی دونستم چطور باید این کار را انجام دهم ... گفتم شاید یک پروژه بسازم به عنوان ادمین آن بتوانم فایل زبان را آپلود کنم ... وقتی پروژه را ساختم کلی باهاش ور رفتم تا تونستم فایل زبان را آپلود کنم ...
اگر یکمی توضیح بدهید که چطور باید یک ترجمه را دریافت کرد و ترجمه اضافه شده را توی سایت ( ادامه ترجمه قبلی ) اضافه نمود ....
اگر خواستید که پلاگین ها و ماژول های آن را فارسی کنید بنده همکاری می کنم و افزونه های مربوط به آن ...
اگر به ترجمه علاقه دارید ما در انجمن 4joomla به دنبال مترجمان می گردیم و در حال جمع آوری تیم ترجمه هستیم ( و تا به الان 5 مترجم وارد تیم شده اند .... )
-
-
ورژن برای تمامی ورژن های جوملا
دوست عزیز این ورژن برای تمامی ورژن های جوملا کار می کنه از جمله برای ورژن 2.5
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)