سلام و درود خدمت تک تک عزیزان
من افزونه ای میخواستم که مدیریت بتونه عکس و متن رو ذخیره کنه و در سمت کاربری ، این عکس و متن نمایش داده بشه.
میخوام یک اسلاید شو بسازم که تو نت مورد مشابهی نیافتم.اگه دوستان این افزونه رو معرفی کنن خیلی ممنون میشم.
با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نوشته اصلی توسط mersad[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
مدیریت میتونه به صورت عادی اینکار روانجام بده و نیاز به افزونه نیست
سوال شما واضح نیست !
اسلایدشو بسیار زیادی هست >در jed جستجو کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
داداشم از کجا میتونه این کار رو کنه؟
با تشکر
از اساتید کسی نظری نداره؟!
من میخوام یه اسلاید شو بسازم که تو افزونه های آماده نیستش؟!
حالا من یه افزونه ای میخوام که عکس و مطلب رو ذخیره کنه تا خودم باهاش اسلاید شوم رو بسازم.
ویرایش توسط safajuy : 02-28-2012 در ساعت 07:08 PMدلیل: ادغام دو پست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]افزونه ای که میخواهدی
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
نوشته اصلی توسط shmata[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]افزونه ای که میخواهدی
نوشته اصلی توسط mersad[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عزیزان من با زبان فارسی گفتم که اسلاید شو نمیخوام!!!اسلاید شو نمیخوام!!!
من خودم اسلاید شو رو ساختم.فقط مونده متن و تصویری که باید نشون بدم!!!یه افزونه یا راه حلی میخوام که از پنل مدیریت بتونم متن و عکس رو وارد کنم و در سمت کاربر متن و تصویر خام بدون هر تگ و استایل اضافی بده بیرون تا خودم هر جور خواستم بهش استایل بدم.
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)