نقل قول نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]افزونه ای که میخواهدی
نقل قول نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

شاد و سلامت در پناه ایزد
عزیزان من با زبان فارسی گفتم که اسلاید شو نمیخوام!!!اسلاید شو نمیخوام!!!
من خودم اسلاید شو رو ساختم.فقط مونده متن و تصویری که باید نشون بدم!!!یه افزونه یا راه حلی میخوام که از پنل مدیریت بتونم متن و عکس رو وارد کنم و در سمت کاربر متن و تصویر خام بدون هر تگ و استایل اضافی بده بیرون تا خودم هر جور خواستم بهش استایل بدم.
با تشکر