-
درخواست آموزش فارسي سازي قالب با فيلم
برادرا اينقدر هي ميگيد فارسي سازي آسونه و اينطوره و آونطوره بابا يكي نميتونه يه قالب حالا هر چي برداره فارسي كنه موقع فارسي سازي هم از صفحه مانتيورش فيلم بگيره بده ما هم ياد بگيريم
بابا چرا هم ه اينقدر دنبال پول هستن يكم هم بفكر انسانيت باشيم اونا اومدم حوملا رو رايگان ميدن بعد ما داريم بخاطر قالباش اينطوري ميكنيم يكي ماهيگيري ياد بده به خدا اگر من هفته اي يه قالب فارسي نذاتشتم تو اين انجمن هر چي ميگيد بگيد
يه دوست ديگر در دوتا تايپيك قبلي خودم برامون يه قالب فارسي كرد 50بار گفتم فيلم بگير هر بار يه بهانه آورد و آخرش نه قالب فارسي كرد بده نه فيلمي تهيه كرد اينام كه دارن جوملا ميدن بيرون كسي قالب نميزنه اون از 1.6 اونم از 1.7 تو رو خدا يكي يه آموزش درست درمون بده به خدا دعاش ميكنيم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از OMNIA عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
02-28-2012 02:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز روش فارسي سازي قالب ها با يكديگر متفاوت هستش. هر قالبي روشي داره كه نميشه مقايسه كرد و براش آموزش جامعي نوشت
حتي براي قالب هاي آرتيستري(نسخ قديمي) كه يك روش داشت هم نميشه همچين آموزشي رو تعيين كرد.
ولي اين رو بدونيد كه ساده ست. علت سادگيش هم به اين خاطره كه شما با استفاده از افزونه ي فايرباگ و يا گوگل كروم مي تونيد كدها رو بصورت آنلاين ويرايش كنيد
البته پيشنهاد شما رو بررسي مي كنيم و اگه مخاطب داشت يك روش كلي براش درمياريم و آموزشش رو در اختيار كاربران قرار خواهيم داد.
موفق باشيد
-
5 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزيز روش فارسي سازي قالب ها با يكديگر متفاوت هستش. هر قالبي روشي داره كه نميشه مقايسه كرد و براش آموزش جامعي نوشت
حتي براي قالب هاي آرتيستري(نسخ قديمي) كه يك روش داشت هم نميشه همچين آموزشي رو تعيين كرد.
ولي اين رو بدونيد كه ساده ست. علت سادگيش هم به اين خاطره كه شما با استفاده از افزونه ي فايرباگ و يا گوگل كروم مي تونيد كدها رو بصورت آنلاين ويرايش كنيد
البته پيشنهاد شما رو بررسي مي كنيم و اگه مخاطب داشت يك روش كلي براش درمياريم و آموزشش رو در اختيار كاربران قرار خواهيم داد.
موفق باشيد
يك دنيا ممنون پاسخ قشنگي داديد
نكته مهم اينه بالاخره فارسي قالب ها شايد يك شكل نباشه ولي بطور كلي يه راه داره اون راه رو هر كسي ياد بگيره خودش ديگه فكر كنم بتونه بقيه قالب هارو هم تغيير بده اين آموزش بسيار مهمه فكر كنم همه هم استقبال كند
خواهشا كسانيكه كه مايل هستند اعلام كنند ممنون ميشم
-
کاربر مقابل از OMNIA عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سعي ما بر اين هست كه اپن سورس گسترش پيدا كنه. بنابراين از چنين آموزش هايي حمايت مي كنيم.
البته اينكه يكي بياد اين آموزش رو قابل فهم بكنه بطوريكه همه ي كاربران متوجه بشند هم كار سختيه ولي خب نشد نداره
بررسي خواهيم كرد و انشاء الله آموزشي در اين مورد تدوين مي كنيم
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
به نام خدا
سلام

نوشته اصلی توسط
OMNIA
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برادرا اينقدر هي ميگيد فارسي سازي آسونه و اينطوره و آونطوره بابا يكي نميتونه يه قالب حالا هر چي برداره فارسي كنه موقع فارسي سازي هم از صفحه مانتيورش فيلم بگيره بده ما هم ياد بگيريم
بابا چرا هم ه اينقدر دنبال پول هستن يكم هم بفكر انسانيت باشيم اونا اومدم حوملا رو رايگان ميدن بعد ما داريم بخاطر قالباش اينطوري ميكنيم يكي ماهيگيري ياد بده به خدا اگر من هفته اي يه قالب فارسي نذاتشتم تو اين انجمن هر چي ميگيد بگيد
يه دوست ديگر در دوتا تايپيك قبلي خودم برامون يه قالب فارسي كرد 50بار گفتم فيلم بگير هر بار يه بهانه آورد و آخرش نه قالب فارسي كرد بده نه فيلمي تهيه كرد اينام كه دارن جوملا ميدن بيرون كسي قالب نميزنه اون از 1.6 اونم از 1.7 تو رو خدا يكي يه آموزش درست درمون بده به خدا دعاش ميكنيم
دوست عزیز
بابا چرا هم ه اينقدر دنبال پول هستن يكم هم بفكر انسانيت باشيم اونا اومدم حوملا رو رايگان ميدن بعد ما داريم بخاطر قالباش اينطوري ميكنيم
کسی که برای فارسی سازی یا تدوین فیلم وقت میزاره پس باید دستمزدش رو هم بگیره!
در دوتا تايپيك قبلي خودم برامون يه قالب فارسي كرد 50بار گفتم فيلم بگير هر بار يه بهانه آورد و آخرش نه قالب فارسي كرد بده نه فيلمي تهيه كرد
باید بهتون بگم من قالب رو فارسی سازی کردم براتون روی لوکال خودم تست کردم ! درضمن بهتون گفتم هم فراموش کردم فیلم بگیرم - هم تاپیک رو گم کرده بودم شما یه پیام خصوصی میدادید و میگفتید قالب مشکل داره تا من چکش کنم!
هر کاری که از دست بچه های تیم جوملا فارسی بر اومده برای گسترش جوملا انجام دادند ! مثلا
این بوده که جوملا رو در سطح مبتدی آموزش بدن که قابل فهم برای هر فرد باشه !
اگه شما یه کم وقت میزاشتید و آموزش راست چین کردن قالب - فارسی کردن قالب که در دانشنامه جوملا هست رو مطالعه می کردید خودتون به این نتیجه میرسیدید که 1- فارسی سازی هر قالب با هم متفاوت هست 2- زمان بر هست
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
انشاالله که دوستان با تجربه تر اگه با فیلم مشکل دارن سه نمونه قالب رو با عکس آموزش بدن فک نکنم هر قالبی بیشتر 5 تا عکس نیاز داشته باشه در سطح مبتدیش
اگه این کارو کنن منم قول میدم هفته ای یه قالب بدم بیرون
دوستانی که با تجربه شدن هم یه زمانی مبتدی بودن.انشاالله که از تجربشون استفاده کنیم.
موفق و موید
-
کاربر مقابل از pcfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
pcfarda
سلام
انشاالله که دوستان با تجربه تر اگه با فیلم مشکل دارن سه نمونه قالب رو با عکس آموزش بدن فک نکنم هر قالبی بیشتر 5 تا عکس نیاز داشته باشه در سطح مبتدیش
اگه این کارو کنن منم قول میدم هفته ای یه قالب بدم بیرون
دوستانی که با تجربه شدن هم یه زمانی مبتدی بودن.انشاالله که از تجربشون استفاده کنیم.
موفق و موید
سلام
کسی با فیلم گرفتن مشکلی نداره ! ( واسه من مشکل داره - چون خیلی از افراد در اینترنت با همین فارسی کردن قالب پول به جیب میزنن ! × اما من و بقیه دوستان فقط داریم در گسترش جوملافارسی کمک می کنیم ! همین و بس !(البته من فیلم های زیادی در انجمن قرار دادم که در امضاء خودم موجوده )اینم از من با یاد داشته باش : پس از هر سختی یه آسونی هست ! پس تلاش کن!
همونطور که گفتم اون لینک ها رو مطالعه کنید ! بعدش خودتون میتونید قالب رو فارسی کنید ! (بعد فیلم بگیرید برای بقیه بزارید !)
اگه شما یه کم وقت میزاشتید و آموزش راست چین کردن قالب - فارسی کردن قالب که در دانشنامه جوملا هست رو مطالعه می کردید!
شما هم اگه می خواید قالبی رو در انجمن قرار بدید باید تحت قوانین انجمن باشه ! یعنی قالب رایگان با لینک منبع هم موجود باشه ! قالب های تجاری رو نمی تونید توی انجمن قرار بدید !
بله حرف شما درسته اما بازم برمیگردیم به حرف خودم (پس از هر سختی یه آسونی هست) ! منم خیلی سختی کشیدم ! شما هم سعی خودت رو بکن
موفق و پیروز باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بازم سلام

نوشته اصلی توسط
p30yaran
واسه من مشکل داره - چون خیلی از افراد در اینترنت با همین فارسی کردن قالب پول به جیب میزنن ! × اما من و بقیه دوستان فقط داریم در گسترش جوملافارسی کمک می کنیم ! همین و بس !
هر جامعه ای از دو قشر تشکیل شده:1.آدم خوبا2.آدم بدا
حالا من نیام یه مطلبو یاد بدم چون آدم بدا سو استفاده میکنن؟من نباید برنامه نویسی یاد کسی بدم شـــــــــــــاید هکر بشه؟به نظر من این نظر جای تامل داره!!!

نوشته اصلی توسط
p30yaran
شما هم اگه می خواید قالبی رو در انجمن قرار بدید باید تحت قوانین انجمن باشه ! یعنی قالب رایگان با لینک منبع هم موجود باشه ! قالب های تجاری رو نمی تونید توی انجمن قرار بدید !
قوانین رو خوندم ولی چون شما گفتی بازم چشم

نوشته اصلی توسط
p30yaran
بله حرف شما درسته اما بازم برمیگردیم به حرف خودم (پس از هر سختی یه آسونی هست) ! منم خیلی سختی کشیدم ! شما هم سعی خودت رو بکن
موفق و پیروز باشید
کسی که اولین بار جــــولا رو نوشت هم خیلی زحمت کشید باید به بقیه بگه خودتون برین زحمت بکشین ؟ اینکه بهش نمیگن سورس باز
به هر حال جناب p30yaran خیلی کمک کردن به من و نظراتشون کاملا ارزشمنده برای من به شخصه.
موفق باشید و پیروز
ویرایش توسط pcfarda : 07-15-2012 در ساعت 12:34 PM
-
کاربر مقابل از pcfarda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
واسه من مشکل داره - چون خیلی از افراد در اینترنت با همین فارسی کردن قالب پول به جیب میزنن ! × اما من و بقیه دوستان فقط داریم در گسترش جوملافارسی کمک می کنیم ! همین و بس !
هر جامعه ای از دو قشر تشکیل شده:1.آدم خوبا2.آدم بدا
حالا من نیام یه مطلبو یاد بدم چون آدم بدا سو استفاده میکنن؟من نباید برنامه نویسی یاد کسی بدم شـــــــــــــاید هکر بشه؟به نظر من این نظر جای تامل داره!!!
سلام
حرف شما درسته دوست عزیز اما واقاً فارسی سازی قالب با هم متفاوته و خیلی زمان میبره ! و من به شخصه الان وقت فارسی سازی و فیلم گرفتن رو ندارم ! اگه بقیه اعضا وقت دارن زحمت آموزش رو بکشن ما هم ازشون تقدیر می کنیم!
بچه های انجمن جوملا فارسی زحمت تهیه یه آموزش خوب رو کشیدن که در دانشنامه منتشر شده ! وقتی شما به خودتون این زحمت رو نمی دید که برید آموزشها رو دنبال کنید توقع بیشتر از این داشتن هم صحیح نیست !
قوانین رو خوندم ولی چون شما گفتی بازم چشم
گفتم یاداوری کنم شاید فراموش کنید ! (آخه خودم یه بار فراموش کردم):d
کسی که اولین بار جــــولا رو نوشت هم خیلی زحمت کشید باید به بقیه بگه خودتون برین زحمت بکشین ؟ اینکه بهش نمیگن سورس باز
اوپن سورس معنیش این نیست که نباید بری براش زحمت بکشید اگه خواستید بگید تا معنی سورس باز رو هم بهتون بگم (یه جستجو تو گوگل هم ضرر نداره)
کسی که اولین بار جوملا رو نوشت زحمت کشید ! مدیران این انجمن هم نرفتند از ایشون یاد بگیرن که ! رفتن؟ مدیران و بقیه بچه هایی که در گسترش جوملا فارسی دارن زحمت میکشند هم از صفر شروع کردند و با زحمت و تلاش فراوان به این نقطه رسیدن !
من بهتون پیشنهاد میکنم ! آموزشی که در دانشنامه جوملا فارسی موجوده رو مطالعه کنید ! اگه تو فارسی سازی مشکلی داشتید در انجمن بگید من و بقیه دوستان تا اونجایی که در توانمون باشه کمکتون میکنیم!
بهترین ها رو براتون آرزومندم
موفق و پیروز باشید
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ما شدیدا از آموزش دوستان عزیز استقبال میکنیم!
عزیزانی که میبینید سطحشون بالاست بدونید که زحمت کشیدن وبه نظر من اگر هم بخوان برای آموزش پولی دریافت کنن حقشونه ما هم با کمال میل پرداخت میکنیم!
اون عزیزانی هم که میبینید آموزش های رایگان قرار میدهند بسیار لطف دارن!
-
کاربر مقابل از majid89 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)