باسلام
من یک قالب html زیبا دارم که همراه با اسلاید شو هست
برای تبدیل به قالب جوملا همه مراحل به خوبی طی شد و مشکل نبود فقط ظاهرا کد جاوا اسکریپت که در قالب هست و برای اسلایدشو هست کار نمیکنه
چیکار میتونم بکنم؟

باسلام
من یک قالب html زیبا دارم که همراه با اسلاید شو هست
برای تبدیل به قالب جوملا همه مراحل به خوبی طی شد و مشکل نبود فقط ظاهرا کد جاوا اسکریپت که در قالب هست و برای اسلایدشو هست کار نمیکنه
چیکار میتونم بکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
شما باید به php , css , html اشنایی داشته باشید
و با ساختار قالب های جوملا هم اشنایی کافی داشته باشید ( در ورژن جدید تغیرات زیادی کرده )
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز وقتی نوشتم:
یعنی آشنایی دارم و فقط نتونستم اون کد جاوا اسکریپت رو اجرا کنمبرای تبدیل به قالب جوملا همه مراحل به خوبی طی شد و مشکل نبود فقط ...
لطفا قسمت آخر مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه بفرمائید .( قسمت نکاتی در مورد اضافه کردن عکس و جاوا اسکریپت)
با سلام من این دو لینک را نگاه کردم اما جوابم را نگرفتم
سوال من اینه که چجور میشه یک دیو که برای مطالب یا ماژول ها هست با اضافه شدن یک متن یا یک ماژول اون دیو وخواصش نیز تکرار شود و یک دیو کشیده نشود برای همه مطالب
با دادن خاصیت width , height به css مربوط به آن divنوشته اصلی توسط 110asad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من یه قالب html دارم کسی میتونه برام به جوملا 2.5 یا وردپرس تبدیل کنه هزینشم میدم
ویرایش توسط mobarez313 : 08-02-2012 در ساعت 10:52 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)