سلام
من برای سایتم مجموعه ها و منوهای مربوطه را تشکیل دادم برای ادامه کار چکاری باید انجام بدم

سلام
من برای سایتم مجموعه ها و منوهای مربوطه را تشکیل دادم برای ادامه کار چکاری باید انجام بدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز باید مطالب خود را در سایت قرار دهید . اگر هم افزونه خاصی مد نظر شما میباشد نیز نصب و استفاده کنید .
سایت را روی لوکال نصب کرده اید یا روی هاست ؟
موفق باشید
روی local . من جوملا را بر روی xampp نصب کردم. این اولین تجربه طراحی سایت من! لطفا برام توضیح کامل بدید
چطو مطالب را بر روی سایت قرار بدم؟!
درود
هر افزونه ای که مد نظر دارید و هر مطلبی که در نظر دارید را در سایت وارد کنید و سایت خود را در لوکال اماده کنید سپس با استفاده از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت خود را به هاست انتقال دهید .
موفق باشید
ابتدا مجموعه مد نظر خود را ایجاد کنید . سپس به مدریت مطالب رفته و بر روی گزینه جدید را انتخاب کنید . در صفحه جدید می توانید مطالب خود را قرار دهید .نوشته اصلی توسط yosefii [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
دوست عزیز. منظور از مطالب همان های است که من در منوها ایجاد کردم؟ نمی شه سایت را در لوکال تشکیل داد؟ میشه عکسی از مطالبم بگیرم براتون ارسال کنم؟که بهتر منظورم را برسانم
دوست عزیز . ابتدا به شما خوانده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را توصیه می کنم .
چرا . شما می توانید سایت را در لوکال تشکیل دهید و پس از نهایی شدن سایت ان را به هاست انتقال دهید .
موفق باشید
سلام. من رفتم و phpmyadmin کارهایی که گفته شد را انجام دادمو ولی در مرحله import نتونستم فایل Zipp رو brows کم چون من رو سرور نیستم. من فقط می خوام یک سایت ساده مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بسازم. منوها را ساختم. الان منوی اصلی و منوی بالا و منوی کاربری دارم ولی در قالبی که می خوام درست نشون داده نمی شه. این هم عکس![]()
من نمی خوام این طوری نشون داده بشه این منوهای من هست!!!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)