سلام به همگی
من هنگام نصب جوملا 2.5.1 فارسی هیچگونه گزینه نصب اطلاعات نمونه را نمیبینم.در واقع من مایل نیستم اطلاعات نمونه روی جوملای من نصب بشه... ولی بعد از اتمام مراحل نصب، تمامی اطلاعات نمونه روی جوملا نصب هست؟ ممنون از راهنمایی شما...

سلام به همگی
من هنگام نصب جوملا 2.5.1 فارسی هیچگونه گزینه نصب اطلاعات نمونه را نمیبینم.در واقع من مایل نیستم اطلاعات نمونه روی جوملای من نصب بشه... ولی بعد از اتمام مراحل نصب، تمامی اطلاعات نمونه روی جوملا نصب هست؟ ممنون از راهنمایی شما...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به انجمن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خوش آمدید
لطفا از ارسال اسپم خودداری نمایید
یک بار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید.
شما براحتی میتوانید هر موردی را که می خواهید در محیط ادمین پاک کنید.
پاک کردن همه موارد هم بیشتر از 3 دقیقه وقت نمیگیرد.
یا حق.
ولی من این کار رو امتحان کردم و با پاک کردن اطلاعات نمونه اون شناسه یا آی دی اختصاص یافته به اون منو یا قالب یا مطلب یا ماژول یا هر چیز دیگه هم با اون پاک میشه و این زیاد خوب نیست.نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا اگر ماژول یا منو ای که می خواهم پاک کنم شناسه یا آی دی 13 داشته باشه .
با پاک کردن اون شناسه هم پاک میشه و اگر بخوام یک ماژول یا منو جدید ایجاد کنم شناسه هاش از 14 شروع میشه نه از 13 !!!!یعنی شناسه 13 رو من از دست دادم !!!!
اگر میشه لطفی کنید و امکانی ایجاد کنید که بشه اطلاعات نمونه رو نصب نکرد با تشکر از زحمات شما
سلام
برای این منظور جوملا را از سایت joomla.org دریافت کرده و اقدام به نصب بدون اطلاعات نمونه کنید
سپس برای فارسی سازی از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید
یا علی
اگه فارسی ساز را جداگانه نصب کنیم
در آینده مشکلی پیش نمی آید؟
یعنی هیچ تفاوتی با اینکه خود جوملا فارسی را نصب کنیم ندارد؟
یک سری تفاوت وجود دارد ولی هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد , خیر با خیال راحت بموارد پست قبلی را انجام دهید.نوشته اصلی توسط jahan654 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
خير- تفاوت چنداني نداره.
بعد از اينكه نصب كرديد فايل زبان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو يكبار روش replace كنيد تا آخرين تغييرات رو بتونيد ببينيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)