دوستان من منو های دیگر غیر از منوی اصلی درست کردم.می خوام یکی از اون منو ها منوی اصلی سایتم در زمان لود شدن سایت باشه....
چه کار باید بکنم که منوی پیش فرض عوض شه؟

دوستان من منو های دیگر غیر از منوی اصلی درست کردم.می خوام یکی از اون منو ها منوی اصلی سایتم در زمان لود شدن سایت باشه....
چه کار باید بکنم که منوی پیش فرض عوض شه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بله باید منوی مورد نظر رو پیشفرض کنید
موفق باشید
همین دیگه...
چه جوری پیش فرض کنم؟
سلام
در تنظیمات قالب > تنظیمات منوی بالا > منوی پیش فرض بالا رو تغییر بدید.
در پناه حق
میشه دو تا منوی پیش فرض داشت؟یکی مثلا برای زبان فارسی سایت یکی هم وقتی تو لینک انگلیسی سایت هستیم؟!
سلام
بله ! این امکان هست !
باید پلاگین زبان را پارامترهاش رو تنظیم کنید و د ومنوی جدید ایجاد کنید یکی برای فارسی و یکی برای انگلیسی و در هنگام ساختن آیتمهای منوی هر کدام از ریشه های منوی فارسی و انگلیسی ویژه را انتخاب کنید و بعد زبان این منو را نیز مشخص کنید !
به این شکل برای زبان های مختلف صفحه نخست جداگانه خواهید داشت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ذوست عزیز من این کاری که میگید رو قبلا کردم و الان در بخش مدیریت سایتم دو تا منوی زبان دارم ولی وقتی به انگلیسی سوییچ می کنم منوی انگلیسی رو نشون نمیده؟!
به نظر شما مشکل از کجاست؟
سلام
طبق این آموزش که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار گرفته عمل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
من تمام اون کارها رو کردم...فکر کنم مشکل از قالبه که دو تا منو رو پشتیبانی نمی کنه
قالب سایت هم همون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است
شما میخواهید همزمان هر دو منو نمایش داده بشه !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)