سلام به همه.
من تو مراحل نصب جوملا مرحله اول که زبان رو انتخاب میکنم دیگه جلوتر نمیره همونجاگیر میکنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میه کمکم کنید.ممنون میشم.

سلام به همه.
من تو مراحل نصب جوملا مرحله اول که زبان رو انتخاب میکنم دیگه جلوتر نمیره همونجاگیر میکنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میه کمکم کنید.ممنون میشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یه چیز دیگه. همین مشکل روی وی نصب لوکال هم دارم.کسی نیست کمک نه
مرورگرتون چیه؟
من همین مشکل رو با مرورگر فایرفاکس داشتم اما با اینترنت اکسپلورر یا گوگل کروم چنین مشکلی نداشتم.
در لینکی که گذاشتید مشکل از سرور است و باید با پشتیبانان هاست تون تماس بگیرید تا مشکل رو حل کنند.نوشته اصلی توسط syasamboo3 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای نصب جوملا ابتدا یک بسته جوملا از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نصب جوملا را در لوکال هاست و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مطالعه بفرمایید
با سلام و عرض احترام
بنده نیز همین مشکل رو دارم؛ البته این مشکل با همه ی مرورگرها هست و آموزش رو هم کاملاً مطالعه کردم اما باز مشکل موجود هست؛ یعنی پس از انتخاب زبان دیگه وارد مراحل دوم نصب نمیشه.
آدرس نصب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن خواهشاً اگر مشکل از سرور سایتم هست بفرمائید که مشکل از کجاست ... یعنی باید چه چیزی به پشتیبان سایتم بگم ... بگم کجاش مشکل داره ...
ممنون از همگی شما دوستان
سلام
سایت شما تا مرحله چهارم بدون هیچ مشکلی پیش رفت ..
یا علی
مشکل از سرور بود که رفع گردید.
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)