-
نام مستعار منوی بالا
سلام
وقتی برای ساخت یک آیتم منو از "نام مستعار" استفاده می کنیم، آدرس آن مثل آدرس آیتم اصلیش میشه.
در بعضی از قالبها که منوی بالا در مدیریت قالب انتخاب میشه،مثل Ja_purityII ، آدرس لینک دیگه از آیتم اصلی تبعیت نمی کنه ،و بر می گرده به قبل از بهینه سازی سئو
علتش چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-01-2012 01:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگر ممکنه سوال خود را با مثال مطرح کنید تا بهتر متوجه منظور شما شویم و امکان کمک کردن وجود داشته باشد
یاعلی
-
-
سلام. از جواب مایوس شده بودم ،اینه که سؤالم را بفراموشی سپردم. وامروز اتفاقی تاپیک به چشمم خورد.
فرض کنین یک محتوا داریم در یک مجموعه ، ودر mainmenu با نام "کتاب" به اون لینک میدیم.
در Topmenu یک آیتم اضافه میکنیم از نوع نام مستعار(لینک منو) ، و در قسمت "انتخاب آیتم" همون "کتاب" را انتخاب میکنیم.
در مدیریت قالب Ja_purityII ، در قسمت Menu Module منوی بالا(Topmenu) را انتخاب میکنیم.
حالا در آدرس لینک منوی اصلی کلمه "کتاب"مشاهده میشه، ولی در منوی بالا بشکل "/component/content/article/25" لینک میده.
-
-

نوشته اصلی توسط
javad998
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. از جواب مایوس شده بودم ،اینه که سؤالم را بفراموشی سپردم. وامروز اتفاقی تاپیک به چشمم خورد.
فرض کنین یک محتوا داریم در یک مجموعه ، ودر mainmenu با نام "کتاب" به اون لینک میدیم.
در Topmenu یک آیتم اضافه میکنیم از نوع نام مستعار(لینک منو) ، و در قسمت "انتخاب آیتم" همون "کتاب" را انتخاب میکنیم.
در مدیریت قالب Ja_purityII ، در قسمت Menu Module منوی بالا(Topmenu) را انتخاب میکنیم.
حالا در آدرس لینک منوی اصلی کلمه "کتاب"مشاهده میشه، ولی در منوی بالا بشکل "/component/content/article/25" لینک میده.
یک بسته جوملا از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید و فایل htaccess آن جایگزین فایل htaccess جوملای خودتون کنید .
-
-
جوملا را از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رسی دانلود و نصب کرده ام. ولی باز اون فایل را جایگزین کردم ، تغییری نکرد
شماهم یک تست بکنید ، فکر کنم این مشکل عمومی باشه
قبلا هم گفتم ، اگه همون منورا در موقیتهای دیگه قرار بدم ، آدرسدهیش درست میشه
ویرایش توسط javad998 : 03-27-2012 در ساعت 07:29 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)