-
مشكل در phoca gallery
سلام دوستان توي اين سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من از phoca galley استفاده مي كنم اما راستش خيلي اذيتم مي كنه
؛ بعضي وقتا نمياد ، بعضي وقتا ارور ميده . كلا اذيت ميكنه ؛؛ كسي ميدونه يا قبلا در اين مورد كسي شنيده و تجريه داره بتونه كمك كنه ... ممنون ميشم ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-01-2012 11:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
من خودم استفاده کردم و به نظرم خیلی عالیه
آدرسی هم که فرمودید رو نگاه کردم و مشکلی ندیدم
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام ؛ دوستان لطفا اين سايت رو با اينترنت اكسپلورر باز كنيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گالري عكس با phoca galley هستش من اين رو با فايرفاكس اجرا ميكنم و مشكلي نداره ولي با IE مشكل داره و اذيت ميكنه ببينيد شما هم اين مشكل رو داريد ؟!! اگر كسي مشكل داره و ميدونه چيجوري بايد درست شه ممنون ميشم كمك كنه ...
-
-
درود
دوست عزیز با اینترنت اکسپلور هم تست شد هیچ مشکلی مشاهده نکردیم . شما از نسخه چند استفاده می کنید ؟
موفق باشید
-
-
سلام ؛ من از نسخه ie8 استفاده می کنم ؛؛
-
-
درود . قاعدتا نباید مشکلی باشه . چون بنده تست کردم و مشکلی مشاهده نکردم . یک اسکرین شات قرار دهید . موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام ؛
من اسكرين شات رو قرار ميدم ؛ همونطور كه تو تصوير هست يه پيغام مياد و وقتي OK ميشه صفحه سفيد مياد و سايت از دسترس خارج ميشه ...
-
-
دروود
چه افزونه ای رو نصب یا حذف کردید ؟!
افزونه های خودتون رو چک کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
من افزونه ها رو چك كردم ولي به چيزي بر نخوردم ولي ظاهرا دوستان تو همين مرورگر IE8 كه من مشكل دارم استفاده كردن و مشكلي نديدن فقط تو كامپيوتر خودمه كه اين مشكل هست !!! و با FireFox هم اصلا مشكلي ندارم ... به هر حال وقتي ديدم ديگران مشكلي نمي بينند من هم بي خيال شدم ... ولي باز هم كسي چيزي به ذهنش رسيد اگه بگه ثواب داره ... ممنون از همه ...
-
-
ما خودتان هم از چند سیستم دیگر تست کنید ببینید به همین روال هست یا خیر.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)