-
کامپوننت فوکا دانلود یا جی دانلود
سلام آقا من یه سایت دارم واسه فروش کاشی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا میخام یه سری فایل پی دی اف بزارم توی خود هاست و لینک بدم واسه دانلود توی صفحه اصلی ب فایل زیل که انجام دادم جواب نداد و وقتی پرسیدم گفتن از فوکا دانلود یا جی دانلود باید استفاده کنی میخام بدونم اول کدوم کامل تره و مهمتر از اون کار کردن باهاش راحت تره ( تمام کاری هم که میخام بکنم فقط آپلود و لینک گرفتن چند فایل پی دی اف و یا فیلم های آموزشی کوتاه هست )
دوم یه لطفی بکنید و نحوه نصب اون رو هم دقیق بگید
ممنون از لطفتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-02-2012 09:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
جی دانلود رو به فوکا دانلود ترجیح میدم برخی مواقع و بالعکس ! بستگی به کاری که میخوام بکنم انتخاب میکنم ! اما هر جفتشون برای کار شما مناسب هستند !
از منوی افزونه ها / نصب افزونه را کلیک کنید و فایل را بهش معرفی کنید تا نصب شود ! نصبش کاری نداره ! مشابه بقیه افزونه ها نصب میشود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مهدی جان ممنون از راهنماییت
یه مشکل !
من میخام جی دانلود رو نصب کنم اما لینکش توی سایت نیست سرچ که کردم یکی بود نوشته بود به درد 1.6 و 1.7 میخوره در صورتی که مال من 1.5 هست
دوستان اگه همین کامپوننت رو واسه 1.5 دارن لینک بزارن لطفا
-
-
سلام
جي دانلود 1.5 رو مي تونيد از سايت اصلي دريافت كنيد:
jdownloads.com
ولي يك نكته رو بهتون بگم. براي كاري كه شما مي خواييد اين افزونه كارايي چنداني نداره. مثل اين مي مونه كه شما مرسدس بنز بخريد و باهاش بريد تا سر كوچه و برگرديد! 
بهتر براي اين كار يك مجموعه ايجاد كنيد و توي اون مجموعه مطالبي رو كه بايد دانلود بشن رو قرار بديد. در صورتي كه مي خواييد از دانلودافزونه آمار بگيريد يا اينكه فيلدهاي خاصي براي افزونه داريد و يا اينكه مي خواييد دانلودفايل رو محودود كنيد از اين افزونه استفاده كنيد و در غير اين صورت نصب اين كامپوننت فقط زمان رو از شما مي گيره
نكته ي دوم اينكه كمتر از يك ماهر ديگه جوملا 1.5 به پايان عمر خودش مي رسه. بنا بر اين هر چه سريعتر سايتتون رو به جوملا 2.5 ارتقا بديد و از امكانات جديدش استفاده كنيد
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
بهتر براي اين كار يك مجموعه ايجاد كنيد و توي اون مجموعه مطالبي رو كه بايد دانلود بشن رو قرار بديد
آقا من این قسمت رو نفهمیدم !
منظور توی خود ادمین سایت هست ؟ چطور باید لینک بگیرم و بزارم توی خود مطلب
-
-
لینک اون سایت رو میشه بفرمایید که این جمله رو نوشته بوده !؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کمی جستجو را به سوال کردن همیشه ترجیح میدم من ! شما هم سعی کنید اینکار رو بکنید ! سرعتش بیشتره :دی
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آقایون من جی دانلود رو نصب کردم
حالا چطور میشه ازش استفاده کرد فقط میخام از فایلی که توی سی پنل دارم یه لینک بگیرم و توی متن اصلی بزارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان اگه سوال پست قبل رو هم پاسخ بدین ممنون میشم
-
-
آقا من این قسمت رو نفهمیدم !
اول ازهمه پيشنهادم اينه كه از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كنيد كه درآينده از پشتيباني ما بتونيد استفاده كنيد.
اما روش كار:
به مديريت مجموعه ها بريد و يك مجموعه به نام دانلود ايجاد كنيد.
بعد به مديريت مطالب بريد و در اين مجموعه مطالبي كه مربوط به بخش دانلود هست رو به اين مجموعه اختصاص بديد.
يك تصوير از كليد دانلود ( كه در اينترنت به وفور موجود هست) رو آپلود كنيد و اين عكس رو لينك بديد به فايل دانلودتون. فايل هاتون رو مي تونيد ازطريق Cpanel يا مديريت رسانه آپلود كنيد.
به همين راحتي مي تونيد يك دانلود سنتر روي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ي خودتون ايجاد كنيد.
اگر از جي دانلود استفاده كنيد خود جي دانلود يك سيستم جدا براتون ايجاد مي كنه كه كار باهاش يك مقدار مشكل تراز اين چيزيه كه براتون توضيح دادم
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
از اونجایی که گقتن اونقدر بپرسین تا بفهمید من همچنان به سوال های خودم ادامه میدم . آقا فکر کنم که باید قبل از ایجاد کردن مجموعه بخش ایجاد بشه درسته ؟چون بلاخره یه باید به یه بخشی متصل باشه دیگه . من یه بخش هم با اسم دانلود ایجاد کردم و بعد یه مجموعه با اسم دانلود و به مدیریت مطلب رفتم و اون نوشته ایی که قبلا به بخش و مجموعه دیگه ایی قرار داده بودم به بخش و مجموعه دانلود نسبت دادم . اما من هنوز نفهمیدم چطور باید اصل فایل پی دی اف ی که ساختم و توی سی پنل گذاشتم رو چطور باید به این نوشته مرتبط کنم. من با Filezaill وقتی آپ میکنم و لینک میگیرم و روی متن میزارم تا لینک درست بشه هیچ اتفاقی نمیفته
-
-
توي public_html يه پوشه ايجاد كنيد به نام files
توي اين پوشه فايلهاتون رو بريزيد. اگراسم فايلتون farhad.pdf بود. ادرسش به اين شكل درمياد:
توضيحات براساس جوملا 2.5 بود. اگراز 1.5 استفاده ميكنيد يك مرحله ي ديگه هم اضافه ميشه به نام ايجاد بخش كه اسمش رو هر چيزي مي تونيد بذاريد
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)