سلام
این قسمت رو در قالب پیش فرض 2.5 باید از کجا تغییر بدم!
![]()

سلام
این قسمت رو در قالب پیش فرض 2.5 باید از کجا تغییر بدم!
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام باید فایل yjsg_footer.php رو ویرایش کنید.
در مسیر
templates>yougrids>yjsgcore
منظورم این قسمت هست !
این توی yjsg_footer.php نیست
![]()
بله دوست عزیز همین قسمت در همون فایلی هست که بهتون گفتم.
میخوای امتحان کنی فایل رو باز کن و محتویات داخلش رو پاک کن ببین حذف میشه همه فوتر.
البته یادت نره قبلش ازش کپی بگیری
حذف نمیشه دوست عزیز منم امتحان کردم
چرا حذف میشه باید به آدرسنوشته اصلی توسط arash0000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بروید و خط 28 را ویرایش کنید.JoomlaRoot\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_links. php
دوست عزیز حذف میشه. اینم آدرسی که من حذفش کردم مراجعه کنید ببینید. البته من همه اش رو حذف کردم.نوشته اصلی توسط irantej [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قسمت "جوملا فارسی و اخبار جوملا" دقیقا در کدوم فایل در فولدر templates>yougrids>yjsgcore قرار داره تا بشه حذفش کرد؟
سلام. من از قالب کلاریون راکت دمه روی جوملا 2.5.1 استفاده کردم. بعدش برای فارسی سازیش از لینکی که توی همین انجمن پیدا کردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو روش نصب کردم سایت فارسی و راست چین شد اما متاسفانه فقط توی صفحه اول قسمتی که مربوط به یکی از پلاگین ها بود (راکت گالری) جاش چند پیکسل به هم خورده. توی عکس زیر می تونید ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همین طور فرم های قسمت تماس با ما هنوز راست چین نشده:
حالا می خواستم از دوستانی که اطلاع دارن بپرسم من برای جابه جا کردن این پلاگین چه فایلی و کدوم قسمتش رو باید تغییر بدم؟
ممنونم
دوست عزیز این قسمت رو باید از yjsg_links.php حذف کنی
علاقه مندی ها (Bookmarks)