-
چرا هیچ مطلبی رو در صفحه اول نشون نمی ده؟
سلام دوستان من جوملا ۲.۵ رو برای یادگیری روی لوکال هاست نصب کردم ولی نمی دونم مشکلش چیه که هر مطلبی رو که اضافه میکنم هیچ جا نشون نمی دیده من خیلی وارد نیستم ولی جوملا ۱.۵ و وردپرس این مشکل رو ندارن راستی چرا این جوملا ایقدر درهم و بر همه ادم گیج میشه؟
خواهشا بگید مشکل کار من کجاست قاعتا نباید مطالب در صفحه خانه نمایش داده شوند؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-02-2012 11:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mk8800
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان من جوملا ۲.۵ رو برای یادگیری روی لوکال هاست نصب کردم ولی نمی دونم مشکلش چیه که هر مطلبی رو که اضافه میکنم هیچ جا نشون نمی دیده من خیلی وارد نیستم ولی جوملا ۱.۵ و وردپرس این مشکل رو ندارن راستی چرا این جوملا ایقدر درهم و بر همه ادم گیج میشه؟
خواهشا بگید مشکل کار من کجاست قاعتا نباید مطالب در صفحه خانه نمایش داده شوند؟
سلام دوست عزیز
راستی چرا این جوملا ایقدر درهم و بر همه ادم گیج میشه؟
جوملا درهم و بر هم نیست و آدم هم گیج نمیشه! شما کتاب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دریافت کنید و مطالعه کنید خودتون خوب متوجه میشید که بهتر از جوملا خودشه
مشکلش چیه که هر مطلبی رو که اضافه میکنم هیچ جا نشون نمی دیده
دو راه هست !*
1- در موقع ارسال مطلب نمایش در صفحه اصلی رو بله قرار بدید ! (شاید فراموش کردید)
2- چک کنید اینجار رو درست تنظیم شده باشه : منوها - منوی اصلی - صفحه اصلی یا خانه یا پشفرض باشه و نوع آیتم هم نمایش در صفحه اول باشه (یا Front Page Blog Layout)
این موارد رو چک کنید و نتیجه رو بیان کنید
موفق و پیروز باشید
-
-
خسته نباشید
شاید بنده تو جوملا تازه کار باشم ولی اصلا موقع پست مطلب اصلا گزینه ای برای نمایش در صفحه اول وجود نداره وگر نه من با جملا 1.5 مشکلی ندارم که
در ضمن شما این رو هم در نظر داشته باش که جوملا برای سیستم های اداری مناسبه وگرنه به نظرم خیلی غیر اصولی و تودر تو و کند طراحی شده فکر نمی کنم خیلی هم بهتر از pho nuke و wordpress نیست هرچند وردپرس بیشتر برای بلاگ مناسبه ولی فشار خیلی کمتری روی سرور میاره هرچند امکاناتش کمه
کاش تو جوملا بیشتر از ajax استفاده میکردن ریلود شدن صفحه برای هر تغییر کوچیکی خیلی اعصاب خورد کنه
شما هم اگه فهمیدی مشکل من چیه کمک کن ورژنی که من میخوام استفاده کنم 2.5 هستش
-
-

نوشته اصلی توسط
mk8800
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خسته نباشید
شاید بنده تو جوملا تازه کار باشم ولی اصلا موقع پست مطلب اصلا گزینه ای برای نمایش در صفحه اول وجود نداره وگر نه من با جملا 1.5 مشکلی ندارم که
در ضمن شما این رو هم در نظر داشته باش که جوملا برای سیستم های اداری مناسبه وگرنه به نظرم خیلی غیر اصولی و تودر تو و کند طراحی شده فکر نمی کنم خیلی هم بهتر از pho nuke و wordpress نیست هرچند وردپرس بیشتر برای بلاگ مناسبه ولی فشار خیلی کمتری روی سرور میاره هرچند امکاناتش کمه
کاش تو جوملا بیشتر از ajax استفاده میکردن ریلود شدن صفحه برای هر تغییر کوچیکی خیلی اعصاب خورد کنه
شما هم اگه فهمیدی مشکل من چیه کمک کن ورژنی که من میخوام استفاده کنم 2.5 هستش
سلام

در ضمن شما این رو هم در نظر داشته باش که جوملا برای سیستم های اداری مناسبه وگرنه به نظرم خیلی غیر اصولی و تودر تو و کند طراحی شده
دوست عزیز یه سرچ بزن ببین چه سایت هایی دارن از جوملا استفاده می کنن - فقط سایت های شرکتی نیستند !
اتفاقا جوملا خیلی اصولی و انعطاف پذیر هست (شما می گید تو در تو چون تازه واردید! باید بیشتر براش وقت بزارید تا کامل یاد بگیرید)
فکر نمی کنم خیلی هم بهتر از pho nuke و wordpress نیست
من خودم هم php-nuke هم datalifeengine و هم wp(وردپرس رو در سطح مقدماتی) کار کردم اما بعد فهمیدم بهترین سیستم جوملاست و خیلی بهتر از این سیستم ها هست ! شما یه کاری رو بگو که با جوملا نشه انجام داد !
برای آژاکس بودن جوملا هم یه مقاله توی اینترنت هست اگه زحمت جستجو به خودتون رو بدید! البته باید قالبتون هم امکاناتش رو داشته باشه
موفق و پیروز باشید
-
-
البته در جامع بودن جوملا حرفی نیست حق با شماست ولی سنگینه
بابت راهنماییتون هم ممنون کتاب جوملا رو قبلا خونده بودم و البته این ها را با این که توی آموزش نبود تست کرده بودم اگه حل میشد که نمیی پرسیدم
دیگه بیخیالش از همون جوملا ۱.۵ استفاده میکنم
-
-
سلام
دوست عزیز این مورد رو چک کن و نتیجه رو بگو و اگه تونستی یه اسکرین شات(عکس) ازش بزار!
منوها - منوی اصلی - صفحه اصلی یا خانه - نوع آیتم ! (ببین بر روی چی تنظیم هست ) !
به احتمال 90% از اینه ! راه دیگه ای نیست!
موفق باشید
-
-
اینم عکسش

اگه میشه اون افزونه AJAX رو هم معرفی کن
این دوتا رو امتحان کردم جواب نداد:
FullAjax
و
System - Core Design AJAU plugin
ویرایش توسط mk8800 : 03-03-2012 در ساعت 05:42 PM
-
-
راستش منم مشکل دوستمون ! رو دارم نصف دیسک من بابت امتحان قاب رفت
من مثلا قالب رو عوض میکنم برای مثال میگم... اون ماژول امیر کبیر توی یکی هست توی اونیکی نیست و یا خیلی موارد اینچنینی ! قالبی که گرفتم توی دمون خودش در صفحه ی اول 4 تا مطلب به فرم مربع کنار هم قرار میگرفت اما الان فقط باید ویژه باشه تا توی صفحه اول بیاد وقتی هم میاد پشت سر هم به شکل ستونی چیده میشه حالا جدای از اینها توی قسمت تنظیمات من میخوام نام نویسنده یا تاریخ ... نمایش داده نشه گزینه ی خیر رو هم انتخاب میکنم انگار نه انگار باز نشون میده :|
ویرایش توسط behrah : 03-09-2012 در ساعت 10:10 AM
-
-
سلام دوست عزیز

نوشته اصلی توسط
behrah
راستش منم مشکل دوستمون ! رو دارم نصف دیسک من بابت امتحان قاب رفت
هارد شما مگه چند گیگه !
من مثلا قالب رو عوض میکنم برای مثال میگم... اون ماژول امیر کبیر توی یکی هست توی اونیکی نیست و یا خیلی موارد اینچنینی ! قالبی که گرفتم توی دمون خودش در صفحه ی اول 4 تا مطلب به فرم مربع کنار هم قرار میگرفت اما الان فقط باید ویژه باشه تا توی صفحه اول بیاد وقتی هم میاد پشت سر هم به شکل ستونی چیده میشه
ادرس دموی قالب رو هم بزارید و از مشکل خود اسکرین شات تهیه کنید
حالا جدای از اینها توی قسمت تنظیمات من میخوام نام نویسنده یا تاریخ ... نمایش داده نشه گزینه ی خیر رو هم انتخاب میکنم انگار نه انگار باز نشون میده
در تنظیمات کلی مدیریت محتوا تغییرات بدین تا روی کل محتوا اعمال بشه
:|
-
-
سلام و خسته نباشید من مطالب بالا را خوندم چیزی دستگیرم نشد من از جوملا 2.5 فارسی و قالب perfeshnal آبی استفاده می کنم
مطالب ویژه در صفحه اول نمایش داده میشه درسته اما مطالب جدیدی که ارسال می کنم در صفحه اطلی ایندکس یا همون خانه نمیاد
و در ضمن مطالب ویژه من دوستونه است می خوام به صورت تک ستون باشه
ویرایش توسط sunboys : 04-14-2012 در ساعت 05:54 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)