-

نوشته اصلی توسط
mk8800
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خسته نباشید
شاید بنده تو جوملا تازه کار باشم ولی اصلا موقع پست مطلب اصلا گزینه ای برای نمایش در صفحه اول وجود نداره وگر نه من با جملا 1.5 مشکلی ندارم که
در ضمن شما این رو هم در نظر داشته باش که جوملا برای سیستم های اداری مناسبه وگرنه به نظرم خیلی غیر اصولی و تودر تو و کند طراحی شده فکر نمی کنم خیلی هم بهتر از pho nuke و wordpress نیست هرچند وردپرس بیشتر برای بلاگ مناسبه ولی فشار خیلی کمتری روی سرور میاره هرچند امکاناتش کمه
کاش تو جوملا بیشتر از ajax استفاده میکردن ریلود شدن صفحه برای هر تغییر کوچیکی خیلی اعصاب خورد کنه
شما هم اگه فهمیدی مشکل من چیه کمک کن ورژنی که من میخوام استفاده کنم 2.5 هستش
سلام
شاید بنده تو جوملا تازه کار باشم ولی اصلا موقع پست مطلب اصلا گزینه ای برای نمایش در صفحه اول وجود نداره وگر نه من با جملا 1.5 مشکلی ندارم که

در ضمن شما این رو هم در نظر داشته باش که جوملا برای سیستم های اداری مناسبه وگرنه به نظرم خیلی غیر اصولی و تودر تو و کند طراحی شده
دوست عزیز یه سرچ بزن ببین چه سایت هایی دارن از جوملا استفاده می کنن - فقط سایت های شرکتی نیستند !
اتفاقا جوملا خیلی اصولی و انعطاف پذیر هست (شما می گید تو در تو چون تازه واردید! باید بیشتر براش وقت بزارید تا کامل یاد بگیرید)
فکر نمی کنم خیلی هم بهتر از pho nuke و wordpress نیست
من خودم هم php-nuke هم datalifeengine و هم wp(وردپرس رو در سطح مقدماتی) کار کردم اما بعد فهمیدم بهترین سیستم جوملاست و خیلی بهتر از این سیستم ها هست ! شما یه کاری رو بگو که با جوملا نشه انجام داد !
کاش تو جوملا بیشتر از ajax استفاده میکردن ریلود شدن صفحه برای هر تغییر کوچیکی خیلی اعصاب خورد کنه
برای آژاکس بودن جوملا هم یه مقاله توی اینترنت هست اگه زحمت جستجو به خودتون رو بدید! البته باید قالبتون هم امکاناتش رو داشته باشه
موفق و پیروز باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-03-2012 11:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)