با سلام من موقعي كه ميخواهم مطلب جديدي بزنم صفحه جديد كه باز ميشه به صورت چپ چين است و دكمه انتشار هم وجود ندارد ممنون ميشم راهنمايي فرماييد

با سلام من موقعي كه ميخواهم مطلب جديدي بزنم صفحه جديد كه باز ميشه به صورت چپ چين است و دكمه انتشار هم وجود ندارد ممنون ميشم راهنمايي فرماييد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یک بسته جوملا از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید و آنرا دریک پوشه باز کنید سپس از پوشه
هر چی هست کپی کنید داخل پوشهJoomlaroot\administrator\components\com_contact
جوملای فعلی تون .Joomlaroot\administrator\components\com_contact
قبل از همه اینکار ها یک بکاپ تهیه کنید.
بسته 2.5 گرفتم و محتويات پوشه جايگزين كردم اما موقعي كه روي مطلب جديد كليك ميكنم يك صفحه سفيد ميادنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطمئنید نسخه جوملا یی که دانلود کردید با نسخه جوملا ی خودتون یکی است ؟
بسته جوملای اولیه را از کجا دانلود کردید چه افزونه هایی روش نصب کردید ؟
[QUOTE=shmata;196539]مطمئنید نسخه جوملا یی که دانلود کردید با نسخه جوملا ی خودتون یکی است ؟
بسته جوملای اولیه را از کجا دانلود کردید چه افزونه هایی روش نصب کردید ؟[/QUOTE
بسته جوملا 2.5 از داخل همين سايت دانلود كردم و افزونه اي اضافه نكردم سيستم به طور كامل نصب شد اما روي ويرايش مطلب يا ايجاد مطلب جديد كه ميرم يك صفحه سفيد نشون ميده
]
من مطلب میذارم اما نشون نمیده مگه این که تحت عنوان ویژه اون رو انتشار بدم
سلام
درسته دیگه باید ویژه باشه تا در صفحه اول نشون داده بشه
اگه ویژه نباشه و فقط گزینه انتشارش فعال باشه فقط در مجموعه ای که انتخاب کردید نشون میده
موفق باشید
بله متوجه شدمخیلی ممنون
با سلام
لطفا راهنمایی کنید چگونه در صفحه مطلب برم خط بعد تا اطلاعات نوشته شده در سایت از اول خط بعد شروع بشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)