-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما این مشکل رو در قالب مدیریت دارید یا قالب سایت ؟
در قالب مدیریت این مشکل وجود ندارد و در ضمن وقتی آدرسی را تایپ می کنم که در سایت موجود نیست فاوآیکن خودم را نشان می دهد ولی وقتی وارد مسیر سایت می شوم بلافاصله به فاوآیکن جوملا تغییر داده می شود. مطمئنا مشکل از کش مرورگر یا سرور نیست چون از کامپیوترهای زیادی امتحان کردم. فاوآیکن از یک مسیر دیگر فراخوانی میشود. حالا این را از کجا حل کنیم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-29-2012 10:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این مشکل برای من هم به وجود اومده زمانی که مهاجرت کردم به 2.5 بعد از 3-4 روز فاوین رو تغییر دادم کش هم خالی کردم بعد 2 روز فاوین جدید نشون داده میشد(لوگو-دایره رنگی با حرف A) حالا باز از دیروز فاوین قبلی نشون داده میشه(گلوله قرمز رنگ)!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط payam.hayati : 03-29-2012 در ساعت 10:33 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
payam.hayati
سلام
این مشکل برای من هم به وجود اومده زمانی که مهاجرت کردم به 2.5 بعد از 3-4 روز فاوین رو تغییر دادم کش هم خالی کردم بعد 2 روز فاوین جدید نشون داده میشد(لوگو-دایره رنگی با حرف A) حالا باز از دیروز فاوین قبلی نشون داده میشه(گلوله قرمز رنگ)!!!
حالا شما راهی پیدا نکردین؟ من دو روزه دارم رو این کار می کنم نتونستم چیزی پیدا کنم. در فایل index هم هیچ مسیری که مربوط به favicon باشه نیست
-
کاربر مقابل از irantej عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
خیر فقط کافیه شما یک عکس با نام favicon.ico به جای این فایل در قالب تون آپلود کنید.
آقا یکی کمک کنه دیگه
-
-
فکر نمیکنم راه دیگه ایی باشه چون کش سرور هست که حالا بگیم 1 هفته طول بکشه کش و حافطه مروگر مربوط به خودمون هست که اونهم خالی کردیم دیگه چیزی نیست.
-
-
بعد از سه شب نخوابیدن بالاخره پیدا کردم. جوملای لج باز در تمپلت های که از t3 استفاده می کنند در یک جای دیگر هم یک فاوآیکن دیگر گذاشته که اصلا ربطی به فاوآیکن روت سایت نداره و فاوآیکن روت سایت تقریبا تزئینی هست. هر کسی این مشکل رو داره از مسیر زیر این فاوآیکن رو جایگزین کنه و مساله اش حل بشه:
{Site}\plugins\system\jat3\jat3\base-themes\default\images\favocon.ico
دوستانی که مساله شان حل شد با یه تشکر دلگرممان کنند. موفق باشید.
ویرایش توسط irantej : 03-29-2012 در ساعت 11:44 PM
دلیل: اصلاح املایی
-
10 کاربر زیر از irantej عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
3 شب نمیخوابی واسه فیوریت ؟
واقعا ارزش خستگیت رو داره؟
چشمت رو داغون میکنی تا آیکون عوض کنی؟
چرا فشار میاری؟
من خودم 4 ماه دستم کامپیوتر اومد اینقدر پای این لعنتی نشستم چشمم تار شده
دوستان تو رو خدا با خودتون اینطور نکنید
-
2 کاربر زیر از moeinmr عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
irantej
بعد از سه شب نخوابیدن بالاخره پیدا کردم. جوملای لج باز در تمپلت های که از t3 استفاده می کنند در یک جای دیگر هم یک فاوآیکن دیگر گذاشته که اصلا ربطی به فاوآیکن روت سایت نداره و فاوآیکن روت سایت تقریبا تزئینی هست. هر کسی این مشکل رو داره از مسیر زیر این فاوآیکن رو جایگزین کنه و مساله اش حل بشه:
{Site}\plugins\system\jat3\jat3\base-themes\default\images\favocon.ico
دوستانی که مساله شان حل شد با یه تشکر دلگرممان کنند. موفق باشید.
با تشكر از شما دوست عزيز
ولي راه حل شما فقط براي قالب هاي جوملا ارت و فريم ورك ja3 مفيده و همه نمي توانند ازش استفاده كنند
3 شب نمیخوابی واسه فیوریت ؟
واقعا ارزش خستگیت رو داره؟
چشمت رو داغون میکنی تا آیکون عوض کنی؟
چرا فشار میاری؟
من خودم 4 ماه دستم کامپیوتر اومد اینقدر پای این لعنتی نشستم چشمم تار شده
دوستان تو رو خدا با خودتون اینطور نکنید
ديگه از عاشقان جوملا بيش از اين هم انتظاري نيست
فقط هزينه مادي و معنوي است و بس
اينم يه جور سرگرمي و تفريح براشونه
مثلا ممكنه خود شما تا ساعت 2.5 شب پاي تلويزيون بشينيد تا بازي ضبط شده بارسا را تماشا كنيد (نتيجه روهم ميدونيد)
و موارد ديگر
موفق باشيد
-
-
sos. favicon
این آدرسی رو که فرمودین برای من موجود نیست! من باید چه کنم؟
لطفا برام ایمیل کنین جواب درست رو
تورو خدا یکی کمک کنه
-
کاربر مقابل از geniusmmt عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
همانطور که تو پست قبل گفتم
این ادرس که دوستمون دادن برای قالب های جوملا ارت است نه همه قالب ها
این ادرس ممکنه در قالب شما وجود نداشته باشه
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)