-
مشکل با نصب جوملا 2.5
با سلام خدمت اساتید، من تازه کارم و ج.لای 2.5 نصب کردم. ولی به مشکل برخوردم و سعی کردم دوباره فایل زیپ رو extract کنم و دوباره نصب کنم. فایلهای قبلی رو پاک کردم و دوباره فایلها رو ریختم و دیتابیس رو هم دوباره ساختم. ولی متاسفانه هرکاری میکنم مراحل نصب تکرار نمیشه و پس از صفحه اول مستقیما میره به صفحه ای که میگه فولدر installation رو پاک کنم و بعد از این کار هم وارد قسمت مدیریت یا سایت نمیتونم بشم و ایراد زیر رو میگیره:
Table 'atrinshi_1.tm52v_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `tm52v_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('ec540eb260ea9d28d9206b98a867de8d', 0, '1330765152')
نمیدونم راهی هست برای اینکه هاست رو ریست کرد یا جوملا رو uninstall کرد؟ موندم چیکار کنم...فوری هم سایت رو لازم دارم. ممنون از راهنماییهاتون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-03-2012 09:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز
احتمال میدم فایل کانفیگ رو که حذف می کنی حذف نمیشه چون سطح دستریسش پایین هست و اجازه حذف نداری و بعد از این که فایلهای جدید رو اکسترکت می کنید بازم کنفیگ صحیح هست و میگه بیاید و فولدر نصب رو حذف کنید!
راه حل :
کل فایلها رو حذف کنید سپس دیتابیس جدید ساخته و دوباره جوملا رو بر روی دیتابیس جدید نصب کنید ببینید چی میشه
ریسیت کردن هاست:
اگه قصد ریسیت کردن هاست رو دارید admin server یا پشتیبان فنی سایتتون میتونه براتون اینکار رو انجام بده موفق باشید
موفق باشید
-
-
سلام
از مدیر هاست بخواهید که اینکار رو براتون انجام بدن.
فایل configuration.php رو هم حذف کردید؟
موفق باشید
-
-
با سلام،
با تشکر از راهنمائیتون. سعی کردم فایل کانفیگ رو پاک کنم و پاک شد. مراحل نصب رو اجرا کردم ولی در قسمت پایانی گیر کرد...با مدیر هاست صحبت کردم و قرار شد هاست رو ریست کنم. ایشالا دفعه بعدی که نصب میکنم درست بشه
باز هم ازتون متشکرم.
شادمان و موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)