سلام دوستان.
من یه کامپننت میخوام یا فرم که بتونه اطلاعات را بگیره و کد رهگیری بده بهم.
لطفا کمکم کنید
ممنون

سلام دوستان.
من یه کامپننت میخوام یا فرم که بتونه اطلاعات را بگیره و کد رهگیری بده بهم.
لطفا کمکم کنید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من rsform را پیشنهاد می کنم
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
متاسفانه rsform با جوملا 2.5 سازگار نیست و فقط RSFORM PRO با این نسخه از جوملا سازگاره که البته تجاری هست.
با سلام
یک فرم ساز میخاستم مناسب استخدام نیروهای جدید مجتمعمون
امکان ارسال عکس رو داشته باشه ولی وقتی کاربر عکس رو میگذاره بتونه خودشم عکسشو ببینه اما تو rs form همچین چیزیرو ندیدم البته تو نسخه ی رایگانش .
با کد نویسی این موضوع حل میشه یا نه کلا فرم سازو عوض کنم ؟
با تشکر
سلامنوشته اصلی توسط boloor [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هزينه اي رو كه مي خواييد بابت برنامه نويسي و تغيير سورس rsform بديد رو صرف خريد نسخه ي تجاري rsform كنيد بهتره
نيازهاي شما هم بصورت كامل رفع مي كنه
موفق باشيد
سلام و خسته نباشید خدمت شما و گروه زحمتکش تون
من چند تا امکان اسه سایتم می خوام
1 - قسمت پشتیبان انلاین که یک پنجره بازشه و مشتری هام بتونم باهام به صورت چت ارتباط برقرار کنند
2 - امکانی برای اینکه مطالبی که ارسال می کنم اتوماتیک در صفحه خانه به جای مطالب وبژه نمایش داده بشه
سلام
بهتر بود براي اين كار يك تاپيك ديگه ايجاد مي كرديد:
عموماً از اسكريپت هاي livezila استفاده مي كنند.در اينجا ميتونيدليستكاملش رو ببينيد:1 - قسمت پشتیبان انلاین که یک پنجره بازشه و مشتری هام بتونم باهام به صورت چت ارتباط برقرار کنند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موقع انتشار گزينه ي ويژه رو روي بلي بگذاريد. اين راحتترين راه بدون دردسر هستش!2 - امکانی برای اینکه مطالبی که ارسال می کنم اتوماتیک در صفحه خانه به جای مطالب وبژه نمایش داده بشه
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)