-
نوشتن یک قالب برای جوملا (حرفه ای)
با سلام
من میخوام برای جوملا یک قالب بنویسیم. فایلهای xml و css و index.php و.... رو نوشتم و مشکلی ندارم و قالب بطور صحیح در جوملا نصب میشه و اجرا میشه. css این قالب برروی مطالبی که از بخش مدیریت ارسال میشه اعمال نمیشه و فقط برای صفحه اصلی طراحی کرده ام.
حالا یه مشکلی دارم و میخوام مطالبی که از طرف مدیر سایت ارسال میشه رو استایل بندی کنیم. اما نمیدونم چجوری میتونم به این مطالب دسترسی داشته باشم. کدهای چند قالب آماده رو مطالعه کردم اما به درستی متوجه نشدم و این سوالات برام پیش اومد:
1- فولدر html در قالبها چه کاربردی داره و چطور با صفحه index.php ارتباط برقرار میکنه؟
2- میشه در مورد این عبارت توضیحی بدین:
کد HTML:
$this->params->get('sample')
مثلا params چی هست و یا به جای sample چه مقادیری میشه گذاشت
اگه یه توضیح جامع بدین واقعا ممنون میشم. کارم واقعا گیره
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mrsoroush عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
03-03-2012 01:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
1- فولدر html در قالبها چه کاربردی داره و چطور با صفحه index.php ارتباط برقرار میکنه؟
كامپوننت يا ماژول هاي جوملا (اكثرشون) يه بخشي دارند به نام view. اين بخش وظيفه ي چينش كامپوننت رو بر عهده دارند. براي اينكه براي قالبتون چينشو استايل خاصي بنويسيد يه پوشه به نام html ايجاد مي كنيد و استايل خودتون رو مي ريزيد. براي مثال شما ميخواييد نام نويسنده و تاريخ انتشار در سمت چپ ياراست مطالب باشه. بنا بر اين براي كامپوننت مطالب يك پوشه ي html مي سازيد و داخل اين پوشه يك پوشه ديگه ميسازيد به نام com_content و داخلش اون چيزي رو كه دوست داريدمي نويسيد.
2- میشه در مورد این عبارت توضیحی بدین:
بعضي اوقات شما نيازداريد كه يك قالب با چندين استايل بسازيد يا اينكه قالبتون رو دو جهته(راستچين و چپ چين) بكنيد. در واقع نياز به يك قالب ديناميك داريد. براي اين كار از دستوري كه در بالا داديد استفاده ميشه. اين دستور اطلاعات رو از xml ميگيره. يعني اگراين مقداررو استفاده مي كنيد بايد توي xml در تگ params براش مقدار تعيين كنيد. اين كار رو با تجزيه و تحليل قالبهاي پيش فرض مي تونيد بدست بياريد.
مقداري كه توي param استفاده ميشه مي تونههر چيزي باشه. مي تونه سوييچ كنه روي CSS، مي تونه جهت رو عوش كنه يا اينكه فرضاً متن روي هدر رو تغيير بده و... .
اين توضيحات ابتدايي بود. بقيه ش رو خودتون بايد دنبالش بريد. اگر هم كمك خواستيد مي تونيد ادامه ي همين تاپيك بپرسيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از توضیحاتتون خیلی مفید بود
در اصل من میخوام برای جوملا یه قالب بنویسم اما نمیدونم چجوری بین مطالبی از که مدیریت ارسال میشه با فایل css ای که طراحی کردم ارتباط برقرار کنم. مثلا اگر مطلبی که مدیر از بخش مدیریت ارسال میکنه دارای عکس بود، مثلا با استایل margin-left:20px نمایش داده بشه و اگر دارای عکس نبود یه اتفاق دیگه بیفته. میشه توضیح بدین که از کجا میتونم به تگ های مطالبی که از جانب مدیریت ارسال میشه دسترسی داشته باشم
خیلی خیلی ممنون
-
کاربر مقابل از mr.soroush عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]برای خودش یک سری استایل خاص داره. این استایل*ها برای هر کامپوننتی جداست. به عنوان مثال برای ساخت بدنه*ی ماژول از div.moduletable استفاده می*شه. یا برای عنوان مطالب از contentheading استقاده می*کنیم (کلاس هستش)
برای فرضاً *تصویر هم تگ عمومی img هست ولی روی کل تصاویر و عکس*ها افکت می*ذاره
اما برای اینکه صرفاً روی عکس مطالب چنین افکتی بذاریم نشدنیست. چون توی قالب بندی مطالب استایلی برای تصاویر مطالب تعیین نشده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]به این خاطر از ویرایش گر*ها استفاده می*کنه که بتونید html رو وارد مطلب خودتون بکنید و خودتون چینش تصاویر ومطالبتون رو تعیین کنید. این کارمی تونه در قالب یک پلاگین عملی بشه ولی بصورت کلی نشدنیست. از نمونه*ی پلاگین*ها هم jathumbnail هستش که این کار رو برای شما انجام می*ده وسایز و استایل خاصی به مطالب می*ده
موفق باشيد
-
-
سوال
یک سوال داشتم واون اینکه برای اینکه یک دیو برای هر مطلبی که در جوملا وارد میشه یا هر ماژولی که در قسمت ماژولها وارد میشه اون دیو با cssهاش تکرار بشه باید چکار کرد
خیلی ممنون از توجه شما عزیزان
-
-

نوشته اصلی توسط
110asad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک سوال داشتم واون اینکه برای اینکه یک دیو برای هر مطلبی که در جوملا وارد میشه یا هر ماژولی که در قسمت ماژولها وارد میشه اون دیو با cssهاش تکرار بشه باید چکار کرد
خیلی ممنون از توجه شما عزیزان
سلام
منظورتون رو متوجه نشدم.
بيشتر توضيح بديد
موفق اشيد
-
-
سوال در مورد طراحی قالب
شرمنده اگر گنگ توضیح دادم
می خواستم بدونم چطور میشه قالب قسمت کانتنت که برای مطالب است تکرار بشه یعنی هر مطلب جدیدی که وارد میشه داخل قالب جدید قرار بگیره
مثل این عکس
-
-
اين كامپوننت هم از دستورات لغو كننده استفادهكرده
يعني يك پوشه به نام com_content نوشته و درداخل اون استايل تخصصي براي مطالب نوشته.
در بخش كه مربوط به محتوا ميشه يك div ساخته و اون دايو رو در css بهش استايل داده.(براي حرفه اي ها اين كار ساده ست)
يك مقدار تخصصيه اين كار و نياز به آشنايي كامل در زمينه ي جوملا و طراحي قالب جوملا داره
موفق باشيد
-
-
با سلام
خیلی ممنون که جواب سوالات ناقص من رو میدین من حرفه ای نیستم ونمیتونم سوالاتم رو درست بپرسم اما شما لطف می کنید وبا کمال صبر جواب من رو میدین
فقط یه سوال آیا با ایجاد پوشه و قرار دادن استایل های مخصوص دیو کانتنت خود جوملا میفهمه و مطالب رو جدا میکنه یا نه باید css خاصی نوشت یا در ایندکس پی اچ پی کد پی اچ پی ای نیاز دارد
من خیلی از قالبا رو مخصوصا آرتیستر رو دیدم ولی چیز خاصی برای رندوم کردن یا حلقه وایل نداشت
بازم خیلی شرمندم که اینقدر سوال می کنم
-
-
با سلام
لطفا در مورد دستورات لغو کننده هم کمی توضیح دهید
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)